Till Mailin angående banddräkten

Jag hoppas att Malin brukar läsa min blogg så hon kommer till sidan där baddräkten finns, Jag har nu rättat till felet och ni kommer nu till hemsidan genom att klicka på bilden.


Baddräkt

Tro det eller ej men jag har hittat en baddräkt jag skulle vilja ha, klicka på bilden så kommer ni till hemsidan.


Har hittat min bikini till sommaren.




Hur tänkte jag nu?????

Har precis kommit in i värmen igen. Jag mitt pucko trodde att jag kunde ge mig ut och springa efter en portion köttbullar, potatis och sås och dess utom i en elak kyla, kändes som mina luftrör och lungor frös till is. Men jag låter maten smälta lite för att sedan ge mig ut på nytt fast med en sjal över munnen så det inte blir så fruktansvärt kallt. Jag och Tina har också hunnit med att handla inför morgondagen vi bestämde oss för att ha en förrätt med getost och färskost på snittar som grillas i ugnen för att sedan få lite honung över sig, till huvudrätt blir det hasselbackspotatis och oxfilé och sist men inte minst så blir det polkagrispannacotta. Det kommer nog bli en trevlig afton och som jag skrev tidigare så hoppas vi på ett nytt trevligt år.Hur


Maja <3 Riskakor

I love riskakor


Ett nytt år att infira.

Snart är det ett nytt år. Det nya året ska firas in med Tina, Eddie och Danne och icke att förglömma lilla Elsa. Det blir en trevlig tillställning i all enkelhet. Jag ska imorgon möta upp Tina för att inhandla lite mat och annat gott. Vin och öl är redan införskaffat. Jag tänkte att en polkagrispannacotta skulle sitta fint till efterrätt, men förrätten och huvudrätten är ännu inte spikat och klart. Jag tror och hoppas att detta kommer bli en trevlig tillställning och att det nya året har mycket roligt att bjuda på.

Polkagrispannacotta

För 6 personer.

Ingredienser

5 dl vispgrädde
1 dl socker
2,5 gelatinblad
ca ½ påse polkagrisar

Gör så här

Stöt polkagrisarna i mortel till nästan "mjöl".
Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde och socker.
Rör ner polkagrisarna och de urkramade gelatinbladen.

Häll upp i portionsskålar eller glas och ställ i kylen några timmar.

Löptur

Det fick bli en joggingrunda i alla fall. Men det var inte helt lätt att få in en bra rytm i löpet då det var isvallar och spårigt över hela vägen så man fick zink zacka sig fram. Men det var mycket nödvändigt att komma ut efter all julmat och godis. Och om man ska vara i form tills det blir bra väder för att dra längre rundor så måste jag börja träna upp min kondition igen. Det är alltså dags att börja äta rätt och träna mer så man orkar mer.


Löpning

Jag fick ett par super fina löparskor av mamma och Lasse i julklapp, så min tanke idag var egentligen att springa, men när jag kom ut på vägarna insåg jag att det var lite för isigt och ojämnt ute. Jag har ju till och med gjort en spellista i min iphone avsett för träning, jag älskar att träna till musik som har mycket puls. Lady Gaga och Danko Jones är bra musik att träna till. Får nog ta mig till gymmet och springa på löpanden.
Denna sko fick jag, mycket sköna och tydligen mycket bra.


Julafton

Julafton började hos mamma och slutade hos pappa.


Tobias i mammas och Lasses kökssoffa


Bob och Ebba


Jag och Tobias


Jag och Ebba


Elof goes crazy


Pappa och Anna hade kämpat för att få utbyggnaden klar till julafton och de sista som kom upp på väggen var en text av Peter Lemarc


Ebba och Elof


Syskon på hög


Och tomten var ingen mindre än Tobbe


Elof tappade hakan när tomten kom


Elof fick ett nintendo DS och var överlycklig


Vilja fick ett par lackskor




Far och dotter


Av mig fick pappa Pluras kokbok


Elof hade gjort en godisskål till mig som jag fick som julklapp :D


Julmat


Jag och Elof


Geek Tobbe



Alla systrarna


Glasögon

Jag har ju helt glömt bort att visa mina "nya" glasögon, dom är ju inte så nya längre men så här ser dom båda ut.






Canon EOS500D+18-55IS


Ge mig denna canon den kostar enbart 7990:- men den verkar grymt bra 15,1 megapixlar
Jag har alltså ångrat mig :D


Canon EOS1000D

jag önskar mig en systemkamera i julklapp, så finns det någon vänlig själ som känner att du vill ge mig något fint så tar jag mer än gärna emot en Canon EOS1000D, går även bra med en annan modell, behöver inte vara någon svindyr men över 10 megapixlar är ett måste.


vaccin

Idag har det varit en riktigt slapp dag, jag började 07:45 och slutade redan 12:30. Det var dags att vaccinera sig mot svininfluensan. Efter sprutan så stannade jag på stan för att köpa julklappar, de gick väll sådär, jag är för kräsen med vad jag ska ge bort så de slutar ofta med att jag inte hittar något, sen får jag istället panik köpa något, jag i ett nötskal. Jag kom hem och vi lagade lite mat, efter maten så tog jag ett varmt bad, och här sitter vi nu i soffan med lite the, jag ska snart springa ner och plocka upp tvätten.


Här är mina två killar






Söndag

Ligger just nu i min säng på min spikmatta och hoppas på natt mina axlar ska bli bättre, tror att jag sitter och spänner mig på jobbet så jag får värk. Men idag har jag och mamma åter igen varit på hansa city, personalen där ute tror nog inte jag har något liv, men jo de har jag, dock hittar jag inga snygga kläder så jag får ju leta och leta och då kan det bli några vändor i alla butiker, men idag hittade jag faktiskt en mycket fin klänning på MQ som jag tog med mig hem den kostade 499 kr och kom från 365 sunshines, den var marinblå med vita prickar, den blir perfekt till nästa helg, samt att jag införskaffade mig ett par helt vanliga svarta "finare" skor, jag fick nog av höga pumps i helgen ha ha .


Mustasch på PALACE


Finaste Tina




Tina och Karin



party pinglorna


Snyggaste Karin


Lovely Lady


Julia u Glitzy Glow


CRAZY



Micke spexar





Emmy och Tina


Ralf i Mustasch


MUSTASCH


Det börja lida mot sitt slut.


Och här tog kvällen slut.


En förtidig present till Marcus, vi saknar dig!!!!!!!!!!!!


Whoooo har lärt mig göra animationer, dock ett simpet test


Hysteriskt

Idag är det först jobb som gäller för att sedan övergå till rock´n roll. Igår efter jobbet så skulle jag åka i panik till systembolaget för att sedan ta mig vidare till hansa city, jag tänkte under en kort sekund att jag skulle hitta en snygg party kjol men icke, antingen är det jag som är kräsen eller så är modet helt åt helvete. Jag tror på det sista, det fanns lixom inget mellanting, det var allt eller inget, antingen en hysterisk paljettkjol eller en vanlig jeanskjol. Jag fick nöja mig med ett hysteriskt nagellack i rosa och ett super sött halsband i form av en rosett med massa massa små rosa strasspärlor. Så ikväll är temat svart, rosa och rocke´n roll.


it´s a live

Shiit insåg just att det var sjukt länge sedan jag bloggade, jag har verkligen inte haft tid och har inte heller haft lust, jag har både hunnit med att fylla år, fått mina nya glasögon och fått en fet lön. Jag har alltså inte gått under jorden utan bara haft väldigt mycket att göra. Annars är allt bra och jag/vi mår toppen. Imorgon blir det utgång och vi ska kolla på Mustasch som spelar på palace i kalmar så peppen är hög inför imorgon och helgen. På tal om helger så har jag verkligen fullt upp, denna helgen är det spelning nästa helg ska vi iväg med jobbet och bo på hotell, helgen där efter så är det fest hos min kära kusin och heltgen efter de är det JUL....

Maja <3 Sushi

Jag verkligen älskar susih, och nu har jag hittat några saker som skulle göra mig mycket glad över att få i jul klapp. Klicka på bilderna så kommer ni till sidan.



 


RSS 2.0