Sleep Sweet

Det var mysigt att pappa och familjen kom på besök. Jag fick jätte fina burkar i keramik som är perfekt för socker och te, samt en blomma av Ebba. Det var fruktansvärt att gå på "julskyltningen" i regn och rusk. Jag tappade lusten för julen helt totalt. Det ända som var bra var att jag hittade ett jätte fint hårspänne med en stor svart rosett som jag ska ha på nyår (kommer nog använda det redan imorgon i och för sig) Vi kollade lite inredning till lägenheten samt lite kläder. Vi var nog inte på stan mer än en timma eller nått. Nu är vi i alla fall äntligen hemma, skönt att sitta i soffan med datorn i knät och en kaffe bredvid, känns lite slappt i och för sig. Vi ska snart börja med maten, och idag blir det biffar inlindade i bacon som vi ska grilla på min bordsgrill jag fick av Tobbe i present och till de serveras de potatis och morötter i ugn med aioli, mumms. Nu är det snart ny vecka med nya beslut och måsten. Jag jobbar bara två dagar, är ledig onsdag, torsdag och fredag sen jobbar jag helgen. Det kommer hända endel roliga saker denna veckan men mer kan jag inte säga för då har jag inget att skriva om senare. Nu ska jag lägga mig och ta en powernapp innan vi börjar med maten.

Sleep sweet


Julpynt

Vi ska snart gå hem till mig och fika lite med pappa och familj. Vi behöver också ta med lite skitig tvätt från Tobbe. Han hade egentligen tvättid idag men när vi väl hade satt klockan på 07:00 och gått upp en söndag som denna så har han inget tvättmedel. Jag som tänkte att jag skulle sova lite till, men självklart kan jag inte somna om. Efter fikat med pappa och familj så ska vi in på stan och kolla julskyltningen, men man har ju ingen bra julkänsla precis, först och främst är det +grader och med +grader ingen snö för det andra så har hela konsumentverket förstört julen med massa rosa och blåa granar. Vart tog den vanliga julen med röda kulor och glitter i granen vägen. Kanske dags att sluta fira jul. Det blir inte så mycket julpynt för mig och Tobbe i år i och med flytten. Men jag har köpt lite juldukar och ljusstakar från 50-talet som jag ska ha framme det får räcka.


Äntligen batterier till kameran

Larz Krizter, Pärlan och Lemmy

         

Dansbandskväll på Sandra   

                   

Här kommer lite bilder från helgen i Ålem

                               

Red Delicious

Det har varit riktigt skönt att vara ledig idag, sov till 09:30. Satte mig i soffan tog en kaffe och en macka medans jag kollade på Jerry Springer. Jag mötte Tobbe 12:05 vid maxi. Vi tänkte att vi skulle ha köpt ett sällskapsspel tills ikväll. Men vi hittade inget som vi tyckte om. Jag gillar bäst frågesporter där man kan leka allmänbildad. Vi skippade spelet och koncentrerade oss på vad vi skulle äta ikväll. Julia kommer ju idag så det blir tacos. Jag kunde ju heller inte låta bli att köpa en parfym idag, det fick bli red delicious av Donna Karan, tycker den luktar otroligt gott. Vi cyklade hem och började packa inför en helg hos Tobbe. Min käraste vän Krestena kom och hämtade Larz Krizter i sin bil så han kunde komma hem till Tobbe. Julias kanin Pärlan och Larz Krizter funkade kanon bra ihop. Larz Krizter är liten men tuff och Pärlan är nonchalant så dom kommer nog bli ett fint radar par. Jag ska snart gå till Berga och handla köttfärs som jag både glömde ta med och ta upp från frysen, ingen tacos utan köttfärs. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att jag ska gå en runda på stan och kolla julklappar eller bara åka hem till pappa och hälsa på lite. Efter mat och mys så ska vi spela ett spel som Julia lånat av sin mamma, familje geni heter de. Nu ska jag sluta skriva och så

Hej då.


Födelsedag och teori

Igår var det min dag i många bemärkelser. Jag fyllde först och främst år hurra hurra hurra. Och så hade jag ju min tid för uppskrivning. Detta är något som har hängt över mig nu mycket länge. Men jag klarade de 55 rätt av 70 frågor men max poängen var 65. Allt bara släppte och jag kände mig gladare. Men det är ju för &%¤#=#"& att man ska behöva jobba på sin födelsedag. Ne men den biten gick också bra faktiskt, tyvärr slutade jag inte förens 18:00 man ville ju bara hem. När jag kom hem så började jag städa för mitt besök skulle komma 18:30 och det var riktigt snuskigt hemma. Mamma, Ellen och Lasse kom och fikade lite samt att jag fick paket. Efter att dom åkt så kollade jag och Tobbe film Adulthood, det var en gangster film och helt okej faktisk. Idag är det fredag och första fredagen på länge som jag får ha semester utan massa måsten. Nu när teorin är avklarad har jag inget annat för mig känns skönt. Ska snart gå och göra mig lite frukost det blir en smoothie och en smörgås.

BRB


Käraste Larz Krizter

Idag vaknade jag i shock. Tobbe hade försovit sig och jag har nog blivit så van vid att han går upp vid 05:00 så jag kan somna om, så det kändes helt overkligt att jag behövde gå upp samtidigt. Idag har jag bara haft 2 timmar i svaret och min övriga tid har jag bara suttit och svarat på mail, det har i och för sig varit rätt skönt. När jag slutade jobbet blev det färd hemåt. När jag kom hem så fick jag ett paket av Tobbe då jag fyller år imorgon så hipp hipp hurra. Jag fick en bordsgrill, hur bra som helst. Självklart var vi tvungna att prova den och åkte och handla direkt. Det blev grillad baguette med skinka och ost samt en sås av senap och kesella. Mycket gott så tack tack älskling. Sen kom Larz Krizter. Det är mitt nya marsvin och han är bara 4 veckor gammal så söt så söt. Han har en vit virvel i pannan och en ljusbrun fot och i övrigt är han svart. Det blev tyvärr inget skinny marsvin, det får vi ta någon annan dag och jag bör nog bearbeta Tobbe om jag ska ha flera djur. Snart börjar efterlyst så jag tror jag ska ta och göra mig lite te innan det börjar.


Stress

Detta har varit en rätt tråkig dag. Vaknade 07:00 och morgonen började bra med smoothies och nyheter. Jag cyklade iväg till körskolan och satte mig och pluggade, den biten gick också bara. Men så kom jag till jobbet. Jag undrar om man börja bli stressad över sin livssituation när man känner en klump i bröstet varje gång jag sätter mig vid mitt skrivbord och startar upp datorn och alla program som behövs under dagen. Det är inte jobbet i säg som gör att jag har en klump i bröstet utan bara all stress av att sälja och pristera bäst. Du kan inte göra nog ifrån dig förens det kommer något nytt du måste förbättra. Jag ska verkligen poängtera att jag trivs bra med mitt jobb men just nu är det så otroligt mycket som rör sig i mitt huvud, både privat och på jobbet. Mina arbetskollegor ska ha en stor eloge, då dom är fantastiska allihopa. När jag kommer hem ska jag ställa mig och baka inför vårt team möte imorgon, det blir choklad cupcakes med Marianne i och en frosting på toppen, hoppas dom blir lyckade. Imorgon ska jag och Tobbe ska på stan och kolla julklappar. Jag har varit så snäll att jag skickade ut ett sms och frågade vad mina syskon och familj ville ha, men inte fått ett ända tillbaka. Kanske har sådan tur att dom inte vill ha några paket och då kan jag ju spendera desto med pengar på mig själv he he.


Smoothie

Sitter och kollar nyhetsmorgon och dricker smoothies, en perfekt start på dagen. Har börjat göra mig iordning men hamnade i tv-soffan, man hinner ju aldrig titta på nyhetsmorgon annars. Kommer bli skönt att jobba till 21:15, det blir så otroligt skönt när dom flesta går hem runt 16:30 tiden och tystnaden sprider sig i kroppen och all stress försvinner, då hämtar jag mig en kaffe och sitter några minuter för att lugna ner mig. Nu ser jag på klockan att jag nog borde börja fortsätta med det jag höll på med, alltså göra mig iordning inför dagen. Få se om jag hinner med att skriva ikväll eller om jag kanske kryper ner i sängen bredvid Tobbe när jag kommer hem.


Beachen 2009

Vore inte allt mycket lättare om man inte behövde äta. Jag är så trött på att försöka få in mat i vardagen, det är så fruktansvärt svårt att hinna med. Om jag skulle äta som dietisten vill skulle jag ju äta jämt. Något som passar mig perfekt är pulver, bara skaka till och dricka tre gånger om dagen verken mer eller mindre, jag får i mig allt jag behöver och är inte hungrig, kan ju inte bli bättre. Tyvärr är det ju så jävla tråkigt att dricka samma äckliga sliskiga drink. Sist jag drack pulver så gick jag ner 7 kg på en vecka, kanske inte så nyttigt men faan vad effektivt. Får nog bli en drive till innan jul.

Beachen 2009 her i come


Sugarpie

Gick upp 07:00 idag för att plugga teori. Jag blir inte klok på alla invecklade frågor som inte är logiska för 5 öre. Jag började jobba 09:30 och denna dagen har gått såå långsamt. Jag har suttit i svaret 2 timmar i rad haft 15 min rast och så tillbaka till svaret i 2 timmar, fy faan inte konstigt att man blir trött i huvudet när man pratar med folk på löpande band, och på en kundtjänst får man inte in kunder som är nöjda direkt för dom kunderna behöver ju inte ringa, utan man får ju bara in arga och upprörda kunder, men i många fall kan jag förstå dom, Det blir mycket kaffe och frukt om dagarna. Jag slutade jobba 18:00 och det var bara till att sätta sig på cykeln och trampa hem, för vid 18:30 så hade jag visning på lägenheten igen så vi får väll se om det går bättre denna gången. Efter visningen så började jag med maten till oss. Det blir kyckling och sallad för min del och kyckling och pommes för Tobbe. Vid 20:00 är det färjan som gäller och vi ska kolla hur det går för Håkan och hans ragg, kan inte tro att han lyckas denna gången, han har ju aldrig varit i närheten ens innan. Blir nog en rätt tidig kväll idag känner mig lite trött och utmattad efter min förkylning och inte ritigt klar i huvudet. Skulle egentligen behöva ställa mig och baka till vårt team möte på onsdag för imorgon har jag inte tid, börjar ju jobba 12:45 och slutar 21:15 men ändå ska jag upp 07:00 och plugga det sista till teorin. Vill bara få det överstökat så jag kan släppa det och slipper då ha det hängandes över mig så jag kan börja med massa andra projekt som just nu snurrar i mitt huvud, jag vill bara vara produktiv och kreativ. Har ju massa idéer och inspiration som bara vill komma ut. Nu måste jag gå och kolla till maten.

Skickade med lite danstips. Se och lär
Bye Bye Sugarpie


En hel helg av synd och dansband

En helg av synd. Denna helgen har varit mycket trevlig. Jag har haft fullt upp hela helgen. Fredagen började med att jag och Helen var på stan och käkade pizza, mycket snack och lite verkstad, ne då vi fick endel gjort också. Efter att jag gjort stan osäker med Helen så bar det hemåt. Som jag skrev tidigare hade Tobbe städat och börjat förbereda maten. Marcus och Lola kom ju och festen var igång. Dansband för hela slanten baby. Vi grundade med Larz Kristerz och annan skön musik. Det var mycket dans och lite sprit. På lördagen vaknade jag och ville egentligen bara somna om. Jag ringde Tina då vi bestämt att i skulle ses under lördagen. Tinas son Eddie skulle på kalas i stan så Tina hämtade upp mig och vi gick en runda på stan. Tina frågade om vi inte skulle ta och käka lite medans Eddie var på kalas. Tina var sugen på pizza så vi gick till Italia och käkade. När kalaset var klart åkte vi och handlade och sedan körde vi hem till mig, Lemmy var tvungen att få mat. Efter att vi matat Lemmy så körde vi hem till Tina och Eddie. Tina och Eddie hade köpt en film på stan som vi skulle titta på men innan vi satte oss i soffan så skar vi upp lite grönsaker och gjorde nacho med riven ost och in i ugnen, självklart blev det salsa och vitlöksdipp och jag kan lova att det var gott. Jag åkte hem vid 20:30 och när jag kom hem så var Marcus och Lola på besök hos Tobbe. Dom satt och kollade på dansbandskampen och drack rose och glögg. Jag var så sjukt trött och orkade nästan inte vara social men jag gjorde mitt bästa. Efter att Marcus och Lola hade åkt la vi oss i sängen och kollade film men jag somnade direkt. När jag vaknade upp på söndagen så var klockan 10:00 och jag kände att det var behövligt att sova till 10:00 istället för att gå upp 08:00 som vi brukar göra. Jag gick och badade i sjukt varmt vatten men så skönt. Tobbes pappa kom och hämtade oss vid 11:30 och vi åkte till bauhaus för att kolla virke och beslag till terrariet. Jag kan lova att bauhaus har allt vi behöver och mer där till. Vi åkte runt till lite andra ställen och sedan bar det av till Lindstal för att kolla modellen till terrariet som Anders hade byggt. Anders ville bjuda på mat och det blev pizza men jag kände, inte en dag till, så jag tog en sallad. Nu får det vara ändring på kosten, jag har varit lite ur fas men imorgon blir det ändring. Jag märker ju att jag inte orkar med hälften av allt jag vill göra när jag inte äter ordentligt. Man borde tänka längre innan man stoppar i sig massa skitmat, och jag vet ju att om jag äter regelbundet och skiter i skräpmaten så mår jag bättre men vem faan gör inte de. Ne nu är det slut med junkfood och annat äckligt. Nu ska jag gå och vika min tvätt och hänga upp allt de blöta.


Jag har tyvärr inga batterier till min kamera nu ikväll men lovar att fixa. Har ju bilder från i helgen och förra helgen också.


Dansbandskväll

Igår var Marcus och Lola på besök. Det var dansband för hela slanten. Tobbe hade fixat och donat hela dagen. Tobbe bjöd på supergod potatisgratäng som får 5 stjärnor av 5 möjliga. Vi dansade och sjöng. Vid 22:30 tog vi en taxi till Sandra där Lazze Stefanz spelade Det var mycket folk och bra stämning. Vi gick till baren och köpte vars en öl och gick ut på dansgolvet för att kolla läget. Det var folk i alla åldrar och alla var danssugna. Vi dansade och drack. Men vilka rutinerade rävar det fanns. Shiit vad duktiga dom var. Själv bara trasslade man in sig i sina egna ben och for som en disktrasa på dansgolvet. Marcus bjöd upp till dans och vi körde en slowdance. Han förde och jag följde ha ha ha. Ja en sak är säker i alla fall, att det var sjukt kul och vi kommer lugnt göra om det. Tobbe har till och med lovat att vi ska börja dansa bara vi inte börjar med Lindy Hop ha ha. Ne nu måste jag in i duschen, Tina kommer och hämtar mig snart och vi ska ta en runda på stan.


Hostattack

Hej hej hallå idag har jag jobbat och varit mycket flitig. Dagen gick verkligen sakta och jag trodde aldrig den skulle sluta. Jag fick väldens hostattack idag på jobbet, med en kund i luren. Tårarna bara sprutade och jag fick inte stopp på hostan Och jag kunde ju inte lägga på, Det var ju bara att be om ursäkt 1000 gånger om ha ha stackas kund. Men nu äntligen är jag hemma fast med samma hosta. Efter jobbet cyklade jag hem till pappa för at vara barnvakt till Vilja och Elof. Pappa ska köra spinning och Anna är i Lund och pluggar. Jag sitter framför tv i soffan med en kaffe i handen och kollar Jerry Springer och bloggar, Vilken skön kväll. Efter jag skrivit klar så ska jag ringa Marcus och kolla om han skulle komma till mig och Tobbe imorgon och i så fall vad som händer. Inte så ofta han kommer hem från Stockholm. Kommer nog at bli kul i helgen.

Äckliga människa

Äckliga människa.

Jag är trött på människor i allmänhet vore rätt skönt om man fick vara själv en stund utan att någon ringer eller sms:ar. Imorgon ska jag till Challe och prata av mig. Tror att Challe har endel att prata om också. Ska berätta lite om helgens bravader för henne, jag har ju endel roligheter hon måste få veta om både det ena och det andra, och hon har vist endel att berätta hon också. Jag börjar redan längta till helgen och hoppas på att den kommer kännas längre än alla andra helger. Tycker att jag borde märka av en längre helg i och med min semester varje fredag. Men jag har ju så mycket att uträtta på min fritid att jag inte märker av min semester. Semester brukar jag annars förknippa med lugn och ro, sovmornar och dagar utan stress. Det är vist raka motsatsen för min del. Sen jag började ha semester varje fredag har jag inte sovit ut en enda &%¤?¤#"%& gång, utan har snällt gått upp 07:00-08:00 och haft fullt upp hela dagen. Lika så denna fredagen då min bovärd ska göra en besiktning på min lägenhet 08:00 KUL. I helgen ska jag nog till Tina och hälsa på, vi skulle höras till helgen. På fredag ska jag ut och käka med Helen efter att hon slutat jobbet, och så ska vi ut till Tobbes föräldrar en runda och prata terrariebygge med Anders. Jag har svårt att se ljuset i denna tunneln och med de menar jag att även om jag bara jobbar två dagar till denna veckan så känns det alldeles för länge för att helgen ska vara här.


Terrarier

Denna dagen har varit upp och ner. Har ont i bröstkorgen och känner mig helt hängig, jag proppar i mig värktabletter och mår bra en timma eller två och så börjar det om på nytt. Det har varit mycket idag på jobbet med både kunder och datasystem som inte vill funka. Efter jobbet hade jag visning på min lägenhet och killen som kollade verkade mycket intresserad, nu håller vi bara tummarna att han kan ta den 1 januari. Efter visningen så cyklade jag hem och Tobbe och Sölve höll på i köket. Maten var precis klar så det var bara till att slå sig ner vid bordet och äta. Jag sitter nu och letar runt på nätet efter lite idéer till Lemmys terrarium som Tobbes pappa ska bygga. Vi råkade nämna för Anders att vi skulle bygga ett nytt terrarium och han blev i extas. Han ringde några dagar senare och berättade om olika idéer han hade kommit på, han hade kollat material och vill nu att jag ska skicka lite bilder så han kan fundera lite till. Nu kliar det i fingrarna på Anders.


puss puss

Usch gud var jag börja bli trött. Mina ögon känns tunga och all min rastlöshet bara försvann. Jag har gjort mig redo för sängen och kommer somna som en stock.

Ne nu är det puss och god natt,   

Dramaqueen

Bakfyllan är borta och jag är rastlös. Vågar inte ens fråga min karl om vi ska ut och gå, behöver bara titta på han så ser jag hur ynklig och synd det är om honom idag på bakfyllans dag. Men vi har haft det bra, kebabtallrik och film, kan inte bli bättre på en söndag. Imorgon är det jobb som väntar och jag tycker det ska bli riktigt skönt. Efter jobbet kommer Sölve och vi ska bjuda igen efter helgen. Jag ska försöka hinna hem en runda till min lägenhet och plocka iordnin samt ge Lemmy mat. Nu ska jag ut i köket och göra mig lite te. Tror jag ska slå en signal till min kära vän fru Bolander.


Vem orkar med en dramaqueen. Jag gör det inte. 


Sölves bed and breakfast

Har varit datorlös hela helgen och det har varit riktigt skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med att berätta. Det har hänt så mycket saker och roligheter. Fredagen var lugn och skön. Mat och dricka samt mycket prat. Men blev en hyfsat tidig kväll ändå. När vi vaknade på lördagsmorgon hade Sölve dukat upp frukost och jag kan lova dig att där fanns allt man bara kunde tänka sig. Det är så gott att äta frukost när man kan välja på så mycket, det är ju skillnad när man är hemma hos oss där vi aldrig har mer än ost eller leverpastej. Men nu var det två olika skinkor, leverpastej, korv, ost, grönsaker, flera sotters bröd. Och inte nog med allt detta så när jag hade tagit min morgondusch så hade Sölve dess utom bäddat våra sängar???? Sicken service. Man skulle kunna säga att jag och Tobbe har varit på hotell i helgen, Sölves bed and breakfast. När vi ätit klart så får jag och Tobbe för oss att vi ska gå och hälsa på min mormor som bor 1 mil längre bort. Vi började traska och när vi nästan var framme har Tobbe sådan skoskav så han inte kunde gå, så vad ni än gör gå aldrig 1 timmas promenad i ett par Dr Martens, men för mig var det i och för sig lugnt. Men lata som vi var så gick vi inte tillbaka utan mormor fick agera taxi. Väl hemma hos Sölve så börjar vi förbereda inför kvällen. blev en tacosgratäng. Vi kunde inte riktigt bestämma oss för om vi skulle åka in till Kalmar och festa eller om vi skulle vara kvar hos Sölve. Vi satt och drack och velade, först bestämde vi oss för att dra till storstaden Kalmar och skita i hålan Ålem men planen tog en annan vändning och vi bestämde oss för att pröva utelivet i hålan Mönsterås. Det fanns en krog som egentligen var en pizzeria men vist man kan inte säga något förens vi har kollat. Vi beställde taxi och tog på oss dansskorna. När vi äntligen var i Mönsterås så träffar vi 3 små skinns. Tobbe sa till mig efteråt att han tyckte vi skulle adoptera den ena killen, Men jag tyckte att vi allt får ta och vänta tills lille Sid är i världen och inte adoptera någon som är 13 år, då hade jag alltså varit 10 år när jag fick barn. Våra ögon riktades mot Pizzerian GLADAN och genom våra huvuden flög nog texten vad fan gör vi här, vilket jävla skämt. Men vist nu var vi här och det fanns ingen återvändo. Vi gick in och köpte vars en öl och slog oss ner vid ett bort. Jag kastade mig bakåt mot två damer som säkert sitter där ikväll också, och frågade om vi fick slå oss ner hos dom och självklart fick vi de. Den ena kvinnan hade flyttat till Mönsterås från Stockholm, och jag tänkte är du inte klok. Men Kvällen artade sig och det blev fullt ös med mycket folk i alla åldrar. Kändes som man var på släktträff, alla kände alla och hade nog en relation till varandra på något sätt. Vid tvåtiden så drog vi hem och jag däckade mer eller mindre medans Sölve och Tobbe fortsatte festen. Och jag kan lova dig att idag när jag vaknade så trodde jag att min sista dag var kommen, jag var så &%¤#?&%¤(&%#¤ bakfull. Jag ska aldrig mer dricka ½ sprit själv innan jag går ut. Det har varit så synd om mig idag och är det fortfarande vill jag lova. Till frukost fick vi i alla fall tacosgratäng som vi egentligen skulle ha ätit igår innan vi gick ut men som inte blev av. Ni kan ju tänka er vilken fin form jag är i idag. Ingen mat plus att jag är dö förkyld och så en halvliter Bacardi Razz på de. Ne nu ska jag lägga mig i sängen och dra något gammalt över mig, och Tobbe är ju faktiskt gammal så de passar ju bra.
Fan att jag glömde min kabel till digitalkameran för jag har riktigt mycket bra bilder från helgen. Men jag får hämta den någon dag så missa inte mina bilder sen.


Makeup Store

Ni kanske mins att jag skrivit om att jag skulle färga mitt hår, nu en vecka senare fick jag tummen ur och la i färgen. Tobbe står i duschen, och jag väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Vi håller på att göra oss redo för kvällen som bär av mot Ålem. Vi ska hälsa på Sölve, käka lite mat, dricka och snacka skit. Egentligen var det inte förens imorgon vi skulle dit men har inget bättre för oss så vi tänkte att vi lika gärna kunde åka idag. Vi sover över i natt och få se om vi kommer hem imorgon kväll eller om det blir en natt till. Sölve har ju ett sort hus alldeles för sig själv. Jag hatar egentligen att åka iväg, man vet ju aldrig vad man vill ha på sig dagen efter och då måste man packa så himla mycket för att man ska kunna välja de som känns bäst. Även om jag bara åker över en helg vill jag gärna ha hela min garderob med mig samt allt smink och alla hår prylar. Men jag vet ju att jag aldrig gör något avancerat, blir ju alltid mascara och eyeliner samt min underbaraste rouge (makeup store i love it) Trots att jag vet detta så måste jag ju packa med mig allt jag äger och har. Jag måste nog ta mig lite fil eller gröt snart om jag inte ska hungra ihjäl tills vi ska äta. Kaffe stillar ju tyvärr ingen hunger, men gud va bra det hade varit om så var fallet. Nu kom Tobbe och la sig bredvid mig och somnade som en stock. Stackar jag undrar om han är helt slut efter mitt hostande och snorande på nätterna. Nu är kaffet klar och min mage kurrar, dags för soffan.



Ps. Jag har verkligen inte vant mig vid att ha långa naglar. Innan när jag inte hade några naglar kliade jag ju mig med fingertopparna och fick ta i som ?&%&¤#&%#"/ för att det skulle sluta klia och jag har väll inte riktigt vant mig vid de utan tar fortfarande i som =?&%¤#&#!! Och river då sönder mig själv istället.


17:01

Idag har jag hunnit med mycket, Tina kom förbi en runda med vars en sallad från kallskänken. Vi tog en kopp kaffe efter maten och satte oss i soffan och pratade lite skit. Efter att tina åkt så fortsatte jag med att städa. Vid 14:30 tiden kom pappa och hämtade mig och vi åkte då till återbruket. Pappa behövde lite lyse till husbygget nu när det börjar bli så mörkt, så han behövde kolla lite lysrör. Vi hittade det vi behövde och åkte där ifrån. Vi åkte hem mot pappa och mötte upp en kille som kallades Frallan som ska hjälpa pappa med att köra ut jord så dom kan få gräs till nästa sommar. Efter att vi pratat med Frallan så lämnade pappa av mig hemma. 8 min efter jag klivit innanför dörren så kom Tobbe hem, Vi la oss i soffan och tog det lugnt. Efter en stund blev jag lite hungrig och gjorde mig en sallad med mozzarella och moghrabiah (stor couscous) Jag ska snart börja med att sy lite som jag hade tänkt göra idag men det kom lite emellan. Snart dags att börja med nyårsklänningen. Men det kanske är bättre att bestämma vad vi ska göra på nyår så man kan göra klänningen efter sällskapet. Men en sak är säkert är att den ska vara svart.


Kaffesug

Sitter i soffan och är mycket sugen på en kaffe. Skickade precis iväg ett msn till fru Bolander om vi inte skulle dra en kaffe idag, men jag har fortfarande inte fått något svar. Jag tycker lite synd om Tobbe, för under natten har jag bara hostat, snutit, harklat och sprungit upp och ner. Jag vill bara att det &%¤#)%"!?/ förkylningen ska släppa. Jag tänkte att jag skulle baka lite under dagen men jag kan ju inte frysa in det i alla fall, min frys är full. Men några matiga muffins får det nog bli i alla fall, jag har en helkorv med mozzarella.

Ne nu är det kaffe dags.


Glasskalas

Jag viste de. Så länge jag och Tobbe har träffats så har han sagt att han hatar fisk, själv har jag försökt att övertala honom att smaka och efter 4,5 år så har jag lyckats. Jag dubbel panerade fiskfiléer och kryddade med salt, peppar, fiskkrydda och dill. Kokte potatis och gjorde en vis sås med citron och dill. Och han gillade de. Jag viste att han skulle gilla det, det svåra var att få honom att förstå de själv. Jag har till och med köpt efterätt, tyvärr blev det inte Ben and Jerrys utan en jordgubbsglass som verkar helt okej. Efter glassen så ska jag börja med städningen. Tror också att jag behöver tvätta lite. Och ser nu att jag även måste fixa till mina naglar, fila och måla dom. Annars kommer dom små korta naglar jag lyckats få gå av igen och jag får börja på ruta 1.

         


Ben and jerrys

Då har man sovit bort denna dagen. Blev lite längre än jag tänkte. Från 11:00 till 15:00 det är ju inte likt mig. Jag förstår inte vilken energi jag har gått på, kanske därför jag varit så fnittrig dom senaste dagarna. Jag som skulle städa och sy. Tobbe tyckte jag skulle städa imorgon. Men det är ju så skönt att få det gjort, så kan man vakna imorgon och ta en mysig frukost och låta dagen börja utan måsten. Jag ska snart gå och handla citron och dill och tror faktiskt att det blir lite glass också. Jag är ju faktisk sjuk. Men helst av allt hade jag velat ha ben and jerrys mmmmmm vad gott. Ne nu ska jag göra hemmet rent från smuts och annat äckel, (då kanske jag skulle slänga ut mig själv)


¤%#"#&?)#!#¤%&/ förkylning

Jag gjord ett tappert försök att jobba men till slut blev jag hemkörd. Var nog rätt bra, jag vill ju inte smitta ner mina kollegor. Men det är ju så %&¤#"?=!¤%&/ tråkigt att vara sjukskriven. Vad ska jag nu hitta på under dagen. I och för sig har jag ju nu all tid för att sy, så det är ju faktiskt en ide. Innan jag börjar med att sy så ska jag städa lite eller kanske är bättre att städa efter jag sytt, jag vet ju hur det brukar bli. Innan när jag och Tobbe bodde ihop var han alltid arg över att det låg nålar överallt he he, skulle nog skaffat mig en jätte magnet så jag kan få upp dom. Det bästa var när jag gjorde en deal med Tobbe om att han skulle sy något till mig och i gengäld så spelade jag tv-spel med honom. Han sydde mig en nåldyna som var "rund" och jag använder den flitigt. Kan lova att jag håller den varmt om hjärtat. Jag tror jag ska börja göra mönster till underkläderna jag skissat på. Men innan jag börjar med allt ska jag vila en stund och mysa lite med Lemmy. Jag tror att Lemmy kommer trivas kalas bra i nya lägenheten. Han får äntligen ett badkar igen. Och så får han en balkong med sol hela dagen och kvällen. han kommer trivas som fisken i vattnet. Jag vill bara flytta nu nu nu.


07:08

Snart dags att börja jobba. Jag sitter nyduschad i soffan och bloggar och kollar nyhetsmorgon. Jag gillar nyhetsmorgon skarp men ibland vill jag inte titta, känns som det bara är elände . Jag vet inte om det blir en hel dag på jobbet idag. Jag är så hes och rosslig och icke att förglömma allt detta slem. Fick ett mess från Tobbe nyss där det stod att jag inte lät så pigg i natt. Men jag gör ett tappert försök. Jag hatar verkligen att vara sjukskriven. Fick in en kund igår föresten som sa

- å gud va fint du pratar

- jasså tycker du de, jag är ju jätte förkyld ( kläckte jag ur mig )

Jag var så trött och seg igår på jobbet så jag tror att jag sa massa konstiga saker till kunder, jag skulle fråga en kund om vilket telefonnummer det gällde, men frågad istället vad klockan var. Tror jag är trött efter som jag inte kan sova på nätterna. Men å andra sidan är jag så bra på att prata utan att tänka. Ja menar aldrig något elakt utan det kan nog bara låta värre än vad det är. Jag hatar när man ska säga något och så blir det bara mer och mer invecklat och man kan inte ta sig ur det och istället får man säga, äh vi skiter i det jag menade inget elakt i alla fall. Ha ha ja jag undrar hur många gånger man har lyckats med de. Ne nu ska ansiktet på om det ens är någon mening, kommer ju snyta bort allt smink ändå.


Slemhög

Idag känner jag mig ynklig. Jag hostar, snorar och allmänt slemmig. Jag ser ut som ett helvete med knallröd näsa, inte ens smink kan hjälpa mig nu. Tur att jag har mitt på det torra och slipper gå runt och vara snygg hela tiden. Jag har nu gått igenom min garderob och känner att jag borde kasta hälften av allt skit man har. Skulle behöva köpa lite nya kläder men det är så jävla svårt och jag orkar aldrig gå på stan och pröva kläder på vintrarna. Man går och fryser ute och tror att ens sista stund är kommen och när man kommer in håller man på att dö av värmeslag. Man känner sig bara klumpig i vinterkläder.


Så här känner jag mig idag


20:00

Så skönt. Vi ska snart lägga oss i sängen och kolla film, jag vet inte vad det är för filmer, Tobbe har bränt en DVD så vi får väll se vad det blir. Skönt med en slapp söndag, tycker det ska bli skönt att jobba imorgon och hoppas på att det blir lugnt. Jag känner dock att jag börjar bli förkyld så vi får väll se hur det går att prata med alla kunder imorgon. PAUS mamma ringer nu. BACK, mamma ville bara kolla hur det var med oss och om vi hade kollat på matchen. Mamma och Lasse hade varit på O'Learys och det hade varit mycket folk. Det är ju rätt sjukt att 47 bussar lämnade Kalmar med fans som skulle till Halmstad och dess utom var det fullt på varenda krog i stan. Har inte tänkt på att det finns så mycket folk i Kalmar. Vart finns dom en vanlig lördag??????


Fars Dag

Idag var det fars dag och vi var hos pappa och Anna för att fira, Det var fult ös hela tiden. Vi laddade med lite fotbollskorv i tunnbröd med mos inför matchen idag, KFF-Halmstad. Till efterätt blev det kladdkaka med glass och kaffen jag längtat efter. Det blir så mycket folk när vi ska ses hos pappa. Det är ju jag, Vilja, Elof, Anna, pappa, Ellen, Ebba och Tobbe, mycket folk på en liten yta, hoppas pappa blir klar med utbyggnaden på huset snart. Vi cyklade hem vid 13:30 och började städa. Danne och Ellen kom hem till Tobbe och kollade på matchen. Det var inte så spännande, men som Danne sa, det hade ju varit tråkigt om dom spelade dåligt i sista matchen och sedan gick och vann, tur att det blev 2 lika så man slipper skämmas. Imorgon efter jobbet ska vi in och fira FF:s seger. Det kommer nog vara sjukt mycket folk på stortorget. Nu ska jag börja packa då det är min vecka nu, jag längtar faktiskt hem.

 
               

       

West Ham United + Everton

Morgonen började med att Tobbes hemtelefon ringde, vi var i och för sig redan vakna men det hade inte hänt så mycket innan den ringde. Det var Zugge som ringde och han ville nog bara prata lite skit skulle jag tro. Jag gick upp och duschade och sitter nu i soffan med en handuksturban iförd bara mässingen, bloggar och äter frukost. Tobbe tittar på West Ham United mot Evertgon och jag sneglar mot tv:en någon gång ibland. Jag måste snart släppa all och göra mig redo för dagen. Först ska vi fira fars dag hos pappa klockan 12:00 och vid tre så ska vi så klart kolla KFF mot Halmstad, Jag skulle ju inte tro att Kalmar går och förlorar nu med dom poängen dom har, men man ska aldrig säga aldrig. Å gud vad kaffesugen jag blev nu fan då. Ne nu måste jag sätta fart, ska ju åka förbi lite affärer och kolla fars dag present till pappa samt klä mig och ta på mig ansiktet. Jag får heller inte glömma apoteket, jag är så snuvig och täppt och min hals känns uttorkad.
Bye Bye suger pie

        

En helt vanlig lördag


Idag har jag varit på stan med Anna, Vilja och Elof. Det har varit riktigt disigt väder och man har kanske sett 5m framför en. Vi kollade runt och jag hittade lite småprylar som jag vill ha. Jag hittade bland annat jätte fina porslinsburkar med korklock samt salt och pepparkar på lagerhaus som jag ska önska mig i födelsedagspresent. Det ska bli kul när flytten är klar och jag får handla nya prylar till hemmet. Jag vet inte vad det var för dag idag, men det var sjukt mycket folk på stan och det fanns inte en enda parkering. Dess utom har dom nu börjat ta betalt för ALLA parkeringsplatser i hela stan. Efter att Vilja dansat klar så åkte vi hemåt. Anna la in baguetterna i ugnen och plockade fram alla möjliga olika tillbehör som man kan tänka sig ha på en macka. Det var gott med en kaffe och macka efter en mycket kall runda på stan. Elof slängde av sig sina kläder och på med sin spindelmansdräkt han var så stolt över den. För er som inte träffat Elof så är han en mycket scharmig liten kille, lite vild och galen men mycket snäll. Han är den bästa lillebrodern man kan ha.


   

Jag började cykla hemåt vid 15:30 för att möta Tobbe hemma. Jag hade varit och handlat ingredienser till en varm smörgåstårta. När jag kom hem hade Tobbe köpt rosor till mig för han tycket att jag varit lite låg den sista tiden, tyvärr har Tobbe ingen vas så det fick bli en avskuren saftflaska till vas. Men vem blir inte glad när man får rosor bara så där utan att gjort något. Vi sitter nu och väntar på Danne som också ska få varm smörgåstårta, tyvärr så jobbade Fiffi och kunde inte följa med. Nu ska jag gå och förbereda allt.

   


Fint ska det vara.

Mitt huvud dunkar och jag är trött. Tobbe och Henke sitter i soffan och kollar på Idol det är ju rocktema idag, och de gillar vi ju.. Jag sitter och kollar lite hushållsprodukter som ska införskaffas efter flytten samt massa andra saker. Här kommer en lista, men jag lovar att de är inte allt.

  • Sodastreamer
  • Bordsgrill
  • Kaffebryggare
  • Kuddar till soffan
  • Ljusstakar
  • Gardiner

Och mycket mycket mer. Hur konstigt det än låter så tycker jag om att flytta, fixa och plocka rensa ut och få i ordning. Och jag har lovat mig själv att kasta massa skit, vi får se hur det går, jag vet ju hur svårt jag har att kasta saker och får lite ångest över tanken att kasta. Men mina 50-tals prylar rörs inte, dom ligger mig varmt om hjärtat. Förstår egentligen inte varför man ska behöva kasta saker, Jag skulle nog kunna fylla ett helt magasin, men måste man så måste man som Julia brukar säga. Jag ska snart gå och lägga mig i badet och slappa. Både jag och Tobbe är trötta och det har varit en lång dag men samtidigt har vi hunnit med endel saker som vi behövde kolla. Jag tror inte jag har berättat att jag har slutat bita på mina naglar men jag lovar er att dom börjar bli riktigt fina, jag kan till och med klia mig. Jag har köpt supernagellack som är kanon bra men det var ju inte så billigt direkt men det får det vara värt. Så snart dom har vuxit en bit till ska jag sätta på tippar och fixa till dom, så det inte ser ut som att man har manshänder. På tal om att fixa så köpte jag ju hårfärg idag som måste läggas i, går ju inte att ha den utväxten jag har idag, vill bara att min lugg ska växa ut så jag slipper den. Har lovat mig själv att aldrig mer ha lugg, men isch för sig, när den är så där kort som den är när man precis har klippt den så är den ju fin, men så fort den får lite längd ser det för jävligt ut Ne ska nog gå och lägga i färgen nu så jag har det gjort.


Flodhästen Skinny

jag måste lägga upp två bilder på dom sötaste små kräk som någonsin födds, Ett litet skinny marsvin som ser ut som en lite flodhäst och den glamorösa nakenhunden, ge mig NU. Jag ska ha någon dag och så är det.
 
 


Nytt Läge

Nu var det ett tag sedan jag skrev. I onsdag var det fullt upp efter jobbet, jag och Martina var och bowlade och käkade tacos, mums. Martina vann tyvärr med 50 p men jag var inte bitter för de. Det blir mycket fnitter och skoj när Martina är med och man känner sig som 13 igen hehe. Och igår var jag och Tobbe och kollade på en lägenhet med tre rum och kök som vi tackade ja till och fick. Vi börjar flytta in 1 Januari och hoppas på att jag blir av med min lägenhet så snabbt som möjligt. Så om det är någon som är intresserade så skriv in er på KalmarHem.se och kontakta mig, jag har en tvåa på 52 kvm med egen tvättstuga. tvättmaskin och torktumlare samt en mycket stor toa och en ingångsgarderob som nu är syrum. Vardagsrummet och köket sitter ihop, öppen planlösning som det så fint heter. Och ett mysigt sovrum, byggår är 2008. Obs det finns balkong. Idag har jag varit ledig men fick ingen sovmorgon för de. Det var bara till att gå upp och cykla till körskolan. Efter körskolan var jag tvungen att gå in till stan för att säga upp min lägenhet och drog sedan en runda på stan. Jag cyklade hem och inväntade att Julia skulle komma hem från skolan så jag, Julia och Tobbe cyklade runt och kollade lite lampor, soffor, kuddar och andra saker till det nya hemmet. Det först jag ska göra när vi flyttar är att bygga ett nytt terrarium till Lemmy så han får ett fint hem han också. Det bästa med den nya lägenheten var att det fanns två toaletter och tvättmaskin. Man har verkligen blivit bekväm med att ha tvättmaskin. Nu ska jag gå och laga mat eller ja laga och laga jag ska göra en tonfisksallad.


Back to underwear

Här har jag hittat ett perfekt tyg till underkläder, Fin vit färg och bra kvalitet på tyg. Sen måste jag säga att jag gärna hade haft hennes hår och ja ja hennes kropp hade varit helt okej att ha den också, Men jag får nöja mig med min michelin kropp blek och valkig he he ( jag älskar självironi). Hatar att man inte blir brun på vintern och denna sommaren var det ju knappt någon sol så då fick man ju ingen färg, jag som annars brukar bli brun som en pepparkaka. Men jag tänker inte sola solarium, vill inte se ut som ett russin vid 35. Jag får snällt vänta tills nästa sommar och hoppas på bättre väder. Jag hoppas att vi kan dra ihop ett gäng som åka utomland och då kanske få lite färg. Men ne nu börjar jag spinna iväg för mycket. Back to underwear, Jag har bestämt mig för att kollektionen ska vara enkel men elegant. Jag gillar ljusa underkläder för det känns fräscht. Tänkte mig baby doll och strass. Vi får se vad detta slutar och jag hoppas jag inte svävar ut för mycket så det blir pankaka av allt ihop.


Men tänk
Ljust
Baby Doll
strass
glamor

Detta borde inte kunna gå illa.


48 H

Sicken dag. Jag har gjort mycket men ändå ingen ting. Är lite stressad just nu men vet inte riktigt över vad. Har nog tagit på mig lite för mycket samtidigt som att jag kräver för mycket av mig själv. Jag måste nog börja med att tänka igenom dagen innan jag börjar den, alltså göra ett upplägg och strukturera den. Jag är ju ganska duktig på att studsa upp ur sängen när klockan ringer och snabbt göra mig iordning och i samma veva har jag glömt frukosten för länge sedan. Frukosten blir oftast en kaffe. Jag som hade börjat med ett så fint upplägg med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och kvällsmål. Imorgon måste det bli ändring och jag ska komma in i bra rutiner igen. Men det känns som livet bara är uppbyggt på att äta, men man har faktiskt inte alltid tid för mat. Men jag lovar att göra ett tappert försök imorgon igen. Imorgon ska jag träffa Martina efter jobbet och ska då dra och bowla och käka lite, kommer att bli kul. I övrigt så blir dagen rätt slapp imorgon, mycket möten och många andra uppgifter än att sitta i svaret, men man kan aldrig lita på att schemat ser lika dant ut imorgon som det gjorde idag när jag kollade, då det ändras titt som tät. Gud vilken ångest jag får,  jag är nu inne på http://www.sysidan.se/ och kollar, det finns så mycket kreativa människor som gör så mycket fina saker och jag blir så avundsjuk för att min tid inte räcket till, det är jobb, träning, plugga samt få allt annat att gå ihop. Snälla gud ger mig mer tid, dygnet borde vara 48 timmar istället för 24. Jag vill inget annat än att sy nu, det kliar i mina fingrar.


Det gick sådär med bullarna

Så här bra gick mitt bullbak. Färjan började och jag stressade in i duschen. Jag kollade bullarna efter att jag duschat, men då var dom inte klara. Jag glömde helt och hållet bort dom, märkte det inte förens de började ryka från köket. Helvete. Men ja ja inte hela världen. Den plåtenen med bullar som inte blev bränd blev superfina och fick 5 stjärnor av 5 möjliga av Tobbe. Men det som retar mig mest är att ett program som färjan får förstöra mitt bullbak.det är ju fan pinsamt, usch det måste bli ändring.
   

Bullbak

Nu är degen på jäsning. Jag sitter i soffan och kollar runt på nätet. Jag vill att klockan ska bli 19:00 så jag kan kolla cops, få se om Tobbe kan slita sig från tv-spelet så jag får tillgång till tv:n. Men i och för sig så måste jag snart baka ut bullarna så det gör inte så mycket. Tror faktiskt att jag ska ta med bullar till jobbet imorgon, jag har kanon bra arbetskamrater, och jag vet att dom gillar bullar. Som jag skrev tidigare så gick dagen väldigt fort. Men vi var ju tvungna att ta några pauser för att spexa lite och så är kul hade vi med min mobil. Det är Elin och Linn som är fotomodeller.


                                      

Frost

Shiiit vad de var isigt idag när jag skulle till jobbet, Frost över allt, fick skrapa min cykel från frost. Mina händer var helt stela efter min cykelfärd på 15 min. Men väl på jobbet tog jag mig en stor kopp kaffe och en ost macka till frukost. När klockan slog 08:00 och slussarna öppnades så fanns det ingen återvändo, det har ringt så sjukt jävla mycket idag och dagen gick mycket fort. Jag tog 81 samtal idag så det blir alltså 10 i timmen jag ligger i fas. Det var soligt under dagen men när man äntligen slutade hade solen försvunnit för länge sedan, så det var bara till att sätta sig på cykeln och cykla så snabbt man kunde för att inte frysa ihjäl. Jag mötte Julia i Berga och vi handlade inför mitt bullbak samt Tobbes brödbak. När vi kom hem hade Tobbe börjat med maten så allt var nästan klart. Vi åt korvgryta med knäckebröd. Nu hjälper Tobbe Julia med bröden eller ska jag kanske säga att det är Julia som hjälper Tobbe med bröden, då det var hans ide, det kallar jag barnarbete. Imorgon börjar jag jobba 09:30 och slutar 18:00 och jag är inte alls sugen på att jobba så sent, men jag får väll vara glad över att det inte är till 21:15 för dom passen är riktigt dryga när man inte känner för att jobba kväll. Nu ska jag ställa mig i köket där jag hör hemma och baka bullar Till hjärtat.


Pizza

Pizzan är nu i ugnen och jag är hungrig. Tror att den kommer bli kanon god, den ser god ut. Efter maten ska vi bada, jag är riktigt sugen på ett varmt bad. Imorgon är det jobb och jag känner att jag inte har tid att jobba, jag har ju massa annat jag måste göra. Har börjat rita på två nya kollektioner som jag ska börja sy. Jag påbörjade min höst kollektion men känner att jag inte riktigt har tid med så stora projekt, utan får börja med barnkläder samt underkläder som inte tar så lång tid. Jag har börjat skissa på både barnkollektionen och underkläderskollektionen, det kliar i mina fingrar och jag vill bara hem och göra mönster, och sätta saxen i tyget. Jag skulle behöva köpa nytt mönsterpapper men jag får avvakta lite med de. Först och främst måste jag hitta tyger till underkläderna, tyg till barnkläder är inte lika svårt att hitta som tyg för underkläder. Jag är vist bra på att skjuta upp saker, har ju sagt under flera veckor att jag måste kolla upp lite tyggrossister men det är inget jag gjort än, är nog dags nu om jag vill ha mina tyger innan nyår. Jag önskar att jag hade mer tid för mitt företag och hade gärna tagit på mig mer beställningar, men jag hinner inte nu, mitt liv måste bli lite lugnare först. Precis när jag gick ut tillskärarakademin så sydde jag en brudklänning till min kompis tjej eller ska jag säga fru kanske, och den blev riktigt fin. Lägger upp lite bilder så ni få se.


 

Sluta grogga börja jogga

I går kväll var vi som sagt hos Tobbes föräldrar och käkade. Det var riktigt trevligt. Anders och Annika hade varit i Tyskland och införskaffat sprit, vin och öl i mängder. Jag fick grogg på grogg på grogg, Och nu var det ju en tid sedan jag drack något starkare än 2;8 så fnittrig och pratglad blev jag allt, och Anders var så nöjd när han fick mig lurig. Men jag var inte den enda som var lurigm Anders var ju hög i vågen och jag ser sjukt mycket likhet med Tobbe, jag kan verkligen sätta mig in hur Annika har det he he. Fick frågan otaliga gånger om det inte var dags för Anders och Annika att bli farföräldrar snart igen och om det inte skulle bli en lite Melwin, men nja, inte riktigt än va, får hitta en större lägenhet först och för det andra så ska han heta Sid och inte Melwin. Och på tal om lägenhet så har nog jag och Tobbe en på gång, Tobbes morbro ska köpa hus och har en sjukt fin lägenhet på stensö i Kalmar, med tre rum och balkong, det är ju perfekt, ska be Tobbe ringa idag. Vi kom hem runt 00:30 och gick och la oss direkt. Och som tur är har jag ingen bakfylla idag utan känner mig pigg som en mört. Och det känns bra, jag har ju endel att göra , först ska vi cykla och kolla om ett tvättställ till Tobbe samt åka till Kalmar outlet. Och så får vi se om pappa behövde någon hjälp med huset. Vid 17:00 är det spinning och jag ska nog få med mig Tobbes mamma, hon brukar inte vara så svår att övertala. Vi bestämde igår att vi ska ha en sushi kväll fram över med min pappa och Anna, Tobbes syster Linda och hennes kille Henke samt Anders och Annika. Anders är mycket spänd på sushi medans Annika inte är så spänd på sjögräs och wasabin.

                     


Renad bensin och murbruk

Gud va skönt de var att ligga kvar i sängen och mysa i morse. Vi låg kvar en lång stund och pratade om bland annat vad vi skulle äta nästa vecka, Tobbe var helt frälst i sin köttfärssoppa som han gjorde i torsdags , så den ska vi göra igen. Jag önskade lasagne och något i fiskväg. Tyvärr hatar Tobbe fisk men Julia är på min sida och gillar fisk. Efter en lång stund i sängen och mycket prat och mys så insåg jag att jag var tvungen att gå upp och göra i ordning lite saker. På måndag är det ju Tobbes vecka och jag måste flytta hela mitt hem. Jag städade undan det värsta och jag är glad att jag inte glömde soporna, det råkade jag göra en gång och det luktade verkligen för jävligt när jag kom hem. Nog pratat om det, Vid 11:00 kom mamma, Ellen och Lasse och hämtade mig för att sedan fara mot Timmernabben och hälsa på mormor. Mormor ska bjuda på varmrökt lax, potatis och två olika såser en gurkmimosa och en romsås. Tur att Tobbe inte var med he he. Efter att vi är klara hos mormor ska jag till Tobbes föräldrar och äta plankstek. Måste säga att jag har en dag av lyx. Jag måste snart gå till mormors badrum och rota igenom hennes badrumsskåp och leta reda på aceton så jag kan fixa till mina skabbiga naglar. Har ju slutat upp med mitt dåliga beteende som nagelbitare och tagit mig i kragen och slutat bita på naglarna. Det går faktiskt riktigt bra. Jag är inte ens i närheten av att bita. Och på tal om beroende, vi pratade nyss om graviditeter. När min mormor väntade min mammas storasyster så fick hon dille på att sniffa renad bensin, så under 9 månader så sniffade min mormor renad bensin. Hon berättade om en gång när hon stod i affären och det var sjukt lång kö, hon började känna att hon var extremt sugen på bensin, hon släppte matkassarna och cyklade raka vägen hem för att sniffa, ha ha. Min mormors väninna fick dille på murbruk, Hon var gravid och dom höll på att renovera sitt hus. Hon började äta murbruk och gjorde de under hela graviditeten. De kallar jag sjuka beroende. Som tur slutade mormor med bensinen när hon födde Eva och mormos väninna slutade käka murbruk efter sin graviditet, och båda funkar nu bra i det svenska samhället, och klarat sig bra utan sitt missbruk he he,

Just de jag lovade ju lite bilder från igår så här kommer dom. Och jag kan lova att jag fick några heta tips om vad man skulle göra för att vara en riktig raggare. nummer ett är att du absolut inte ska ha någon taktkänsla, nummer två är att du ska kör varannan whisky och varannan Cola, nummer tre är att du ska klara av att sitta i t-shirt i 4+ med nervevade rutor och tvärdrag under hela kvällen. De kallar jag hårda killar. Jag och Tobbe kommer aldrig bli riktiga raggare eller som sagt vi kommer aldrig bli Ölandsraggare. Men icke att förglömma dom är sjukt bra och jag gillar dom skarpt.



   


RSS 2.0