Förfest med raggare

Min kväll började hemma hos Tobbe med hans kollegor. Dom ska på firmafest och sedan hämta upp mig för att cruisa och dricka 2,8:or. Men jag höll på att dö under timmarna jag var hos Tobbe. Tobbes arbetskamrater är raggare från Öland och helt klart kanon bra killar, och så klart gillar dom könsrock, vilket jag tror alla raggare från Öland gör, Det finns ju raggare och så finns det raggare!!!, eller ska jag säga det finns raggare och så finns det Ölandsraggare?. Den ena av dom hade med sig sin pappa i alla fall som också jobbar på samma jobb. Och jag har nog aldrig sett en så glad gubbe, jag tror inte han fattade vad han lyssnade på, han ville bugga till könsrock????????, Han försökte verkligen hålla takten men jag kan säga att han försökte förgäves, det var inte ett ända taktslag som var rätt. Vid 19:00 skulle dom mötas på bowlinghallen för att bowla och käka så jag fick allt ta och åka hem. Jag sitter nu och tittar på cops och inväntar cruisingen. Jag ska erkänna att jag är trött och frusen men det kommer nog bli kul. Jag har med mig kameran och lovar att ni ska få en uppdatering imorgon.

,


Shipp Shipp

Även att det har varit skitväder så har dagen varit kanon. Jag slutade jobba klockan 17:00 och cyklade raka vägen hem, När jag kom hem så låg hjärtat och sov. Jag ville krypa ner bredvid honom, men kände att det inte hade varit så snällt att krypa ner helt blöt och kall, han hade nog fått en shock då. Tobbe började laga köttfärssoppan som vi skulle lagat igår, Det var en utsökt soppa som serverades med ostmacka. Jag har nu vikt min tvätt och hängt upp mina lampor, det blev riktigt bra. Dock var sladden lite kort och lampan hängde för högt upp, men jag fixar de någon annan dag. Tråkigt bara att jag var tvungen att stoppa i mer tvätt i tvättmaskinen och det betyder ju självklart mer tvätt att vika. Tobbe sitter med fötterna på bordet och jag känner nu att det luktar bränt, han råkade komma för nära ljusen med sina strumpor ha ha. Imorgon är jag ledig och ska ha sovmorgon, stänga av mobilen och använda öronproppar är det bud på. Imorgon är det sagt att de ska snöa och jag hoppas verkligen att det blir en skitkall vinter så vi slipper allt slask, om det nu ska vara vinter kan den väll i alla fall vara kall och isig istället för regnig och slaskig. Challe ringde mig igår och frågade om jag och Tobbe skulle med till Köpenhamn den 28/11 och gå på tivolis julmarknad, och självklart vill vi det, kommer bli kanon mysigt och jag hoppas att det blir kallt och snöigt så vi får en bra julkänsla. Nu måste jag hoppa in i duschen och värma mig.
 


07:46

Vaknade nyss eller ja jag gick upp nyss jag har legat vaken rätt länge. Sitter nu i soffan och måste göra mig iordning för jobb. Sista jobbdagen för denna veckan, så skönt. Och jag har verkligen lovat mig själv att vika min %&¤#?=!"#%¤%&/)= tvätt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att ta tag i den. Ska också börja rensa ut inför eventuell flytt. Jag väntar på svar från CA och hoppas jag får veta idag. Även om jag inte får lägenheten vill jag ju ha ett svar så man vet.

Kaffe, korv och kalla fötter

Denna dagen har bra rusat förbi, Tobbe mötte upp mig efter jobbet och vi åkte till maxi för att handla mat, vi skulle laga köttfärssoppa men vi han inte laga någon soppa tyvärr. Vi bestämde oss för att åka till Fredrikskans för att kolla Kalmar mor Gävle, Kalmar vann med 3-1. Men vi får heller inte glömma att Hammarby spelade och under matchen Kalmar-Gävle ledde Hammarby med 2-1, ska snart kolla text-tv och se hur det slutade. Ska ju också byta sängkläder idag och ska då byta till mitt Hammarbytäcke. Jag får nog allt sova själv under täcket ikväll, Får nog ta och köpa ett Kalmar FF täcke till Tobbe så han blir nöjd. PÅ matchen mötte vi pappa och Nicke. Det var kaffe, korv och kalla fötter. När vi väl skulle gå från läktaren så kunde verken jag eller Tobbe gå normalt, fötterna hade Frusit fast. Det kändes som jag inte hade några hälar, ett fotbad skulle vara på sin plats. Tobbe sitter och äter ostmackor och dricker varmchoklad. Tror att jag ska ta mig lite yoghurt och te. Vi kollar nu på efterlyst och jag börjar bli rädd för hur samhället utvecklas och vilka jävla idioter det finns. Sätt dom på en ö utan mat och vatten och låt dom brinna i helvetet.


   

Busy

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på körskola och jobb. Det har varit en bra dag. Jag fick bland annat veta att en av mina vänner äntligen fått en son som ska heta Elton, måste hälsa på så snart hon känner att de läge för de. Jag måste snart gå och ställa mig i köket och laga mat tills imorgon så jag inte svälter på jobbet, En dusch hade suttit på sin plats men det får vi ta imorgon innan jobbet. Och det känns mycket jobbigt att jag fortfarande inte vikt all min tvätt, hittar vist alltid en orsak till att inte vika den. Det blev ett väldigt kort inlägg idag men jag har inte mer tid för er idag.


Standard

Det är skillnad på standard och standard. Jag var precis och kollade på lägenheten och lämnade mitt intresse. Jag skulle nog trivas mycket bättre där än i min lägenhet jag har idag. Så är det någon som vill ha en tvåa i Kalmar hör gärna av er till mig så kan vi lösa detta. Det fanns sjukt mycket förvaring och inte ens jag skulle kunna fylla alla lådor och skåp. Det ända som var lite tråkigt med den var att skåpsluckorna hade jävligt fula handtag, någon missfärgad vit plast som lutade åt gult, och som sagt var det endel hantag och skulle kosta multum att byta ut alla dom. Men jag hoppas att CA har förstånd att välja mig då jag är en exemplarisk hyresgäst som är lugn och sansad. Det roliga var att när jag stod där och väntade så kommer Emil med sina barn och bor i samma ingång. Snart kommer Tobbe, han har varit och handlat. Vi ska göra köttbullar och potatis, Tobbe har önskat idag. Jag ska städa och plocka lite. Efter allt detta ska vi kolla färjan, Tobbes och mitt måndagsnöje. Ne nu kan jag inte sitta här mer utan måste börja städ. Blev ju inte att jag vek min tvätt igår


Söndags mys

Idag är det dags att ställa om klockan ett varv bakåt och vi får en timma extra. Morgonen började med att vi åt frukost, efter frukosten sydde jag in Nennes keps, han har ju huvud som en treåring . Jag måste snart hoppa in i duschen och göra mig iordning, Min dag är helt totalt uppbokad. Nu om en timma ska jag till Ikea och införskaffa mig massa prylar jag behöver, ska ta och sätta upp mina lampor ikväll och behöver sockerbitar och kontakt samt lite glödlampor. Efter Ikea ska jag och Tobbe handla mat och innan vi kan handla måste vi komma överens om vad vi ska äta. Vid klockan fem är det spinning som jag måste gå på då jag missade pumpen igår och känner mig sjukt lat över detta. Tobbe får allt ta och laga maten idag för jag hinner inte jag måste städa, vika tvätt samt tvätta. Imorgon är det lägenhetsvisning och jag hoppas de går vägen, men jag tror att jag har rätt liten chans då det är inflyttning omgående och jag har tre månaders uppsägning som vanligt, men jag pratade med kalmarhem och frågade om i fall att dom har någon som kan tänka sig ta min lägenhet innan tre månader sa dom att det går att lösa, så jag får hoppas på att Ca god tar det och litar på att kalmarhem fixar en ny hyresgäst rätt snabbt. Jag gillar verkligen den lägenheten.

KFF

Jag sitter och väntar på att fotbollen ska ta slut ca 30 min kvar och KFF leder. Efter fotbollen ska vi handla, ska göra en kycklingsallad tills ikväll. Pratar med Ellen nu på msn och hon undrar om jag ska med ut, men ne jag tror jag skippar att gå ut med två vilda singlar. Jag håller med Fiffi att det kan vara lite svårt att gå ut med singlar ibland då dom är överallt och ingen stans. Tillslut sitter man själv i baren och undrar vart alla tog vägen. Ne det orkar jag inte med. Jag är också trött på brudar som tro sig veta mest och som gärna lägger sig i andras liv och som dess utom ser ut som krockade skithus, pinsamt pinsamt. Jag kan inte tycka att det är en bra egenskap att leka hobbypsykolog och tro sig veta bäst om andras liv. Man kommer aldrig kunna älska alla och jag skulle absolut aldrig tillåta mig själv att lägga min energi på en människa med dessa egenskaper, hon förstör bara mer och mer för sig själv. Jag har kommit på att jag tycker det finns för lite produkter med viol ex doft samt smak. Jag vill ha schampo, balsam, hudkräm, handkräm yoghurt och massa andra saker med viol, i love it.

Ps. KFF vann med 1-0


Groddar och inredning

   

Fy fan vilken snygg bild, jag är verkligen snyggast när jag är nyvaken. Mina groddar var klara idag så det blev en mycket god frukost med naturell yoghurt vanilj och min fina müsli, två mackor med sallad, groddar ost och gurka, fantastiskt gott. Vid Tio tiden cyklade vi in till stan och kollade efter julklappar till Julia samt massa annat. Jag blev sugen på att köpa en ny kamera så de tåls att tänka på. Vi gick till Fiesta och hälsade på mamma som jobbade, Tobbe tog en mer och jag en kaffe. Vi kollade på ny soffa och lite annan inredning. Jag är helt såld på en lampa som jag känner att jag måste ha (Finns bild nertill). Har även hittat massa andra fina saker som är ett måste, men det får bli när vi har flyttat, går ju tyvärr inte att samla på sig massa skit innan man har rensat ut. Tyvärr är stolen som Yngve Ekström har designat fruktansvärt dyr, man får hoppas att jag träffar på någon på en loppis hos någon som inte vet va den är värd. Ska också kolla lite lister och se om man kan göra lite snygga ramar, Så lite tråkiga lister en burk guldspray och pappas geringssåg kan bli kanon. Nu ska jag ta och äta lite men kommer snart tillbaka.

           

Fredag kväll

Det blev bakpotatis med räkor och sallad för min del och skinkröra för Tobbes. Medans potatisarna var i ugnen så passade jag och Tobbe på att bada. Tobbe räknade upp vad han tyckte var rimligt att han skulle få av mig i julklapp ha ha
1: En fred Perry tröja
2: Ett par Levis jeans
3: Ett par låga Dr Martens

Tycker ni detta låter rimligt med tanke på resten som också ska ha paket, tycker jag brukar vara generös när jag köper paket till honom för 1500 men det är väll inte tillräkligt hehe. Men Tobbe brukar aldrig vara snål som förstå året vi var ihop och firade jul fick jag en sticksåg och de var ju gulligt eller hur, nu är ju de i och för sig fyra å sedan och jag har fått många fina paket efter de. Nu vet jag att Tobbe var ironisk men sin önskelista men försöka kan man ju alltid. Ne nu ska vi kolla klart på idol och pratar skit. Vi hade satt en film på nerladdning som inte vill funka, men det är säkert något på tv som vi kan nöja oss med. Det är så skönt att bara vara hemma, och just nu kan jag inte förstå att man kan välja utelivet framför en hemmakväll.


Lovely

Nu börjar jag känna att helgen är på väg och det känns hur skönt som helst. Min morgon började bra. Jag har suttit hela morgonen på körskolan och pluggade och ätit frukost, Sjukt god macka med fetaost och grönsaker med en stor kopp kaffe. Och vid 12:00 körde jag 2X 40 lektioner. Efter körskolan gick jag till stan och köpte en present till Tobbe, han fick tre nya kalsingar, och till mig själv köpte jag ett hårspänne. När jag kom hem höll Tobbe och Julia på att städa så jag började hjälpa dom. Nu är vi klara och jag är strandsatt i sängen, golvet är nytvättat och blött. Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll. Tror det blir bakpotatis faktiskt med räkor och sallad, Tobbe får nöja sig med skinkröra för han hatar skaldjur. Jag är också sugen på grönsaker med dipp så de ska jag slå till på. Nu ska jag vara lite social och prata ihop mig med hjärtat.


21:03

Snart dags att åka hem. Vilja och Elof sover och jag kollar tv. Vilja vaknade för en stund sedan och var ledsen för att pappa var borta, men lugnade sig snabbt när hon fick sitta lite hos storasyster. Jag ska snart hem till Tobbe. Jag får verkligen hoppas att det inte kommer någon polis på vägen hem, jag har ju inga lysen, och jag lovar att jag ska skaffa. Imorgon är det löning och jag måste skryta lite om min lön, jag fick ut hela 17300 så jag undrar vad jag ska hitta på. Ebba ska nog få ta och sätta i äkta löshår på mig men jag får se hur jag gör med de. Hittade en rätt bra sida på nätet med bra hår. Måste lägga undan en del också. Ska ju köpa lite julklappar i helgen och Elof önskade sig en stor monstertruck och Vilja viste inte riktigt. Usch jag vill inte tänka på hur kallt det kommer att bli att cykla hem. Men väl hemma finns det ett varmt täcke att lägga sig under.


Sötaste barn

Fy faan vilken dag. Jag är hatiskt idag och är trött på idioter, lågbegåvade jävla idioter ren av sagt, Tur att jag har fantastiska kollegor. Dock var vi inte så många i teamet idag utan var bara 4 stycken Jag, Maria, Linn och Christopher. Dagen gick rätt fort och de var skönt, Nu är jag hemma hos min pappa och ska vara barnvakt åt Vilja och Elof då pappa ska spinna. Pappa ringde mig idag och frågade om jag kunde hämta Elof tidigare från dagis. Elof hade ramlat och skrapat upp en nagel så den stod rakt upp, fy faan vad jag rös när jag hörde de, men Ellen fick rycka in och hämta tidigare. Men självklart kommer min kollega Magnus och ska vara värre, han berättade när han skulle handla i en affär en gång, ni vet affärsdörrar har ju oftast en metallkant längst ner på dörren, och någon slog upp dörren precis när Magnus skulle in och han river upp hela nageln, fy jag dör så äckligt. Tur att jag inte har varit med om något sådant äckligt. Det västa jag kan tänka mig att vara med om en olycka och får ett sår så benpipan sticker ut, ne nu måste jag sluta prata om detta, jag ryser och får ont i underarmarna. Nu är det cops på tv. Jag och Tobbe kollade alltid på cops innan men har tappat de lite då alla avsnitt går igen om och om igen. Men Tobbe har ju ett nytt favorit program bonde söker fru he he gubbvarning. Imorgon vill jag sova ut men hinner inte ha någon superlång sovmorgon då jag måste till körskolan och plugga. Få ta en powernapp när jag kommer hem. Julia ska iväg på vattendisco med en kompis, efter discot ska dom hem till Tobbe och äta pizza som vi har förberett. Tycker det är roligt när Julia har kompisar hos oss/Tobbe. Nu ska jag gå och pussa Vilja och Elof god natt.


Så fantastiskt trög

Igår när vi gick och la mig ställde Tobbe sin klocka som vanligt på 05:10 och jag min på 07:00. Men jag undrar vad det var jag inte kopplade under tiden jag ställde klockan. Jag börjar ju 08:45 jag behöver väll inte gå upp 1 timma och 45 min innan, 45 min hade räckt. Ja ja men nu sitter jag här i soffan och kollar nyhetsmorgon och jag tycker det är rätt mysigt, har tänt ljus och dricker te. Jag är inte alls sugen på att gå till jobbet idag, jag är så trött på att sitta på samma ställe och svara telefon. Jag behöver ett mer aktivt jobb. Men samtidigt vet jag inte vad jag vill jobba med. Ska göra ett massutskick med cv:n så får man se om man får något svar, Imorgon är det fredag och jag är ledig, så skönt, jobbar bara en dag denna veckan men jag har haft massa annat att göra plus att jag varit sjuk. Imorgon ska jag och Tobbe bara vara hemma och mysa laga mat och äta grönsaker med dipp. Jag vill ha helg nu. Jag tänkte jag skulle börja med ett mönster till klänningen, men än så länge har jag inte löst mönsterdelen för bröstet, men det ska nog inte bli något problem. Kommer bli kanon snygg. Men jag är ju sjukt svag för rosetter och har en idé om en klänning som jag också vill ha. Jag måste också ta och sy en bowlingskjorta till Tobbe. Men det finns ju inget hinder för vad jag kan sy eller hur mycket. Det ända som är ett litet hinder är min tid och min lilla lägenhet, behöver en större lägenhet och hoppas på den jag ska kolla på nästa vecka. Borde också kolla upp lite tyg grossister i veckan så jag kan köpa lite tyger, det är ju lite billigare hos en grossist, annars så får jag ju skatta på skattade tyger och de är ju sjukt onödigt. Men jag ska lägga upp en bild på den klänningen med rosetten jag vill ha men självklart måste lite ändringar göras, bland annat ska rosetten sitta bak och inte fram, men jag tycket om de veck som är mitt fram på den rosa, behövs ju inga insnitt på denna modell, det ser lite mer elegant ut med de insnittet.  Den ska nog vara i rött thaisiden. Båda klänningarna kommer bli sjukt fina. Och jag vet att ni är avundsjuka.


08:30

Arbetsintervjun gick kanon. Allt kändes bra. Det var ca 100 sökande och hon hade valt ut 16 och ska nu välja ut 3 stycken som blir anställda. Jag skulle få svar i slutet av veckan eller i början av nästa vecka. Det är bara vänta och se. Jag har suttit på körskolan från 10:00 till 15:00 och pluggat teori. Det går bra och jag tycker faktiskt att det är rätt kul att plugg, det är ju inte något som tillhör min starka sida vanligtvis. Och idag köpte jag en groddmaster, så jag ska odla alfalfa groddar och solrosskott, I LOVE IT och Tobbe gillar faktiskt solrosskott så nu ska vi göra massa fina sallader och mackor. Jag berättade för Tobbe vad vi måste köpa när vi flyttar ihop. Vi ska ha kaffebryggare samt brödrost, vattenkokare samt smörgåsgrill och allt i metallicrött, och så är det massa andra saker också som jag inte tagit upp än då jag måste bearbeta honom så han inte tycker det blir för mycket att köpa, man får inte vara dum. Imorgon ska jag jobba och börjar då 08:30 och slutar 17:00. Vid 19:30 ska jag vara barnvakt till Vilja och Elof. På Fredag är det löning och jag ska köpa tyg. Jag är riktigt sugen på att sy en sådan klänning som är på bilden, men den ska vara svart så klart .Kan nog bli en fin nyårsklänning. Jag ska försöka att spara lite pengar också. Det är ju snart jul också och det är ju endel att köpa till Pappa, Anna, Vilja, Elof, Ellen, Ebba, Mamma, Lasse, Tobbe, Julia, Tobbes föräldrar, Tobbes syster och sambo samt lill Maja och Mormor Usch nu ser ju det blir endel. Det som är jobbigast är ju att jag aldrig hittar något jag tycker passar då Kalmar inte är den roligaste staden för presenter. Men snart har jag ju mitt körkort och då ska jag ta och Tobbe åka bland annat till växsjö och kolla julklappar.


Danspartner för Lindy Hop sökes

Jag är sjukt sugen på att börja dansa Lindy Hop, Pratade precis med Marcus som berättade att han skulle börja. Synd att Marcus inte bor i Kalmar för då hade han varit min danspartner. Tobbe är verkligen inte sugen på verken Lindy Hop, jitterbug eller swing. Men erkänn att det ser sjukt kul ut. 

 

Sweet Lady

Jag är helt slut i huvudet, jag har suttit i 4 timmar och pluggat teori, vill bara få det gjort så det slipper ha det hängande över mig som ett åskmoln. Nu har jag en paus och ska dricka lite te samt blogga och kolla runt på nätet. Imorgon ska jag på anställningsintervju och hoppas på att det går vägen. Ringde även Ca idag och la mitt intresse för lägenheten. Hoppas verkligen att jag får den så jag kan få rum med all min skit och rensa ut en gång för alla, samt köpa massa nya möbler. Jag trodde verkligen att jag skulle gilla min lägenhet som jag har idag, den är helt nybyggd och super fin om man har hälften av mina saker, jag och Lemmy får inte plats. När jag och Lemmy Flyttade ifrån Tobbe, flyttade vi från en tvåa på 86 kvm till en tvåa på 50 kvm och då har jag Toa, tvättsuga och garderob i hälften av lägenheten så vi bor på 25 kvm och alla saker var mina utom tv samt stereon, mitt förråd är fullt vill jag lova och jag saknar mitt fina vita skåp som jag köpte på Ikea som nu inte får plats någon annan stans än i förrådet. Och om jag och Tobbe  nu flyttar ihop igen blir hyran 2500 kronor var och det är nästan 3000 mindre än jag har idag, och de kan jag lova er att jag kan göra roligare saker för än att betala hyra, vad sägs om att lägga dom 3000 på tatueringar varje månad, det hade jag inte haft några problem med alls. På tal om tatueringar så måste jag boka tid hos Diego för en ny tatuering men vet inte om jag ska göra klart den på bröstet eller börja på min symaskin på ryggen eller om jag ska ta armarna eller kanske mitt skepp på låret, usch så svårt. Men än så länge vet jag inte vad jag vill ha på armarna. Ryggen, bröstet och låren har jag ju faktisk en plan för men ska nog be Diego att rita upp något motiv till armarna, som passar med mina andra idéer, vill ha en pirat någon stans samt lite diamanter och skit. Ne nu kan jag inte sitta här mer, måste få lite frisk luft och rensa huvudet.
 
Ps:
Jag älskar verkligen denna bilden som är med i detta inlägg då hon är hur sweet som helst och har hur fint hår som helst och klänningen är ljuvlig.


Trött

Jag är uppe fast att jag egentligen är sjuk och behöver sova men måste verkligen till körskolan, jag som hade velat ligga kvar i sängen myckt länge idag . Igår spelade jag och Tobbe betapet hela kvällen och självklart belv jag vinnaren . Han ville ha revans ikväll och de ska han få.


Lyxhustru

Jag sitter i soffan och Tobbe lagar mat, de är så det ska vara. Ikväll blir det potatisgratäng, kött och sallad. Efter maten ska jag bada. Just de jag var inne på Ca-fastigheter.se och kollade lägenheter och hittade en 3:a på kungsgårdsvägen i Kalmar den kostade 5034 kronor och min jävla 2:a kostar 5380 kronor klart jag ska ringa på den annars vore jag korkad. Det ända som hindrar mig är att det är tre månaders uppsägning på min lägenhet idag och denna var ledig omgående, men dom kan ju inte räkna med att man ska kunna flytta in så snabbt. Jag ställde mig i bostadskö hos CA när jag var 17 och har faktiskt förtur och nu kan bara hoppas på att ingen annan har varit i bostadskön mer än 6 år som jag faktiskt har. Lägenheterna på kungsgårdsvägen är kanon dom är i 50-tals stuk och bra planlösning samt en bra balkong som är ett måste i varje lägenhet. En gammal vän till mig bodde i en av dom lägenheterna och jag gillar dom skarpt. Så nu håller jag tummarna, ska ringa imorgon och anmäla mitt intresse. Det ända jag kommer att sakna med min lägenhet är min tvättstuga, det är guld värt att ha egen tvättmaskin och torktumlare och jag kommer sakna det varje sekund som jag inser att det inte finns en tvättid när jag behöver, men man vänjer sig. Nu kom Tobbe och spelade upp massa "roliga" låter på youtube och jag är måttligt road hehe. Imorgon ska jag hem till Challe och dricka kaffe och prata skit, känner att jag har endel att prata med henne om, får nog ta med mig kameran också då det börjar bli rätt tomt med bilder på bloggen. Men nu ska jag ut och hjälpa Tobbe med maten och jag tog faktiskt tag i disken innan så Tobbe slapp de efter en hård dag på jobbet.


Vill ha bubbel.

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag är överhettad och har ont i huvudet. Jag har sovit hela dagen utom när Tobbe sms trakasserade mig. Jag känner att jag måste gå ut en runda i kylan och handla ramlösa eller loka. Sitter nu i soffan och kollar bröllopsform och känner att jag måste börja träna ordentligt, men tanken är ju väldigt lätt att tänka. Men jag lovar att jag ska strukturera upp träningen. Lördag. Söndag och måndag är ju fullbokad med body pump, spinning och step och resten av veckan får det bli en timmas promenad. Men jag vet inte vad det är med min högra överarm. Jag har så grymt ont, det känns som att musklen är för kort jag kan inte böja den utan att det stramar. Ikväll är det färjan som gäller jag undrar vad det är för galna människor idag som är ombord.


Mandel effekten

Om någon skulle krama mig nu skulle jag säkerligen flyga ur mitt skin, den så kallade mandel effekten, jag har badat i sjukt varmt vatten. Jag och Tobbe ska snart lägga oss i sängen och mysa och kolla film. Jag är sjukt trött känns som jag har feber, och de är inget jag orkar med. Att ligga hemma och vara sjuk är det värsta jag vet samt att det är jävligt oekonomiskt. Det är ju rätt skönt att det är löning på fredag, jag tror jag får en rätt bra lön denna månaden. Jag undrar vad jag ska slösa den på. Borde nog lägga undan en del, men det är ju så lätt att bara föra över tyvärr,  jag är inte så bra på att spara. Borde ha ett konto som är låst för uttag men icke, tänk vad pengar jag hade sparat då.


Nej han var inte ute han var hemma hos mig.

Jag sitter hemma hos Tobbe i hans säng. Jag har ont i mitt huvud och är lite lack just nu. Känner mig osocial och irriterad. Jag hade tänkt dra ut en runda men orkar inte, vill bara att klockan ska gå så jag får sova. Tror att jag ska lägga mig och bada och dricka lite te. Får inte glömma att plugga lite till. Denna helg har gått så jävla fort. Men jag har ändå gjort en del så det är väll därför det har gått så himla fort. Min träningsverk har inte blivit bättre direkt och jag känner mig helt utmattad. Ne nu är det dags för ett bad.


Söndag

Jag har nu en grym träningsverk i både lår, bröst och armar. Kommer inte att göra många knop idag utan bara sitta i sängen och plugga teori. Det blir ingen spinning idag då pappa är krasslig, kanske bara var tur i och för sig. Dagen ser rätt lugn ut. Tobbe kollar formel1 och jag sitter i sängen SÅ SKÖNT. Men något måste jag hitta på idag kan inte bara sitta här och plugga när det är så fint väder. Ska nog tvinga med mig Tobbe ut eller kanske dra hem till Ellen och Krisse en runda. Jag satt och tänkte på jag måste ha en sportig hobby och har planerat att skaffa ett korplag i bowling, hur kul som helst och jag vet att Tobbe, Henke och Nenne är på, måste också fråga Danne och Fiffi, jag kan ju inte vara ensam tjej. Tobbe bestämde att vi skulle heta ACAB och de kan jag gå med på. Då ska jag sy vars en snygg outfitt. Usch nu när jag lyfte ögonen från dataskärmen så insåg jag att jag har sjukt mycket att städa eller ja plocka undan och vika massa tvätt. Kanske ska krusa lite för Tobbe så han viker tvätten, det är så jävla tråkigt. Men jag sitter nog kvar en stund i sängen och pluggar lite till. Imorgon börjar jag 11:00 och jobbar till 19:30 men jag får ingen sovmorgon för det, har massa att göra imorgon.


Bäbisar och body pump

Igår var jag hemma hos Emmy och lilla Lucas. Han var så liten och söt, jag får aldrig nog av bäbisar. Han låg och stirrade på mig med sina små ögon. Eller han stirrade nog på mina glajjor och inte på mig egentligen. Men även att han bara är en månad så är han så med och så nyfiken. Jag var nog hos Emmy och Lucas i 3 timmar och det kändes som en timma, tiden gick så fort. Jag ska nog börja bearbeta Tobbe lite tror jag he he. Vid halv fyra mötte jag upp Tobbe vid maxi då vi behövde handla inför kvällen. Vi cyklade sedan hem och började med maten. Tobbe lagade fläskfilé och klyftpotatis, mycket gott. Vi la oss i sängen och kollade film och somnade rätt tidigt men det var skönt, för när kockan ringde i morse och det var dags för body pump så var jag glad över att vara utvilad. Vi åt frukost och cyklade till gymmet. Jag mötte upp Anna och Emma utanför. Vi gick ner till källaren och Tobbe gick in på gymmet. Jag och Emma överskattade nog oss själva med att ösa på med 20 kg på skivstången, det var egentligen inte så tungt under själva passet men när jag skulle lyfta över skivstången från axlarna och över huvudet, fy faan. Men jag tänkte hela tiden att jag inte kunde förnedra mig själv genom att be Emma ta ner skivstången. Det var en tuff och svettig timma. Efter passet berättar emma att hon tänkt samma tanke som jag, jag kan inte förnedra mig genom att be någon hjälpa mig ner med skivstången. Vi duschade och gjorde oss inordning för att gå vidare till stan. Där mötte vi upp Pappa, Micke, Noa, Felix, Elof och Vilja. Vilja skulle på funky kids och dansa så vi andra gick en runda på stan. När Vilja dansat klart var det dags för lördagsgodis. Vi gick sedan och fikade och en kaffe satt kanon. Pappa, Micke och Felix begav sig till fotbollen, Kalmar FF och Göteborg spelar. Vi andra gick hem till pappa och Anna. När fotbollen är slut kommer alla hem och även Tobbe. Kommer att bli en trevlig kväll.


Cv:t gick hem

Skickade ju ett Cv i måndags till ett bolag som heter Mairo, dom sökte en säljare som var duktig inom sömnad. Och idag ringde dom och ville träffa mig på onsdag. Känns skitkul och jag hoppas allt går väl. Mairo är en kedja som inriktar sig på inredning och tyger, dom har ett tryckeri i blekinge där dom tillverkar sina tyger. Det ska bli intressant att se vad dom säger och att få veta mer om vad tjänsten exakt går ut på. Jag lovar att berätta med om hur det gick, läs gärna om företaget på http://www.mairo.se. Imorgon är det lördag och träning står på schemat, ska träna body pump klockan 10:15. Jag är lite orolig för hur mina armar kommer att må, då jag absolut inte har några armmuskler utan bara två korvar med fett och ben. Min träningsverk i benen har precis gått över från stepen i måndags så nu är det väll armarnas tur att plågas. Tobbe kommer att få klä på mig då jag inte kommer kunna röra mig, men Tobbe kommer nog ha lika mycket träningsverk som mig, han ska ju också träna imorgon men inte body pump utan på gymmet. På kvällen ska vi till min pappa och träffa en liten del av min släkt som kommer från Helsingborg, ska bli kul. Träffar dom inte så ofta.


Party Work Party

Igår hade vi utbildning på  jobbet. Vi gick igenom det optimala kundmötet och lite så. Var faktisk lite skönt att slippa sitta i svaret för en stund.Vi slutade 16:30, jag cyklade då hem och gjorde mig iordning inför kvällen. Vi skulle träffas på banan för att ha trekramp som inkluderade bowling, dart och mini golf. Jag sög på alla tre sporter,jag som brukar vara grym på bowling. Efter allt sportande skulle vi bege oss till byttan för att köka. Jag och Isadora valde hummer, Jenny valde kyckling och Josefin valde fläskfilé. Till detta var det då buffé med allt man kan tänka sig förutom en vanlig sallad, jag letade efter en vanlig hedelig sallad men icke. Till efterätt åt vi marängswiss som var pricken över i:et. Det var en trevlig kväll och jag var slad att jag slapp jobba dagen efter.
                         


285 Kg

Jag sitter nu med hakan nere vid knäskålarna. Tobbe har gått och lagt sig, men jag vart tvungen att kolla på ett program på 3:an. Det handlar om en kvinna som vill bli den fetaste kvinnan i världen. Hon älskar sushi och äter 40 bitar, själv orkar jag knappt 8. Inte nog med att hon är fet hon viker ut sig för att kunna ha råd med all mat hon stoppar i sig. Och hon har två barn som hon kör med, jag fattar ingenting. Det är helt sjukt att man vill leva ett sådant liv. Okej att man är fet och medveten om att man måste göra något då det inte är sunt men att ha det mottot att man vill bli världens fetaste kvinna vad är de. Jag som tycket jag behövde börja äta mycket, men där ligger jag i lä.


Underbett

Det var nog lite tidigt innan när jag skrev. Kollade på det när jag kom hem från jobbet, det var sjukt mycket stavfel i mitt inlägg FRUKOST. Jag glömde även min mat idag till jobbet samt att jag glömde bort att ge Lemmy mat. Jag fick så dåligt samvete när jag satt på jobbet så jag ringde mamma och bad henne åka hem och ge Lemmy mat samt ta med min matlåda. Mamma viste inte om hon vågade ge Lemmy mat men lovade att göra ett försök. När hon kom tillbaka för att lämna min matlåda och lämna mina nycklar så sa hon att hon öppnat terrariet och kastat in sallad men vågade inte tömma maten som låg kvar från gårdagen. Jag skulle nog inte ringt henne när hon var på väg och sagt att det var viktigt att hon stängde terrariet medans hon tar ut matskålen och går till kylen föra att hämta sallad, då Lemmy brukar rusa ner och kasta sig ut och klättra i gardiner och annat. Men vist hon hade gärna fått jaga runt på honom i lägenheten, hade varit en rätt kul syn, Citat av mamma- Han satt ju där och stirrade på mig, han kunde ju gått till attack. Hum okej mamma så stor är han inte än. Om du jämför med bjässen nere till vänster och jämför med Lemmy tillhöger.

Jag älskar hans underbett 

 

Dagen gick sjukt segt och jag var måttligt irriterad under hela dagen. Tur att jag inte hade så mycket tid i svaret idag utan hade mest administrativtid. Jag hade verkligen inte lust eller orka att prata med någon och framförallt inte vara trevlig. Satt bara och väntade ut min tid och till slut slog klockan 16:15 och jag fick dra. Jag kände mig extremt otrevlig mot mina kollegor jag bara tog mina saker och gick, raka vägen till körskolan. Jag satt och pluggade och sen var det körlektion. Alltid lika kul att köra med Helen, ibland blir det mycket prat och lite koncentration. Måste skärpa oss, det är ju ändå Helen som ska vara min lärare he he. När jag kom hem plockade och diskade jag lite. Sen lovade jag Tobbe att baka kladdkaka till honom så den står i ugnen nu, Måste gå och kolla till den. Och sen slänga mig i duschen innan Efterlyst börjar.


                              

Frukost

Nu sitter jag här framför nyhetsmorgon och äter FRUKOST. Det blev te, fil, müsli samt macka. Klockan är 06:59 och jag är pigg. Borde nog gått upp lite tidigare, tror inte jag hinner med att sminka mig, locka håret, välja kläder, ge Lemmy mat och vatten, ska ju åka 07:20 senast 07:30. Tycker verkligen inte om att stressa till jobbet eller stressa mig in i alla program och låta datorn starta. Nu måste jag locka mitt hår. Skriver mer ikväll.

RIS OTTO

Idag har jag varit på vårdcentralen och träffat en kostrådgivare. Det började med att dom ville ta massa blodprover men HELL NO, OVER MY DEAD BODY. Hur kan dom ens tro att dom får stick mig i armen med en nål utan förvarning, det blir ingenting med de. Efter mycket om och men gick dom med på att jag inte skulle ta något blodprov. Vi satte oss ner och pratade om mina matvanor, eller jag dom som inte finns snarare. Jag vet att jag äter alldeles för lite och måste bli bättre på de så jag kan bli piggare. Har i och för sig blivit lite bättre då jag har börjat äta frukost, men det är ju inget jag gillar. Men nu har jag lovat att jag ska äta.

Frukost t.ex. fil, grov macka och kaffe/te
Mellanmål t.ex. frukt
Lunch
Mellanmål
Kvällsmål t.ex. gröt eller fil


Jag vet inte hur jag ska orka med att äta så mycket. Känns som att mina dagar bara kommer bestå av massa ätande. Hade varit perfekt om man bara behövde äta en gång om dagen. Men Det blir nog bra när man kommer in i det. Efter vårdcentral och jobb åkte jag till Hannaa. Vi gick till maxi och handlade, jag var ju tvungen att köpa massa inför mitt nya liv. Jag gillade verkligen risentas müslimix den var kanon så den kommer det nog bli till frukost varje dag med lite fil, macka och kaffe, kanske till och med kan börja gilla frukost. Efter maxi satte vi oss i Hannaas kök och drack kaffe, vi pratade om livet och dess mening hehe. Jag var hemma ca 19:00 och då hade Tobbe gjort Risotto till mig eller som Tobbe skrev i sms:et idag ris otto det tyckte jag var kul. Jag satte mig och pluggade teori och det gick så bra så. Måste nog slita mig från datorn och umgås med Tobbelite han tycker att jag är tråkig när jag bloggar. Måste även slänga in en tvätt i maskinen samt bryta upp två kokosnötter, ska rosta kokosköttet till müslin. Tack och hej



       


Helt okej

Idag har jag jobbat och det var helt okej, har varit lite trött på mitt jobb ett tag och har nu börjat söka nya jobb, skickat iväg ett cv idag och hoppas på svar. Tror att det känns lite lättare då jag jobbar 4 dagar i veckan. Veckorna känns inte så långa då. Jag kom hem vid 16:30 idag och när jag öppnar dörren känner jag lukten av rengöringsmedel, Tobbe hade då städat hela min lägenhet. Det tyckte jag var snällt. Jag satte mig och pluggade lite teori och började göra mig i ordning för att träna step vid 18:50. Jag cyklade iväg och mötte upp Anna vid gymmet. Träningen gick också helt okej idag, jobbigt så klart men det ska det ju vara. Imorgon ska jag träffa Hannaa efter jobbet, jag undrar vad vi ska hitta på, blir väll kanske en fika eller så. Tänkte att jag skulle ut och springa på kvällen så allt för sent blir det inte. Men nu är det dags att kamma luggen efter att ha haft mitt blöta hår i en handuk ett bra tag, annars kommer luggen stå rakt upp. Så en sammanfattning av dagen blir alltså att den var helt okej.


dags att börja träna


Idag har jag haft fullt upp. Jag sov till 10:30. Jag gick upp och åt frukost framför tv:n med datorn i knät. Efter frukosten umgicks jag med Lemmy en stund. Vi kollade på två avsnitt av andra avenyn he he. Jag klev sedan in i duschen och gjorde mig iordning in för dagen, och det är ju söndag idag så då var det joggingbyxor som gällde. Jag satte mig på cykeln och drog iväg till pappa för att skriva ut ett cv. Men innan jag satte mig ner för att skriva mitt cv så lekta jag med Vilja och Elof i skogen, vi gick in efter en stund och Vilja ville leka fest, så hon dukade upp med plast kakor och kaffekoppar så det var ju bara till att vara med på festen när hon gjort så fint. Efter festen målade vi naglarna på Vilja. Jag och Anna gick iväg och handlade innan jag åkte med pappa till spinningen. Måste ta och börja träna ordentligt nu i höst. Anna har ju step varje måndag som jag tänkte att jag ska med på och sen har pappa spinning pass varje söndag så det kan bli rätt bra tror jag. Det är beachen 2009 som gäller. Men har ju i och för sig sagt beachen 2008, 2007 och så vidare, och vi vet ju hur det blev med de he he. Ne nu är det dags att ta tag i träningen, det är ju faktiskt skönt. Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och äta lite. Imorgon är det jobb som gäller så det blir en tidig kväll,

Lekplats is the shiiiit

Idag var jag barnvakt åt Vilja och Elof då pappa jobbade och Anna tränade. Det märks att jag inte är van vid lekplatser, jag tog på mig alldeles för lite så jag frös. Det blev två trevliga timmar då Arvid och Oliva kom ut med Challes mamma alltså barnens mormor. Vi gick sedan hem till mig och åt vars en macka och strax där på kom Anna och hämta Vilja och Elof, Vilja skulle iväg på dans (funky kids) så jag blev då själv. Jag la mig i soffan och kollade på tv, mycket skönt. Jag väntade in tiden på att Tobbe skulle komma hem så vi kunde käka, men när Tobbe väl var hemma så blev det ingen mat ändå. Då kön i affären var sjukt lång, så det var ju bara till att lyfta luren och bjuda in sig själv till pappa och Anna. Så här sitter jag nu och inväntar maten. Ikväll blir det också fotboll på KM i goda vänners lag. Måste nog gå och vara social. Bye bye

                           

Rödtjut och festligheter


Igår var det som sagt fest hos Ellen och Krisse, dom hade gjort så fint så det var bara till att korka upp vinflaskan och inta positionen. Tobbe tog det lugnt då han skulle vara discopappa mellan 21:30 till 23:00 och var tvungen att dra strax innan 21:30. Men vi andra höll ställningarna och festade på. Det var mycket trevligt att Gustav och Emmy var där, jag inte träffad dom på mycket länge. Gustav har ju bott i Norge och kom hem i Fredags, Gustav berättade att han börjat plugga på distans och pluggade bryggeriteknik, han skulle flytta till Stockholm och göra praktik på ett ölbryggeri, Det verkade faktiskt riktigt kul. Klockan rullade på och helt plötsligt var det dags att bege sig till stan. Jag mötte upp Tobbe vid mellanstadiediscot så vi kunde ta sällskap in till stan då dom andra tog en taxi. När jag och Tobbe var framme vid KM så satt Ellen och några andra där upp. Jag och Tobbe ställde oss i baren och Tobbe köpte öl. Vi tittade oss omkring och insåg ganska snabbt på varandras ansiktsuttryck att vi inte skulle stanna någon längre stund, så efter att Tobbe druckit upp, cyklade vi hem och la oss i sängen och pratade en stund, sen somnade både jag och Tobbe.


 
                                   

Att göra stan osäker

     

Idag gick jag upp klockan 07:00 fast att jag hade sovmorgon. Jag hjälpte Julia med sina glosor innan hon åkte iväg till skolan. Efter att Julia åkt drog jag hem till mig och duschade, städade, tvättade, sydde Petras byxor och städade i Lemmys terrarium. Vid 09:15 kom pappa och vi åkte iväg och övningskörde det gick kanon, var förbi en sväng på jobbet också och lämnade Petras byxor. När jag kom hem gick jag och la mig igen och sov en timma. Vid klockan 13:45 blev jag upplockad av Ellen oh Krisse och färden bar av till stan. Väl inne i stan lämnade Krisse oss för en lunch med sin mamma och Johan. Jag och Ellen blev alltså övergivna. Vi gick raka vägen till HM såklart, jag köpte hårfärg, jag gav upp allt vad blont hår heter då jag inte orkar med attt mitt hår ska växa ut så jag kan blondera mig. Jag och Ellen satte oss och tog en kaffe och pratade skit.
     

När kaffen började ta slut ringde Krisse och informerade om att hon var klar. Jag fick för mig att jag skulle köpa en jävligt snygg Fred Perry tröja som var svart med guld kant, den hade ju varit kanon inför kvällen. Men när jag stod där inne i provhytten så kändes den inte helt hundra, så jag sket idet och Ellen fick ta den istället. Efter Stadium gick vi till systemet och köpte sprit inför kvällen. Dagen började gå mott sitt slut och det var dags att åka hem och göra sig klar inför kvällen. Så här sitter jag nu i strumpbyxor och BH i Tobbes säng med datorn i knät och färg i håret. Ser på klockan att det är dags att ta ur färgen.


Lemmy <3

Sitter hemma i Tobbes soffa och kollar i ditt ansikte och dricker te. Under kvällen har jag lagat mat, pluggat teori och så har vi badat. Efter att vi kollat klart på i ditt ansikte så ska vi kolla klart på de avsnitt av Irene Huss som vi på börjat för några dagar sedan, Jag är sugen på att sy en klänning tills imorgon men jag hinner inte ställa mig och göra ett mönster och sedan plocka ut alla mönsterdelar samt sy den och fixa tyg. Jag har ju lite annat att göra imorgon så det får bli till nästa fest. Jag har föresten fått en sjuk drille på läkerol och gärna split pear licorice fantastiska om jag får säga mitt, men raspberry licorice funkar också bra. Nu ska jag borsta mina gaddar och gå lägga mig i sängen och kolla film. Saknar faktisk Lemmy.


Lilla Puben


Igår träffade jag Martina efter jobbet. Vi gick in mot stan. När vi äntligen var framme i stan så landade vi på lilla puben där det blev öl och mat. Vi satt  i fyra timmar och pratade ideér och jobb. Efter fyra timmar kände vi att det fick räcka och begav oss hem. När Jag kom hem gick jag och la mig. Tobbe berättade att Danne hade frågat om jag och Tobbe var världens lyckligaste par, självklar är vi inte de utan båda två är nog rätt bra på att sura. Men anledningen till att jag inte skriver om tjafs är för att det är så jävla tråkigt att både skriva om och läsa om. Det som inte intresserar mig är inte av värde att skriva om,  Så nog pratat om de. Nu är det helg för mig och det är så jävla skönt. Har endel att göra imorgon då jag ska byta dragkjedja i Petras byxor, städa Lemmys terrarium, inhandla något inför kvällen samt ut och springa. Och så var det ju det där med Ellens och Krisses inflyttningsfest men vet i katten om jag orkar leta efter någon inflyttningspresent, dom får något om jag hittar nått men bara så ni vet jag tänker inte leta. Jag ser verkligen fram emot morgondagen då Ellen och Krisse ska börja på magdans imorgon och LOVAT mig att ha en uppvisning på vad dom har lärt sig och sedan visa upp detta under kvällen. Då ska det fotas. Jag måset ju även göra något med mitt hår tur att man har en lilla syster som är frisör. Jag ska nu bli ljushårig så småningom blond men det blir nog inte det lättaste då jag har färgat håret svart sedan jag gick i sexan, så vi får väll se hur det går. Vill ju inte bli orange direkt. Får nog ta och ringa Ebba nu och kolla vad hon kan fixa till imorgon, borde klippa någon frisyr så man slipper se ut som ett helvete i huvudet. Nu ska jag plugga teori, måste säga att jag är grymt bra fick 66 av 70

Jobb Time

Fy vilken dag. Den har varit oroligt lång och seg. Jag har suttit och pinat mig igenom hela dagen. Jag började inte förens 12:00 men jag han med att springa och städa lite hemma innan det var jobb time. Imorgon ska jag träffa Martina efter jobbet och prata idéer. Vi är båda sugna på att börja med textiltryck igen jag har ju sjukt mycket idéer om vad jag ska trycka. Kommer nog bli trevligt imorgon, lite mat och öl samt trevligt sällskap. Jag vill att det ska bli fredag så jag få ha semester igen 4 DAYS A WEEK. Till helgen blir det inflyttningsfest hos Krisse och Ellen, frågan är då om man måste ha en inflyttningspresent ja vi får väll se, vore kanske en fin gest. På lördag ska jag träna step vid tio tiden och sen bara slappa och dra en veva på stan. Men tyvärr är det ju bara Tisdag än, fy faan rent ut sagt. Jag känner mig lite smått stressad över min uppskrivning då jag inte har haft tid att plugga som jag borde måste ta mig i kragen och se till att det händer något. Får kanske ta och lägga min helg till att plugga på, men vad gör det.


Sushi och Kroppkakor

Söndagen började självklart med att jag och Tobbe vaknade, vi låg kvar en lång stund i sängen och pratade. Jag skickade senare iväg ett sms till Challe och frågade om hon skulle ha kaffe, och självklart så var hon sugen. Vi tog en morgon kaffe och pratade massa skit, jag kokade sushiris mellan kaffen skitsnacket och disken. Elin kom vid tolv tiden då det var dax att göra sushi, vi bestämde i fredags då både jag, Elin, Petra och Maria jobbar sent och har lunch samtidigt att vi skulle äta sushi. Sushin blev kanon fin och det blev inte några, självklart lägga upp bilder både från idag och från imorgon. efter allt fixande och trixande med sushin satte vi oss i soffan och drack ännu mer kaffe och Elin ville då spela Nintendo 8 bitas, men la snabbt ner det då hon insåg att hon inte var lika bra som hon var för 11 år sedan.

     

Tobbe hade fått för sig att han skulle göra kroppkakor till kvällsmat och bad mig cykla förbi en affär för att handla fläsk. När jag kom hem till Tobbe hade han förberett med att hacka lök och skalat potatis. Jag började med att skära fläsket och Tobbe rev potatis. Både jag och Tobbe trode nog att det skulle vara svårare än vad det var men dom blev faktiskt riktigt fina, det ända vi skulle tänka på nästa gång var nog att ha lite mer salt i vattnet men annars var dom kanon. Efter en helg med mycket hushåll satte vi och och kollade på film. Tobbe var så mätt att han knappt kunde röra sig, själv åt jag med måtta som det så fint heter och slapp få magknip.

                    

Imorgon börjar jag jobba 12:45 och ska hinna med en hel del innan jobbet

schemat lyder

Ut och springa
Duscha
Frukost
Plugga teori
Åka hem och hämta sushin
Åka till jobbet och lämna sushin
Åka förbi vägverket
Handla ingefära till sushin
Sen är det jobb dax

Nu ska jag gå och bada,


 


RSS 2.0