På måndag gäller det

Jag känner mig skit dålig, men det blev ingen träning för mig, allt drog ut på tiden. Det började bra med en bra och stabil frukost, Anders skulle komma vis 11:00 och hämta oss men kom istället vid 12:00. Jag hade ju passat in min frukost ca 1,5 timmar innan vi skulle träna och nu blev det 2,5 jag ska inte bara skylla på de, men under tiden vi väntade började jag städa och när Anders väl kom var jag så uppe i det att jag bestämde mig för att skita i att träna. Jag har ju halvdag på Måndag och får köra dubbelt upp. Tina kommer och hämtar mig vid 15:00, innan vi ska hem till Tina måste vi handla lite, och det viktigaste på listan är idag frukten. Jag ska snart gå och duscha och göra mig inordning. Ikväll blir det som sagt Harrys och jag tror det kommer bli kalas kul, det är inte så ofta jag och Tina är ute, ofta svårt att få ihop en utgång då hon har sin son Eddie varannan helg och dom helger hon är barnledig så jobbar hon, så det var ju bra att hon blev frisk. Ne nu måste jag slappa lite innan kvällen börjar.


Wiiiiiiiiiiiiiii

Tina ringde och hon var frisk. Wiiiiiiiii. På tal om något helt annat, idag släppte jag ut Lemmy som vanligt och han tassade runt och slickade på allt som han alltid gör, men helt plötsligt så hörde jag ingen ting och Lemmy var borta. Vi letade och letade och Tobbe blev mer och mer orolig, Jag tycket på att han kommer fram när han blir rastlös och en leguan är ju inte känd för att vara rastlös så det kan ju ta sin lilla tid. Men vi letade nog i ca 45 min och hittade honom ingen stans, Tobbe trodde han rymt ur en ventil men det trodde inte jag. Tobbe gick på Toa och helt plötsligt ropar Tobbe från toa, dra ut nedersta lådan i sovrummet och mycket riktig där låg min lilla prins. Jag hade verkligen behövt åka in till stan och införskaffat mig en dress tills ikväll men jag får nöja mig med helsvart i dag igen, har ju mitt fina körsbärsur som jag kan ha till för att piffa upp de svart lite.


God morgon

Sovmorgon var det ja. Vaknade 08:00 pigg som en mört. Insåg rätt fort att jag inte skulle somna om. Vi gick upp och Tobbe har åkt iväg för att införskaffa en fin frukost. Jag väntar ivrigt på att Tina ska ringa, jag hoppas verkligen att hon blir frisk idag så vi kan ut och svira. Ne nu ska jag plocka fram för en frukost med hjärtat.


Mustasch är min grej, inte Tobbes

Dagen har varit bra, men det finns alltid ett men med i bilden och de menet var att jag var sjuk trött idag, mitt huvud var fyllt med vakuum och jag kunde inte tänka. Efter jobbet lånade jag mammas bil, hämtade Tobbe och åkte in till stan för att handla, jag införskaffade mig två fina klockor, en armbandsklocka och ett halsbands ur i form av två körsbär med ett litet ur på, mycket fint var det. Jag berättade ju tidigare om att jag och finaste Tina skulle ut imorgon, men nu kommer ytterligare ett men och Tina har blivit sjuk, jag hoppas inget annat än att Tina blir frisk tills imorgon. Kommer vänta hela morgonen på att Tina ska ringa och säga JAG ÄR FRISK. Imorgon ska jag sova länge länge länge, och efter en härlig nattsöm och en god frukost blir det gymmet, jag, Tobbe och muskel Anders ska dit. Jag sitter i soffan och kollar let´s dans och jag hejar verkligen på Magnus och Annika. Tycker det är hur coolt som helst att man som världens starkaste man kan vara så graciös, jag gillar Magnus stark och icke att förglömma Annika, verkar vara en mycket sympatisk brud.

   


Sicken dag

Sicken dag, den har varit kanon. Morgonen började med två ägg och nyheter, fortsatte med gymmet och 20 min på en slags trampmaskin och 15 min på löpbandet, mycket mer han jag inte med hur gärna jag än velat stanna, och även idag märkte jag tendenser till att jag är en tids optimist. Men jag förstår inte, det är något jag måste lagt till med den senaste tiden då jag alltid har varit i tid och verkligen hatar att komma för sent. Jag kom till jobbet vid 12:15 och fick slänga i mig maten för at sedan sätta mig och lägga in beställningar på autogiro. Dagen har gått fort och jag längtar extremt mycket till helgen. Imorgon jobbar jag till 16:15 och har en del att göra efter jobbet, vill hitta några nya kläder och så måste jag till systemet. Kommer nog inte kunna träna förens på måndag igen, känns faktiskt lite tråkigt nu när jag är igång. Idag har jag funderat på folks sätt att reagera på olika saker (OBS med folk är jag inkluderad) Jag har lovat mig själv att inte bli så upprörd över andra människors sätt att tänka och handla. Det är bara jag som kan bestämma om jag ska vara glad och positiv eller om jag ska lägga min energi på att vara negativ och arg.


Frozen Strawberry Daiquiri

Det var riktigt skönt med sovmorgon idag. Sitter nu i soffan och kollar nyheter, bloggar och äter mina två ägg. Börjar ju inte förens 12:45 så jag har ju lite tid att spendera. Ska snart iväg och träna. Denna veckan har gått sjukt fort och det är redan Torsdag. Imorgon är det Fredag så sammanlagt har jag 17 timmars jobb kvar för att äntligen få helg. Imorgon ska jag bara ta det lugnt slappa och mysa, laga god mat och kolla en film. På Lördag ska jag och Tina ut, vi ska träffas hemma hos Tina innan, vi tänkte ha ett litet litet drinckparty, ett måste är ju min favorit drink strawberry daiquiri.
 .

Frozen Strawberry Daiquiri 

4 cl rom
2 cl pressad lime
2 cl sockerlag
4-6 jordgubbar frysta
ca 0,5 dl krossad is


Lägg alla ingredienser i en mixer/blender kör några sekunder, Servera i cocktailglas med ett sugrör.

Sjukt gott. Jag kommer lägga upp bilder från kvällen så ni inte missar något. Ne nu har jag inte tid med detta, jag måste iväg och träna


URUSEL

Dagen har varit kanon, jobbet gick bra och träningen lika så. Imorgon börjar jag inte jobba förens 12:45 så jag har sovmorgon och det är varmt välkommen, men vist hade ju varit mysigare om Tobbe inte behövde gå upp 06:20,men det får vänta till helgen. Pratade med Marcus idag om fredagen den 13/2 då vi förmodligen ska ner till Helsingborg om allt går vägen. Men Marcus Räf kanske hade en tid för en tattoo och har då inte tid för mig och Tobbe. Vi som hade så fina idéer om hur vi skulle fira alla hjärtans dag ihop, med alla hjärtansdag bakelse och allt, ha ha. Men jag och Tobbe kan ju faktiskt ta bussen till Marcus någon annan helg och slira loss med han då. Jag undrar om jag håller på att bli sjuk, jag fryser typ hela tiden men jag känner mig inte hängig eller off så vi hoppas på det bästa och håller tummarna för att det inte är så. Känner att jag måste bli bättre med min kamera så jag kan lägga upp lite nya bilder, men jag vill ju faktiskt ha en ny kamera och ska absolut köpa det efter jag köpt en bil, ska lägga undan 4000-5000 denna månaden och lika mycket nästa så om tre månader har jag en bil och jag behöver ju en bil tills i sommar. Men jag ska ärligt säga att jag har överlåtit mina besparingar till mamma då jag är URUSEL på att hålla i pengar och hittar alltid massa saker jag måste ha, så min mamma är godman för mig under några månader he he.


Sovmorgon

Jag ber om ursäkt för min aktivitet här på bloggen, ska jag vara ärlig så har jag inte haft tid och har det inte nu heller egentligen. Sitter i soffan och hetsäter två ägg. Jag ska snart iväg till jobbet, jag har packat allt jag behöver

Matlåda

Träningskläder

Plånbok

Mobil

Ett foto på mig till personalkatalogen.

Dom två senaste dagarna har jag jobbat och tränat. När jag kommit hem har klockan varit ca 21:00 och då har jag inte velat sätta mig och blogga. Idag blir det samma visa men jag sluter 16:15 idag och tränar nog bara i 1 timma och 20 min. så då blir det inte ås sent. Jag längtar till helgen och en sovmorgon. Trots att jag har helg så brukar jag lyckas ha massa måsten och med det innebär ingen sovmorgon.. Ne nu ska jag greppa tandborsten och dra några varv.


Helgen vecka 4

Då var denna helgen också över. Allt har varit hyfsat lugnt. Fredagen Började eller slutade, det beror på hur man ser det. Men efter jobbet så var ju jag och Tobbe runt en sväng, men det behöver jag inte dar igen för det har jag redan skrivit om. Jag hade satt klockan på 09:00 för att jag och Tobbe skulle träna, men Anders ringde och ville att vi skulle åka med honom och fixa lite virke och annat till terrariet, så vi fick avstå från att träna, men om jag ska vara ärlig så var det bara bra då jag inte kunnat gå på hela helgen, har haft en djävulsk träningsverk som inte gått över än. När vi var klara med shoppingen så åkte vi till mamma och Lasse och hämtade bilen igen, vi åkte hem och hämtade Julia och drog vidare till Öland för att kolla köpstaden, jag hittade inga träningskläder där heller så mitt sökande fortsätter. Henke ringde och frågade om vi skulle hyra en bana och bowla lite på kvällen men tyvärr fanns det inga lediga banor så det fick bli en liten tillställning hemma, Elsa kom förbi och det var mycket mycket kul att träffa henne då hon inte är hemma i Kalmar så ofta. Vi bestämde oss för att dra till KM och dricka lite öl, eller ja inte för min dag då det var jag som va chaufför . På KM så träffade vi lillasyster Ebba och Monsora. Jag och Tobbe drog hem vid 01:00 tiden och jag somnade direkt. Under natten blev jag terroriserad med samtal både på min mobil, vår hemtelefon samt Tobbes mobil, sammanlagt hade jag 7 missade samtal och 1 meddelande och allt var från Henke utom sms:et. Vet inte riktigt vad han hade på hjärtat men just då var det nog väldigt viktigt, men inte lika viktigt i morse he he. Klockan var ställd på 09:00 idag igen då vi skulle till mormor och äta kroppkakor´. Mamma och Lasse körde mig och Tobbe till pappa, jag skulle låna hans bil till mormor. Skulle för första gången köra automat en längre bit och jag kan säga att det är inget jag gillar. Jag saknade växelspaken och kopplingen. Allt var bara svårare. Väl hos mormor så tog vi en kaffe och väntade på att maten skulle bli klar. Innan maten så gick jag, Tobbe, Ellen och Ebba ut och gick, vi gick längs vattnet och gick ut på varenda brygga vi hittade, träffade lite svanar och annat löst folk. Kroppkakorna var lika goda som vanligt. Vi stannade hos mormor till ca 14:00. Lämnade av Tobbe hemma och körde sedan in till stan för att fortsätta mitt sökande på nya träningskläder, men liksom alla andra dagar så gick jag lottlös. Körde hem Ebba till pappa. Pappa skulle till Nordic Club för att köra sitt spinningpass och samtidigt lämna av mig hemma. Kom hem vid ca 17:00 och började städa och plocka. Ska snart gå och duscha och packa träningskläder inför imorgon. Ne nu ska jag ta det lugnt och stänga av datorn för kvällen.

                                          


träningsverk

Just nu finns det ingen, och då menar jag ingen som förstår hur ont jag har, denna träningsverk är inte att leka med och jag känner mig som 93 och inte 23. När jag kom till jobbet idag och skulle göra min första ansträngning som var att slå på datorn, jag kom för tusan inte under bordet för att slå på den, utan jag fick göra som alla äldre damer på jobbet gör, hissa upp bordet och sedan sitta kvar på stolen. Och när jag hämtade bilden hos mamma höll jag knappt på att komma in, jag förstår hur det är att vara stelopererad. Nog med gnäll, När jag väl var inne i bilen så körde jag hem för att hämta upp Tobbe så vi kunde åka och handla, Tobbe ville också förbi jysk för att kolla gardiner, men vi hittade inga så vi åkte där ifrån rätt fort. Vidare bar det till Stadium för att kolla lite nya träningskläder, men jag hittade inget jag fastnade för så jag gick lottlös där ifrån. Gick in på City Gross och handlade massa mat, så nu är det fyllt här hemma. Imorgon är klokan ställd på 09:00 då vi ska till gymmet och träna (jag hoppas jag inte är lika stel imorgon) Efter träningen så ska jag hämta mammas och Lasses bil igen för att sedan åka till Ölandsköpstad och kolla Team Sportias utbud då jag inte fann något idag på Stadium. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och lägga mig i soffan med bena högt.


Kom dig till känna

vem är du som vill träffa mig, snälla berätta jag vill veta vem av alla mina fina vänner detta är. Jag kan ju inte veta om du inte skriver ett namn, och om du nu är på väg till Kalmar, kom dig till känna så kan vi ta en träff.
Kommentar ur ZzZZZzZzZzz
-Ball med Götet i sommar. Låter som en bra idé tycker jag! Jag är på väg till Kalmar nu, så kanske vi ska ses? Call ya!


Tidsoptimist

Träningen gick kanon idag, körde motion i 1 timma och svetten rann, jag märker verkligen vilken stor skillnad det är på att ät rätt innan träning och inte göra det, jag blir verkligen mer uthållig om jag äter rätt. Jag ska försöka bli bättre på mina mål och äta regelbundet. Jobbet gick också bra, trots att jag jobbade sent så flöt allt på bra. Jag kom hem och började laga matlåda tills imorgon, det blir pasta med lax och saffrans sås. Gjorde faktiskt dubbelt upp för efter jobbet ska jag in till satan och fika med Challe och Hannaa. Efter vi fikat klart så ska jag och Challe hem till min mamma så Ebba kan klippa oss båda, Och då behövs ju verkligen en extra matlåda. Challe tycker nog att jag är en tids optimist, jag frågade om hon skulle med och träna imorgon och då undrar hon hur jag ska hinna allt, och vist det blir lite svårt. Gymmet öppnar 07:30 och jag börja jobba 07:45, jag slutar 16:15 och ska då raka vägen in till stan för att möta upp Hannaa och Challe, efter fikan så ska Ebba klippa oss ca 18:00-18:30 och det kan ju ta lite tid, och gymmet stänger 21:00, så frågan är om jag ska vara tidsoptimist och släpa med mig allt. Huuummm låt mig tänka????? Ne jag skiter nog i de, ingen träning imorgon, väntar tills torsdag. Nu ska jag lägga ner datorn och bara slappa.


Skynda skynda skynda

Nu måste jag lägga på ett kol, sitter och skriver ett snabbt blogginlägg och äter havregrynsgröt och inte vilken havregrynsgröt som helst utan en som heter fiber havre. Nu ska jag stänga av nyhetsmorgon och sätta mig på cykeln och trampa mig till Gymmet.


Träning, bil och ödlor

Jobbet gick som vanligt, med andra ord bra. Jag känner att jag inte varit helt med den senaste tiden, men kanske inte så konstigt om man inte ätit något. Jag skulle egentligen ha tränat idag efter jobbet men jag kan ärligt säga att jag inte orkade då jag inte hade någon energi samt att Tobbes pappa kom in och Lämnade terrariet, han kommer tillbaka på onsdag så att vi kan montera det, sen börjar det roliga, med inredning. Jag funderar på om jag ska ut och gå en snabb promenad idag då Tobbe inte hade någon lust att följa med ut och springa. Imorgon börjar jag 11:00 så vid 08:00 ringer alarmet och det är då träning på schemat. Jag försökte få med mig Challe men det är en av hennes få sovmornar, inga barn och ett 11:00 pass på jobbet. Men hon skulle höra av sig om hon ångrade sig. Själv måste jag ställa in mig på att jag SKA träna för annars blir det inte av, jag är nog bäst på att hitta på ursäkter för att inte träna, men det ska det bli ändring på nu. Jag har nu slutat med mina ursäkter och har istället börjat se till att det händer. Men det var ett stort kliv från att tänka tanken och få det och hända. Och nu ska jag inte ta ut segern i förskott, allt kan ju hända. På Fredag är det löning och jag ska in till stan för att köpa lite nya träningskläder för det behövs verkligen. Men jag tror jag ska lägga undan 3000 denna månaden samt 3000 nästa så jag kan införskaffa mig en bil, det blir inget med Forden, det är många som varnar mig för att köpa en Ford samt att Tobbe inte fått tag på Per så vi skiter i den, Tobbe tyckte vi skulle ringa på en Volvo 740, men jag känner inte att det är en bil för mig, de bryter dess utom mot min två princip och de är när det gäller bränsle förbrukningen samt storleken på bilen, Jag vill ha en liten bil som är billig i drift. Men jag säger inget om att en Volvo 740 är en dålig bil för det tror jag inte, men där emot ingen bil för mig. Ne nu ska jag fortsätta kolla på kanal 2 då det handlar om ödlor.
Ps jag vill ha en halsbandsleguan, men Tobbe  tycker att det räcker med djur.


ZzZZZzZzZzz

Blev en tidig kväll igår både jag och Tobbe var sega så vi gick och duschade ,bäddade rent och la oss i sängen för att kolla film. Kan inte bli bättre. Jag somnade som en stock och vaknade med humöret på topp. Allt flyter på bra och jag har inget att klaga på, snön är borta och det är ljusare på kvällarna när jag slutar jobbet, allt är alltså på väg upp. Igår satt jag och planterade inför sommaren, Tobbe tycket vi skulle ut och tält, och de kan jag gå med på, Kanske ska kolla med Fiffi och Danne om dom inte vill hyra en stuga i Göteborg igen, Vi hade ju mycket trevligt sist , (Danne du kan ju tänka på de, jag vet att du läser min blogg) Ne nu måste jag borsta gaddarna och sedan cykla iväg.


Jag säger 16 Tobbe säger 5

Äntligen är denna helg över, känns lite konstigt att skriva, borde ju vara tvärt om. Men har man jobbat hela helgen så längtar man tills nästa helg kommer då man är ledig. Men denna helg har gått smärtfritt ändå. Imorgon är det en ny vecka och nya aktiviteter. Och jag kan ärligt säga att jag längtar tills Tisdag. På Tisdag har det gått en vecka och jag ska börja äta igen, men det har helt klart varit värt de, 4 kg på i vecka inte ill. Allt som allt har det försvunnit 14 kg från mig sedan Oktober 2008. Och mer ska bort. Jag och Challe har ju sagt beachen 2009. Nu ska jag ner till tvätten så jag kan packa träningskläderna.


Sommar

Sitter och längtar till sommaren, Jag är riktigt uttråkad på detta väder, snö och slask. Det var ju på bättringsvägar för någon vecka sen men så kom det tillbaka igen, ?%#//&¤%&¤ skit också. Som tur är så har jag fått låna mamma och Lasses bli så jag slipper cykla till jobbet imorgon. Jag vill bara ha fint väder i sommar så jag kan få sola och bli brun. Jag har ju som tur är sjukt lätt för att bli brun men det senaste åren har man ju inte sett någon skillnad då det inte varit någon sol framme. Men denna sommaren ska jag sola sola sola och brun ska jag bli.


Bil på G

Jag har fått lite tips på bilar i inlägget morgonkaffe och morgonshake, bilarna jag fick som tips var Toyota corolla och Honda civic så tack Karin, ska kolla närmare på dessa bilar. Jag har faktiskt en Ford Mondeo i årsmodell 97 på gång, Tobbe skulle ha pratat med Per idag om hur långt den gått och om den är nybesiktigad, och om den inte gått alldeles för långt och är ny besiktigad så är det inget snack om saken, då har jag en bil.


Ingen helg för mig inte

Har precis slutat jobba, Sitter i soffan dricker loka fläder och kollar förlossningskliniken. Jag som alltid har sagt att jag inte ska kolla på sånt för att inte skrämma upp mig själv men en dag så måste jag ju utsätta mig för det, för barn vill jag ju ha. Jag vet inte men jag tror jag hoppas på att jag skulle få en tjej då jag lovat Tobbe att om vi får en son så ska han få heta Sid, efter Sid Vicious, men jag kanske borde skona barnet från detta då Sid inte är en förebild direkt. Jag satt på jobbet idag och skissade på min barnkollektion BabyDean (såklart). Jag har fått ihop en mängd bra modeller, både ytterkläder och innekläder, så nu fattas bara lönen. Ikväll har jag soffan och tv för mig själv. Tobbe är och bowlar då Henke P fyller år. Innan han åkte så sa han,

- Jag kommer inte bli sen.

Jag tittade på han och sa du det där har jag hört förr, och så flinade jag åt han. Han gav mig en puss och gick, så vi får se vem som har rätt he he. Jag måste säga att det är en sjukt tråkig helg ingen mat och inget snacks, har druckit 3 påsar pulver idag och får nöja mig med loka under kvällen, men det är ju bara imorgon och på måndag kvar också, och jag ska inte vara så grinig för jag tycker inte det är så jobbigt mest tråkigt att bara dricka chokladdryck, men tusan vad effektivt de är. Nu ska jag fortsätta kolla på förlossningskliniken och dricka min loka.


Här kommer lite bilder från när Sabina och Jocke var hos oss. Det var mycket trevligt, mycket barn och fiskar. Liam hade med sig hela sin fisksamling men han var rädd för gomseglen och ville inte kolla på valtvätten i hajar som hajar. Han intervjuade lille Elton med en späckhuggare men Elton sa inte så mycket, men Liam konstaterad att han såg lite förvånad ut.



                         


Fabriksboden here i come

Nu måste jag snart göra mig i ordning, Jag ska möta upp Tobbe 13:15 vid vår gamla lägenhet inne i stan. Jag får inte glömma att ta med mig Tobbes andra jacka. Jag har suttit i soffan precis hela morgonen och det har varit riktigt skönt, mycket kaffe har det blivit. Pratade precis med Sabina och tiden blev ändrad till 17:30 och det var rätt bra då jag måste städa idag och det är en del att plocka undan, vill bara att lönen ska komma in på kontot så att vi kan införskaffa oss ett hyllsystem till garderoberna då det inte fanns ett enda hyllplan i någon garderob, och jag och galgar går inte riktigt ihop. Så just nu ligger alla kläder i sopsäckar och de är sådär kul. Jag vill få in Lemmys nya terrarium så jag kan börja inreda det, det kommer bli sjukt fint. Det är svårt att blogga och titta på tv samtidigt, man kommer av sig och upptäcker att man sitter i soffan med mörtmun och gamnacke, och jag känner mig lika dum varje gång det händer. Så fokusera nu Maja för tusan. Jo jag satt och kollade runt på nätet efter massa fina barnkläder och hittar verkligen sjukt fina och som är hur lätta som helst att sy, Jag måste verkligen se till att komma igång med mitt syende nu och inte bara prata, så när lönen är på kontot vet jag vad jag ska göra, Fabriksboden here i come.


10:52

Vaknade för 5 minuter sen, Jag har blivit en riktig sjusovare jag, de får jag sluta med. Jag ska snart börja göra mig i ordning men innan dess ska jag äta frukost, det innebär alltså en shake och kaffe. Idag ska jag och Tobbe in till stan och kolla kläder till honom. Jag är faktiskt inte alls sugen på att gå på stan och hoppas det går riktigt fort. Sabina, Jocke, lille Elton, Liam och Linnea kommer vid fem för att äta och kolla lägenheten. Det är alltså en del att göra idag. Nu ska jag gå och slå på kaffebryggaren och kolla lite nyheter på nätet,


Morgonkaffe och morgonshake

Gick upp tidigt fast att jag inte behövde, börjar ju kl 12:45-21:15, men jag tänkte att jag ska iväg och träna innan det är dags för jobb. Men innan jag ska iväg ska jag bara sitta och ta det lugnt i soffan. Jag kollar runt lite på nätet efter en lämplig bil. Jag vill ha en liten bil som är billig i drift och som inte är känd för att rasa samman. Så om det är någon som har en ide på en bra modell är det bara att skriva en kommentar om vad ni rekommenderar. Imorgon är det fredag och jag är ledig. Jag måste ringa Sabina under dagen och kolla hur det blir imorgon, vi pratade tidigare i veckan om att dom skulle komma hem till oss imorgon kväll och käka, så vi får väll se. Jag får ju dricka min shake och se glad ut he he ne men det är ju bara 5 dagar kvar och det går riktigt bra faktiskt. Sist drack jag ju det 1 månad och klarar mig fint på de, ingen hunger eller trötthet. Ne nu ska jag gå och göra mig lite kaffe så jag piggnar till.


Beachen 2009 here i come

Nu är det kväll och jag har fortfarande energi kvar, jag skulle vilja ut och gå men mina joggingskor är kasserade då sulan var helt slut. Dags att införskaffa sig ett par nya då kanske. Jag är sjukt taggad på att börja träna nu och suttit hela kvällen och letat nya träningskläder på nätet. Och till er som tycker att man kan träna i ett par noppriga äckliga mjukisbyxor med en urtvättad skitig t-shirt vill jag bara säga att de inte ens hör hemma i soffan en söndag. Desto snyggare kläder desto roligare bli träningen så är det bara. Ellen och Krisse ringde nyss och ville komma förbi en runda ikväll så vi får väll se när dom kommer. Imorgon börjar jag jobba 09:30 och ska möta upp pappa vid 09:10 för att fixa lite nytt pulver, jag har alltså 5 härliga veckor framför mig med bara pulver, så beachen 2009 here i come. Mitt liv ska nu mera bestå av pulver, träning och kärlek dom närmaste 5 veckorna.


16:21

Det har varit super att varit ledig idag. Jag sov till 10:30, gick upp och ringde till Nautilus för att boka tid för instruktion, var ju ett tag sedan jag var där och tränade och känner nu att jag behöver en ny instruktion och lite nya maskiner, jag och Challe ska dit på fredag och träna och sedan då få en instruktion nästa torsdag den 22/1. Jag skulle ju egentligen ha cyklat till Tina idag men det fick bli bussen. Tina hade hört att det skulle regna idag och det var väldigt mulet när jag tittade ut. Var nog hos tina ca 11:45 satt och tjötade lite och tog en kaffe. Tina har planerat in ett cocktailparty sista helgen i Januari så det blev lite prat om det, kommer nog att bli en trevlig tillställning med 9 glada tjejer. Vi åkte iväg för att kolla lite på kupan om det fanns några billiga drinkglas men vi hittade inget, men helt tomhänta åkte vi inte där ifrån, Tina köpte en kruka och jag köpte 4 st jätte fina glas, Tobbe kommer dö när han få se att jag köpt mer porslin, han tycker att jag har tillräkligt. Efter kupan åkte vi hem till mig och tog en kaffe till, Tina och Eddie har precis lämnat mig och jag sitter nu och tar det lugnt i soffan. Jag undrar vart Tobbe har tagit vägen får nog ta och ringa honom, han kanske har kört i diket.


mjukis

Dagen har varit bra, Jobbat 07:45 till 16:15, dagen gick fort på jobbet och var samtidigt mycket trivsam. Jag kom hem och vi började med maten, falukorv i ugn med potatismos, Imorgon är jag ledig och ska sova riktigt länge, jag ska sedan ut till Tina och Eddie och ta en kaffe, jag hade planer på att först ta en i lång promenad till Lindstal som är ca en mil får där jag bor men tror jag tar och cyklar då jag har fått en jävulsk spricka på hälen, och Danne du vet hur fina fötter jag har så tyck synd om mig. Vid klockan 21:00 så ska vi kolla på en dokumentär som handlar om en kille som missade sin läkar examen men ljugit för alla i sin omgivning hela livet och levt och försörjt sig och sin familj på att låna pengar av vänner och bekanter. Måste säga att det är nog jävligt tröga vänner. Nu tänkte jag att jag ska hoppa in i duschen och göra mig redo för mjukisbyxor.


Lokalnyheter

Snart dags att jobba, sitter och kollar på Stockholms lokalnyheter då tv4 har fel på tekniken så inga Kalmarnyheter här inte. Tur att man inte är morgontrött av sig, men jag ska inte förneka att jag ser fram emot morgondagen då jag är ledig och kan sova hur länge jag vill. Jag ska snart göra mig i ordning och ta på mig ansiktet för att sedan cykla iväg. Jag kommer tillbaka ikväll så ni får har en bra dag.


Tjejfika

Har precis kommit hem från Sabina och lille Elton. Det var en mycket trevlig tjejfika, i och för sig var det ju tre små killar med, Elton, Ludde och Liam så jag vet inte om jag ska kalla det en tjejfika direkt. Vi satt och tjötade ett tag om ditt och datt. Måste säga att jag har världens bästa tjejer på jobbet, Maria, Elin, Therese och Sabina vad vore jobbet utan er, synd bara att Sabina är mammaledig. Denna veckan är rätt slapp då jag är ledig Tisdag och Fredag men jobbar i och för sig helgen, så nästa vecka blir sjukt lång hela 7 dagar på raken, inte kul inte kul, men det får gå. Tänkte att jag ska ta mig tid att sy nu i veckan och då passar det ju bra med lite ledighet, det är lättare att få något gjort när man är själv hemma. Ne nu ska jag städa Lemmys terrarium och bada han lite, sen ska jag sätta mig i soffan hos Tobbe.


Ursäkta bildkvalitén men det är taget med mobilen.

         


Spotify

Idag har vi haft mycket folk hos oss. Först kom pappa, Vilja och Elof, en stund efter att dom stigit innan för dörren så knackar det igen och där står Danne och Elsa. Jag höll precis på att baka brownies till kaffet, och Danne har aldrig tackat nej till fika så många var vi vid fikat då Julia även hade en kompis här. Efter fikat åkte Pappa och syskonen hem. Jag passade på att ändra runt lite i köket medens Tobbe och Danne spelade far cry2. Jag väntar bara på att klockan ska slå 16:00 då jag ska åka till Sabina med Maria, Elin och Therese, ska bli trevligt. Just nu sitter jag vid datorn för att lägga in lite nya låtar på min ipod men fastnade såklart vid bloggen. Känner att jag har blivit rätt dålig på att lägg in bilder på bloggen, men det har en naturlig förklaring då jag inte har köpt nya batterier till kameran, fast jag kanske borde köpa en laddare till mina batterier istället min förra gick ju sönder. och det var ju hur bra som helst att bara kunna ladda. Ne nu ska jag gå åter till att leta ny musik och tro nog också att jag ska registrera mig på spotify också som verkar vara en skit bra sida om man vill hitta ny musik. Så bye bye hörs senare.


Lyxhustru

Håller på med maten just nu, det blir en härlig fläskfilé som är späckad med fetaost, purjolök och creme fraiché, mumma och till det blir det en fin fin potatisgratäng. Idag har jag bara varit hemma och tvättat och städat. Gick upp klockan 07:00 för att åka och lämna bilen till mamma och Lasse som skulle köra till Malmö idag. Jag var och hämtade bilen igår för att vi skulle hälsa på Sabina, Jocke och lille Elton. Vi körde ut till Lindstal vid 18:00 ungefär. Lite senare åkte vi till Nybro för att träffa Tobbes jobbarkompis Micke. Vi var hemma hos Micke en stund och sedan drog vi in till Nybro CITY för att gå på Hotellet. Det var i klass med Gladan i Mönsterås men jag och Tobbe kom överens om att det var trevligare folk i Mönsterås. I Nybro var det bara massa (ursäkta språket) men kåta kärringar och gubbar, usch vad äckliga dom var. Vi åkte hem runt 01:00, och jag somnade som en stock och ville inte tänka på att jag skulle upp vid 07:00 för att lämna bilen, men det gick fint. När jag hade kommit hem efter jag lämnat bilen så hade Tobbe slängt in en tvätt så jag kunde lägga mig igen och somnade som tur var om, och fick sova till 10:30 medans Tobbe fixade med tvätten och åkte till Berga för att handla frukost så låg jag och sov, de är lyx. Nu ska jag gå och kolla maten och ge Tobbe en puss.


Upptagen

Jag har inte gått under jorden, jag har bara inte tid med detta just nu.


Lördag!!!!!!

Idag har vi fixat och trixat. Tobbes pappa kom och hämtade oss vid 10 tiden så vi kunde slänga all skit på tippen. Efter Tippen så åkte vi till IKEA och köpte tv-bord och tv-bänk. Det var kul att se Tobbe och hans pappa samarbeta, det var mycket svordomar och tjafs. Tina kom på besök, vi tog en kaffe och pratade lite skit. När kaffet var slut så åkte jag, Tina och Julia till City Gross för att handla, det blev också en sväng förbi stadium. Tina åkte hem och det var dags att börja plocka med all skit och försöka att packa upp alla kartonger, vi har kommit en bra bit på vägen och jag hoppas vi blir klara imorgon. Det är faktiskt rätt skönt att rensa ut allt så man vet vart man har det. Anders ska komma in på trettondagen och lämna terrariet så vi kan börja inreda de och måla det utan på, det ska bli kul när det är klart och jag tror Lemmy kommer stormtrivas. Nu ska jag fortsätta med maten så den blir klar någon gång, och efter maten kommer Henke på besök.


Kvällsfika

Jag är ny upp kommen ur badet och Tobbe ligger där nu. Snart dags för en kvällsfika med te och macka. Vi ska lite senare lägga oss i soffan och kolla film (Pineapple Express). Jag våndas för morgondagen och är inte alls sugen på att jobba och speciellt inte till 21:15, man kan ju hoppas att folk har annat för sig än att ringa Telia. Men i och för sig så är det ju bara en dag/kväll och så är det helg igen. I helgen så blir det nog en inflyttningsfest eller jag fest och fest det var väll att ta i, en tillställning låter mer passande. Vi får hoppas på att vi hinner till IKEA så vi kan inhandla tv-bänk och lite andra prylar. Nu kom Tobbe upp ur badet och det är dags för kvällsfika.


Nytt år och nya möjligheter

Det har varit tre hektiska dagar. I förrgår så flyttade vi i 9 timmar, som tur var hade vi förstärkning, Mamma, Pappa, Lasse, Danne, Henke Jag och Tobbe. Men nu äntligen är allt uppe i en och samma lägenheten, nu är det ju bara det roliga kvar, att få i ordning, vi har redan kommit en bit på vägen och det börjar se ut som ett hem igen. Jag ska snart gå och bada och varva ner lite. Igår var det nyårsafton, kvällen började med att vi träffades hemma hos mig och Tobbe för lite tacobuffé. Henke, Danne och Danne K var det som var här och kvällen började bra. Vi åkte sedan vidare till Nenne för att fira in det nya året. Jag och Tobbe slog vad om att Nenne skulle somna innan tolvslaget och mycket riktigt. Kan väll inte säga att det var en super kul kväll men men, av vissa anledningar dog stämningen kraftigt och jag ville bara hem. Jag blev i alla fall påmind om att ärlighet varar längst och att en del brudar verkligen inte har något innanför pannbenet. Men nu är det ett nytt år och nya möjligheter och NEJ jag har inte lagt något nyårslöfte, jag vet att jag inte håller dom ändå. Imorgon blir det en riktigt seg dag. Jag ska träffa bovärden för min gamla lägenhet så han kan besiktiga den och det är alltid samma ångest inför detta. Efter besiktningen så måste jag jobba och inte nog med att jag har ångest för besiktningen så jobbar jag till 21:15 trippel ångest delux


RSS 2.0