Hundbädd/INREDNING/stol

Har fortfarande soffposition och njuter av lugnet efter denna hektiska tid som varit. Sitter och kollar runt lite på nätet om nya saker till hemmet och det som är prio nummer ett är 4 stolar till matsalsbordet samt ny säng och en sängstomme, Tobbe tycker vi ska köpa en 160 säng men de tycker inte jag, nu har vi 180 och det är bra. Jag vet att Tobbe enbart vill ha en 160 säng bara för att vi har hittat en sängstomme till de måttet som inte finns i 180. Vi behöv också ett nytt köksbord som gärna får vara i teak så det matchar stolarna i köket. Lite lampor och andra saker får vi hitta efter hand, Men en sak som är säker det är att Bob ska få en ny hundsäng. Vilken tycker ni??? Min favorit är den första, men Tobbe vill hellre ha den i galon, vi får se vad vi väljer.





Sedan hittade vi en stol till matsalsbordet som vi båda tyckte var okej, den var vit och svart och hade hög rygg vilket var våra krav. Och jag och Tobbe brukar inte kunna komma överens, så det får nog bli 4 stycken av denna modell.


Brasa

Jag och Tobbe sitter i nya soffan och är sjukt trötta. Bob ligger på sin pläd som en liten kanelbulle och bara myser. Vi sitter med tända ljus kollar tv och bara är. Idag kom Tina till mig vid ett tiden, vi gick och köpte lite mat och tog en lunch i vårt något stökiga kök, men det var trevligt. Efter lunchen åkte vi till IKEA idag och köpte en ny kökslampa, den kostade 499 kr och heter Brasa blev kanon fin i köket. Jag lovar att jag ska lägga ut bilder på alla rum när vi har fått i ordning. Både jag och Tobbe känner redan nu att vi stormtrivs och vi kommer inte flytta igen på ett bra tag, detta är vår 4 lägenhet på alla dessa år, och det är Tobbes sextonde och min sjunde nu får det alltså vara nog med allt flyttande. Nu ska jag och hjärtat kolla film så puss och hej.


Flytt

Pju jag är så sjukt trött. Vi är äntligen inne i nya lägenheten och jag storm trivs, detta var tredje natten vi sov här. Igår byggde jag och Tobbe ihop vår ny soffa och den blev verkligen bra. Så här sitter jag nu med datorn i knäet och kaffet bredvid mig. Idag ska jag bort till gamla lägenheten och städa av toan . I helgen så ska vi städa resten av andra lägenheten och sedan se om vi hinner med att åka runt och införskaffa lite lampor, mattor och annat nödvändigt. Ne nu ska jag göra frukost till hjärtat och kolla nyhetsmorgon.


Nytt "modehus"

Morgonen började fin fint, vi vaknade 08:30, gjorde oss i orning för att sedan hämta Vilja och Elof som jag var barnvakt åt, vi åkte till lotsen och åt frukost. Vi åkte vidare till en djuraffär och köpte nytt halsband till Bob. Sen körde vi vidare till det nya "modehuset" som öppnade i går,  jag köpt en ny klänning på Carlings och jag blev kär. Efter att Vilja och Elof hade åkt hem och Julia åkt till en kompis så åkte jag Tobbe och Bob till den nya hundrastgården, först var det bara vi där men sen kom en amerikansk bulldog som heter Elsa. Och dom fllög omkring som galningar men dom hade riktigt kul.










Mer

Nej vad svårt jag gör det för mig själv. Har målat ännu mer nu och kladdade två till klänningar som jag tror skulle bli bra till nyår. Den till vänster är något enkel men jag gillar den och den till höger känns rolig och spexig, och för er som inte fattar konstruktionen så är den högra klänningen öppen i ryggen den slutar alltså med rosetten, de svarta ni ser över rosetten är framsidans avigsida.


Nyår

Satt och kladdade lite på nyårskläder. Jag tänkte att ni läsare få välja mellan klänningen och kjolen. Själv är jag mest förtjust i kjolen, men dom som känner mig väl vet min svaghet för kjolar. Ni får ursäkta denna kladd men som sagt de är en kladd.


Nyår

Halli hallå igen jag är sjukt sugen på nyår, jag har massa idéer på klänningar och kjolar som jag ska sy upp. Jag ska bara gå ner 10 kg till innan nyår sen ska jag ha en sju tusans snygg klänning eventuellt en sju tusans snygg kjol med en stor glittrig rosett bak. Det vore ju kanon om jag kunde sluta bita på naglarna också så man slipper ha de som nyårslöfte i år igen haha.


Tyg

Jag berättade ju att den ända bra tygaffären i Kalmar ska stänga igen, Jag passade på att köpa två tyger. Det svarta och turkosa tror jag ska få bli till en nyårsklänning och det vit och blårutiga köpte jag för att sy en annan klänning i, det blåa och vita är äkta thaisiden och det är alltid lika roligt att handla kvalite tyger till bra priser.





F*cking jävla itunes

Halli Hallå gott folk. Ny dag och nya tag. Igår var jag på bristningsgränsen och jag var vansinnig på itunes, Tobbe hade ju skaffat en ny dator och jag behövde ladda ner itunes till den. Det var en ny version och jag var inte människa till att fatta hur jag fick över min musik till min iphone, jag satt och svor över denna nya version och ville bara ha tillbaka den gamla. Tillslut fattade jag hur det funkade men fick tyvärr inte känslan av lättnad utan istället var jag arg för jag tycket dom hade gjort de så komplicerat. Skit itunes. Men vist nu ligger lite av musiken på telefonen igen men långt ifrån all, jag får göra ett nytt försök ikväll om jag har tid och ork, det är ju faktiskt dags att börja packa på riktigt, flytten närmar sig med stormsteg.


Tema retro/50-tal

Shiiit jag är fast i tradera träsket. Jag har införskaffat 2 julklappar i modell retro. Jag älskar 50, allt som har med 50 tal att göra, musiken, bilarna stilen, frisyrerna ALLT. och Varaför skulle inte då mina julklappar gå i detta tema.


Tyg

Jag vann precis en aktion om ett tyg på tradera 4 m och 1,5 brett. Lite smalare än vanligt men för 140 kr frakt och allt så får de vara värt de. Jag tror jag ska sy mig en jacka av tyget eller ett hundtäcke till Bob.



Det får nog bli en jacka av denna modell i så fall. Tycker den är riktigt snygg om man skippar skärpet.


Regn och rusk

Nu vill jag bara flytta, jag orkar inte med att se all skit som står hemma. Jag vill få hem vår nya soffa och köpa massa ny inredning. Ska bli skönt att slippa Berga och det ska bli sjukt skönt att komma till staden igen. Jag vill bara att CA ska vara snabba på att besikta mammas lägenhet så vi kan börja flytta in. Och så vill jag ha snö, jul och glögg.


Söndag

Halli Hallå.
Igår efter jobbet åkte jag, pappa, Anna, Vilja och Elof hem till Tobbes föräldrar. Annika bjöd på en härlig grekisk kyckling och det var lika gott som vanligt. Tiden gick och rätt som det var så var klockan 00:00. Då det är jobb för mig idag så var vi tvungna att bege oss hem. Vilja och Elof hade somnat för några timmar sedan framför tv. Väl hemma och väl i sängen så somnade jag som en ståck. Och idag har jag införskaffat min första julklapp vilket känns bra att jag är igång nu i alla fall.


Elof och KFF

Min lille bror Elof har idag gjort sin fotbolls debut. Han spelar i Kalmar FF och hans lag fick idag följa med KFF och GAIS ut på plan innan match. Elof fick hålla GAIS målvakt Dime Jankulowski i handen medens dom gick ut på plan. Han var så nervös berättade pappa men han hade klarat det kanon bra. Han kommer bli KFF:s nästa Rydström.


Detta borde alla män teste

Fan vad härligt, en läkare som testar förlossningssmärtor, efter 3 timmar ge han upp. En stor elog till alla kvinnor som fött barn

Klicka på bilden och kom till artiklen


Grundform

Hjälp jag kom precis på att Kalmars enda tygaffär har gått i konkurs. Vart ska jag nu köpa tyger? Orka skicka efter varje gång. Man kan inte längre spontan köpa tyg vilket är lite av det bästa jag vet. Men där emot så har dom 50% på sortimentet så jag får väll gå dit och införskaffa mig massa rea tyger. Jag kom också på att jag måste göra mig en ny grundform. Efter som jag gått ner ca 25 kg sedan min tid i Malmö så passar inte grundformen jag har idag. Någon som kan mönsterkonstruktion i Kalmar och kan hjälpa mig med att mäta mig och sedan prova in grundformen???? Jag har ju massa jag vill sy.


Hiss or diss

Hej hej hallo. Idag är det jobb som gäller. Daniel trakasserar mig för att jag har mjukisbyxor, men själv sitter han i ett par alldeles försmå byxor, som han får ta jätte korta steg i, så vad säger ni, hellre mjukisbyxor än för tighta jeans.


NOX

Idag har det varit en hektiskt dag. Vid 10:00 åkte jag till Kolboda för att träffa Martina och hennes lille kille Bastian som knappt är 1 månad. Martina bjöd på en fantastiskt god räksoppa och det blev mycket prat och bebis gos. Efter Kolboda så begav jag mig till stan för att möta upp mina andra vän Martina som även går under namnet Tina. Vi drog en repa på stan och tog en bit mat. Vi gick in på make up store och hälsade på min kusin Viktoria, och som vanligt blir jag som ett barn i en godisbutik, jag hittar ögonskuggor i mängder som jag vill ha men idag köpte jag bara hem en (Ögonskuggan heter NOX, lovely färg). Efter mötet med Tina så åkte vi hem och jag var tvungen att plocka ut allt ur vårt förråd för att få ut soffan jag sålde.Efter att dom hämtat soffan så skjutsade jag hem Zugge till Lindsdal och lämnade sedan av Tobbe hos Nenne. Själv åkte jag vidare till pappa och Anna och har suttit där hela kvällen. Jag tog även med mig mitt Nintendo 8 bits till Vilja och Elof, dom har nog mer glädje av de än jag. Nu ska jag snart lägga mig då det är dags att jobba imorgon.


Ögonskuggan Nox, i verkligheten så är den mycket snyggare och ser inte alls gammelrosa ut.


Eight hour cream

Vill passa på att rekommendera en produkt som jag inte skulle klara mig utan. Den ligger mig alltid nära till hand och jag kommer alltid bära den med mig. Denna fantastiska produkt kommer från Elizabeth Arden och om ni inte redan listat ut det så är det ju såklart krämen, eight hour cream. LOVE IT.


http://candiedpoison.123ehandel.se/

Tack Hannaa, jag har letat i evigheter efter denna sida. Hon har ju massa fin och jag ska beställa så fort min lön kommer . Detta här under ska beställas.

 
 
 
 


SNÖ

Vill bara meddela att jag just tittade ut genom fönstret och såg att de snöar här i Kalmar.


Tack Sweet

Jag säger bara trött. Jag vaknade i natt med full belysning i hela lägenheten och Tobbe låg inte vid min sida, jag ropar trött TOOOBE!!! Jag får ett trött var tillbaka, ja vad är de. Ja men vad gör du? Jag äter jag var så j%&#¤%a hungrig. Jo men tack för att du tänder upp hela lägenheten så jag måste vakna, men Tobbe stängde dörren och jag vände mig om och somnade om igen. Nu sitter jag här och är sjukt trött är inne på min andra kopp kaffe och vet att de kommer bli flera koppar under dagen. Ne nu ska jag göra klart de sista för att sedan kunna börja jobba.


JAAAAAAAAAAAAAAAA

Äntligen något att se fram emot. Den 4 December spelar Mustasch på Palace. Och TINA jag räknar med dig


3

Jag har fått upprättelse.

I går skrev jag ett mer eller mindre hotfullt mail till tre:s kundombudsman. Jag var sjukt förbannad på 3 butiken i Kalmar. Men äntligen efter detta mail så har jag fått rätt. Det började med att jag lämnade in min telefon i juni då jag inte kunde ladda den samt att bilden stannade upp, jag fick ringa flera gånger och efter 6 veckor så kom min telefon hem, men min lilla lilla spricka på 1x1 cm hade blivit över hela skärmen samt att jag inte såg ett skvart på displayen. Jag sa att så här var det inte när jag lämnade den, butiken säger då skickar vi iväg den så får dom fixa de. Efter ytterligare 6 veckor ringer jag och frågar vart min telefon är och får tillsvars att han ska ringa och kolla upp de men ingen återkommer. Blir förbannad och ringer en 5 gång och säger otrevligt när han säger att han ska kolla detta

JA MEN KAN DU KOLLA DETTA DENNA GÅNGEN OCH ÅTERKOMMA SOM DU LOVAT ATT GÖRA 4 GÅNGER INNAN!!!!!!!!!!

Och WOW han återkommer efter 20 min. Dock med beskedet att jag ska betala 1500, då fråga sätter jag honom med att om jag lånar en bil av någon som har en buckla på sidan och jag drar hela sidan mot en stenvägg så den blir repig, ska jag bara kunna luta mig tillbaka och säga men du hade ju en buckla där så jag tänker inte betala de??? Och tydligen hade killen i 3 butiken den moralen. Och inte nog med de i förrgår 5 månader senare får jag ett sms om att jag kan hämta min telefon som inte ens är fixad. Men idag efter mitt mail så fick jag upprättelse. Jag får en ny mobil. TACK 3 och tack snälla Tobias som hjälpte mig med detta. Dock ska jag aldrig mer titta åt 3 butiken i Kalmar.


Kom igen nu Tobias

Idag var det sovmorgon för både mig och sweetheart. Vi sitter framför tv och har precis ätit frukost. Jag börjar jobba 12:45 och innan dess så ska jag gå ut med Bob och hinna duscha så jag borde ta mig i kragen och göra detta. Jag ska dess utom hämta upp in vinterjacka från källaren så vi får väll se hur den luktar. Ne nu ska jag säga till Tobias på skarpen att vi måste gå.


En tisdag med ledighet

Efter att vi kollat på soffor så åkte jag hem till Therese, Samuel, Ludde och lilla Bella. Vi drack kaffe och pratade om allt.


Lilla Bella ligger och sover i vaggan


Jag och Bella


Therese och Bella


Samuel och Ludde


far och son





Dexter

Vi köpte en ny soffa idag och det blev inte magnum divan XXL utan denna som heter Dexter. På denna bild ser den rätt liten ut men jag tyckte den var lagom stor, vi kommer nog införskaffa oss en fotölj också. Men det känns bra och vi slipper vänta i veckor för att få hem den. Vi kan hämta den när vi vill och självklart blir det i sammanband med flytten. Nu ska jag bara leta efter lite kuddar och lampor också.


Magnum divan XXL

Jag har ångrat mig, Vi ska inte köpa den soffa jag tidigare visade här på bloggen vi ska ha denna Magnum divan XXL, dock lite dyrare män mycket skönare och jag lovar er att jag kommer spendera mer tid i soffan efter att vi införskaffat oss denna. Det som är lite bökigt är att jag måste beställa den på nätet men jag är såld. Vist den är inte beställd än men jag hoppas de blir den, vi ska göra ett sista försök imorgon och försöka hitta någon här i Kalmar, men gör jag inte de så är det denna jag ska ha.


Helvete

Men helvete då, jag kom på att jag jobbar helg så det kommer ju dröja ett tag innan jag får min efterlängtade helg. Men imorgon är både jag och Tobbe lediga så då blir det sovmorgon och massa mys, sedan få jag se vad dagen har att bjuda på .


GE MIG HELG

VILL HA HELG.


Uggs

Jag har alltid HATAT och RATAT uggs, mennu får jag nog ge med mig, jag hittade dessa och föll för dom, fråga mig inte varför, jag är själv förvånad. Funderar också på att köpa mig ett par svarta då dom är lätta och snabba att ta på och de gillar jag.


Vikt

Ha ha jag pratade precis med hon vi köpte Bob av och frågade lite om vad hans föräldrar vägde, och idag väger Bob 25 kg och hans pappa vägde 28 kg som mest. Och jag som tyckte Tyson (Bobs pappa) var stor jag undrar då hur bob kommer bli och om han kommer gå upp mer. Bob är ju bara 9 mån.


<3

fy tusan vilken skön morgon jag och Bob sitter i soffan och kollar tv, vi har ätit frukost och nu dricker jag mitt morgon kaffe. Jag insåg att klockan inte var så mycket och att vi inte behöver ut och springa än, Bob verkar heller inte så sugen på att gå ut, fick lockan han med godis för att få ut han och kissa. Och nu bara ligger han här i mitt knä och myser, nu fattas bara Tobbe, jag undrar hur han har det på praktiken,


Fallen Angel

Ha ha ha jag dör av skratt, jag hittade ännu en låt och dess musikvideo. När jag och Tobbe träffades för 6 år sedan så spelades denna låt på varenda fest det var på den tiden jag tyckte det va kul att fest, Det är introt som är bäst eller NÄ hela musikvideon är sjukt rolig. Ni måste kolla in den, tyvärr fanns ingen länk så jag kunde göra som under, men ni måste kolla så klicka på dom heta killarna under så kommer ni till sidan och videon.


Nostalgi

Igår när jag kollade TV efter filmen så spelade dom denna låten med Kelly och Ozzy, mycket fin låt.


Frulle

Hej hej, nu är både jag och Bob vaken, Tobbe åkte iväg redan vid sju, Tobbe börjar sin praktik idag och ska vara på lindö hemtjänst i 2 veckor. Han är lite nervös över praktiken men jag är säker på att det kommer gå bra. Igår hade jag och Tobbe en riktigt mysig dag. Det började med att Melker kom och som jag skrev igår så var vi ute i regnet hela dagen. När Melker hade åkt så beställde vi pizza och la oss i soffan och kollade på en "ny" Wallander film (prästen) Innan har jag alltid somnat under alla filmer men sedan Tobbe <3 fixade så vi kunde se på tv och sitta i soffan så är jag vaken. Idag jobbar jag till 21:15 skönt med sovmorgon men hade hellre umgåtts med <3 Ne dags att äta frukost.

Och nej det blev ingen joggingrunda igår, ska ta igen de efter frukosten och Bob ska självklart med

Maja <3 Tobbe <3 Bob=SANT


WP sele

Sitter och dividerar med mig själv om jag ska ge mig ut och springa, känner mig äcklig efter pizzan vi åt. Men jag fastnade precis framför datorn, kollar lite WP selar, ska försöka sy en till Bob. Jag tror inte det är så svårt att sy men än så länge är Bob för liten för att dra tunga saker, men jag hoppas att han kommer tycka det är kul när han väl vuxit klart.
Bilden är lånad från www.freewebs.com och ni kan klicka på bilden så kommer ni till sidan


Söndags kort



Här ser ni alltså Bob, Tobbe och lille Melker


Barnvakt

Idag är jag och Tobbe barnvakt till lille Melker 5 månader som vi ska ha mellan 10:00 och 18:00 nu har mer än halva tiden gått och det går kanon, han har inte gråtit en gång. När han kom vid tiotiden så bestämde vi oss för att gå en långpromenad trots att de regnade. Så vi tog på oss och gick in mot staden, vi gick till MAXI och handlade och gick sedan hem till Mamma och Lasse för att fika. Melker sov som en stock men fick allt vakna när vi var hemma hos mamma. Nu sitter Tobbe, Melker och Bob i soffan och kollar på snabba bilar. Själv ska jag städa lite. Bye bye


Frökusar

Jag har hittat ett nytt favorit bröd, jo nämligen frökusar från fazer


Lördags promenad
































 


Äntligen hemma

Jag är äntligen hemma och nu var sista dagen med övertid klar. När jag kom hem tog jag Larz Krizter och Pärlan och satte mig i köket, bob var ju självklart nyfiken och ville också vara med. Nu ska jag sätta mig brevid hjärtat i soffan och mysa.










Elände

Början på sista dagen av flera timmas övertid. Jag hasade mig upp ur sängen, tittade med trötta ögon ut ur fönstret och insåg att detta kommer bli en kall dag. Vände tillbaka blicken mot sängen där hjärtat låg och sov för att få se något annat än elände. Jag gick ut till Bob som låg raklång på rygg i soffan i vardagsrummet. Vi satt och mös en stund tills jag insåg att jag måste göra mig klar för jobb. Det är i alla fall snart helg och jag har massa att göra.


Bling Bling

Hittade just lite bling bling till öronen. Jag har länge kollat efter nya men dom flesta är för dyra då med tanke på att jag tappar dom stup i ett. Nu hittade jag ett par med bling bling för 99 kr st och det känns lite mer överkomligt än 1300 kr st för ett par i stål och bling bling. Jag är sugen på att töja dom lite större från 2 cm till 2,5. Vad säger ni?



Bilden är klickbar


Jobb jobb och åter jobb

Nu har halva veckan gått, jag har dom jobbigaste tiderna kvar idag 07:45-20:00 imorgon 07:45-21:15 och på fredag 07:45-20:00, jag säger bara KUL. Men jag vet jag får skylla mig själv.


Fika i bilen utanför 7 eleven







Hela helgen

Efter 2 koppar kaffe så börja ögonlocken leta sig uppåt. Jobbet börjar snart så ska nog hinna med en tredje kopp kaffe. Hela helgen har gått så otroligt fort. I fredags var jag och Tobbe hos min pappa och Anna och åt tacos, Ebba, Ellen, Vilja och Elof var självklart också med och förstås lille Bob. I lördags drog Tobbe till Nenne direkt på morgonen, jag tog en promenad med Bob. Sen kom mamma och Lasse och vi åkte till IKEA. Efter IKEA så körde mamma hem mig och jag hämtade min bil oh packade in massa prylar och körde till mamma. Sen var det fotboll och middag hos mamma på kvällen. Igår så åkte jag och Tobbe till media markt och Tobbe köpte en ny dator. Vi åkte vidare och bytte min lilla bil mot pappas stora. Körde hem och lämnade Tobbe och datorn för att sedan åka ut till Tina i Lindsdal. Vi gick till affären, köpte en rödlök, sallad, bubbelgum och fetaost. Vi gick hem till Tina och gjorde en grekisksallad. Efter maten ville Tina in till staden och kolla nya gardiner. Vi drog till KID och hon införskaffade sig ett par svarta och ett par rosa gardiner. Efter gardinerna åkte vi hem och packade in alla mina saker i pappas bil för att sedan åka vidare till mamma och lämna allt. Sedan åkte vi hem till mig igen och hämtade bilbarnstolarna och körde och lämnade pappas skepp utan bucklor eller repor. Efter allt springande i trapporna så åkte vi till 7 eleven och tog en kaffe och en jätte muffins, för Tinas del blev det en kaffe och en torr kanelbulle. Vi satt i bilen som till slut var helt igen immad. Vi körde hem till Tina igen och strök hennes nya gardiner och hängde sedan upp dom, det blev kalas snyggt.


PÅ JAKT


Jag är på jakt efter denna modell på symaskin. Är det någon som har en på lager.


Fokis+Namnhalsband=Sant

Jag är nu med och tävlar om ett fantastiskt namnhalsband i silver från Betties Galleria, Det är Fokis som står för tävlingen och jag hoppas innerligt att jag vinner. Dessa halsband är otroligt fina och skulle passa mig perfect.


Klicka på Hallo Kitty så kommer du till Fokis fina sida


Kaffe

Snart börjar jobbet. Jag ska dricka upp mitt kaffe och skynda mig iväg. När klockan ringde var jag inte alls med på noterna, jag ville bara ligga kvar i min varma mjuka säng. Men idag slutar jag i alla fall tidigt. Efter jobbet så är det direkt hem och ner till förrådet för att rota fram min gamla soffa som jag ska sälja. Imorgon är det äntligen fredag och efter jobbet klockan 18:00 så ska jag, Tobbe och Bob hem till pappi och äta tacos som Vilja och Elof har beställt, mina två andra systrar Ellen och Ebba som nu är bosatta i Malmö och Stockholm är nu hemma för en visit. Ne dags att dra nu. Bye bye


RSS 2.0