Bältros


Idag var jag glad över att jag inte hade ett jobb utomhus då det öste ner regn. I och för sig hade jag gärna legat hemma i sängen och kollat film, jag känner mig krasslig, men jag blir nästan aldrig sjuk, jag går bara runt och mår små dåligt de bryter aldrig ut och dess utom vet jag att jag får krupp efter en halv dag på att bara ligga hemma, det är riktigt drygt, men jag är väldigt sällan sjuk dess utom och det är jag glad för. Självömkande människor är bland det värsta jag vet fyyy faan, som bara klagar över sin värk och människor som bloggar om sina plågor och åkommor herre gud då är ju till och med mitt liv mer intressant. Jag kan tycka det är bra att folk bloggar/

skriver om dom t.ex. har haft cancer och berättar sin upplevelse av de och hur dom klarade sig igenom det. Men om jag har bältros skulle ju jag aldrig blogga om de herre gud någon måtta får det vara, Jag var en gång på en fest där det var en tjej som drog fram massa rehabiliterings prylar som hon hade för sin sjukdom, och där dog festen. Ne men nog pratat om sjukdomar. Imorgon är det en ny dag och jag ska till stan efter jobbet och köpa mina kängor, kommer bli kalas, vore dock bra om någon kunde gå in dom åt mig då jag hatar att ha skoskav. Sedan måste jag hem och plugga teori jag är rätt grym om jag får säga det själv, men som sagt jag tror inte jag klarar det på första gången. Men nu är det så konstigt för om jag kuggar uppskrivningen så får jag ändå köra upp och om jag klarar uppkörningen så har jag två månader på mig att skriva om provet och klara de, skumt.  Tack och hej dax att plugga igen.


Höst fy tusan

Idag var det riktigt kallt, det var full mundering som gällde. Det gick faktiskt bättre att jobba idag än vad jag trodde, var till och med skönt. När jag kom hem hade jag fått brev från vägverket med mina tider för uppskrivning och uppkörning, jag säger inte när men det är inom en mycket snar framtid, ska bli skönt att få det överstökat, jag förväntar mig dock inte att klara det första gången men hoppas kan man ju alltid. Jag och Tobbe har börjat kolla bil och jag vill ju ha en äldre typ Saab V4, Volvo 142, Opel Kadett, PV, Volvo Duette, Morris och nu pratar vi i någon jävla 90-talsbil utan en ren och skär klassiker. Mitt lägenhets sökande har gått mindre bra idag hittade bara en fyra för 7800 men vist det hade funkat. Jag och Tobbe ett rum, Julia ett rum, ett vardagsrum, och sist men inte minst ett syrum till mig. Ett måste är ju också en balkong som är stor där man kan ha trevliga fester. Hade ju inte varit dumt med en lägenhet på bremelyckan med kakelugnar i varje rum he he drömma kan man ju alltid. Ja just de jag får ju inte glömma att kolla påkanal 5 vid 20:00 då börjar en ny rolig realityserie FÄRJAN. Kul att kolla på fulla människor som gör bort sig, Tänk vilken ångest dom måste ha ha, har läst sjukt många insändare idag på Aftonbladet.se om folk som vill stoppa programmet då dom varit otrogna och är rädda för att deras män eller kvinnor ska se de. Men jag är så glad att ingen av mina vänner filmar när vi är ute det räcker med att se sig själv på kort och hoppas in i det sista och att bilderna inte läggs ut på facebook eller någon annan stans utan raderas för gott.


Brandlarm

                                                                                                                                                                                                                
Shiit jag håller på att lagar mat till Tobbe nu och då sätter väll brandlarmet igång helvete vad högt de lät. Men Tobbe blev nöjd med maten, och det är ju de som är det viktiga. Dagen har varit mysig och pappa kom bara en halvtimma senare än vad han sa. Vi var på Öland och fikade i Triberga riktigt mysigt faktisk. När jag kom hem städade jag och frostade av kylen, sen blev det en kaffe hos Challe. Det är lite av det bästa jag vet , att ta en kaffe och prata lite skit kan det bli bättre. Imorgon tänkte jag att jag skulle hinna att rensa förrådet och plocka fram vinterkläderna. Få heller inte glömma att ringa runt om lägenhet, ( om det är någon från Kalmar som läser detta och som har en trea att avvara så hör gärna av er, jag och Tobbe letar ) Helvete också måste verkligen ringa Kalmar Hem och kolla med min bovärd om han fixat min tvättmaskin har ju nästan inte några rena kläder kvar. Och det är ju ingen ide att spendera fler timmar på stan då höstens mode är skitfult. Jag fattar inte heller varför man inte kan hitta ett ända par snygga jeans, vill ha ett par snygga Levis. Kommer bli kanon med mina snart införskaffade Dr Martens.

4 days a week

Ännu en skön höstdag. Idag blir det som sagt Öland för min del dock inte för Tobbes del, han är hos Zugge och hälsar på. Jag sitter och väntar på pappa, Anna, Vilja och Elof, men alla som känner min pappa vet att han ha svårt att hålla tider. Men det är nog inte så lätt med två småbarn. Jag fasar redan för imorgon, jag vill inte jobba, jag är så trött och uttråkad på mitt jobb det ända som är bra med det är kollegorna och lönen. Man blir allt för bekväm med att a ett jobb. Men det som är positivt inför nästa vecka är att jag bara jobbar fyra dagar. jag hade sjukt mycket semester att ta ut och vi får bara spara fem dagar till nästa år så jag var så smart att jag har plockat ut semester varje fredag fram till årets slut, så jävla skönt. Och denna veckan ska jag få tummen ur att börja göra ett mönster till en skjorta känner att det är dax att börja sy. Jag har mycket inspiration just nu och måste få det ur mig, Jag hoppas bara att jag blir miljonär snart, ska köpa en ny symaskin och mitt öga och hjärta föll för en mycket fin maskin som heter Designer i usb som bara kostar 65 000:- SOM HITTAT.

Här kommer bilder från skördefesten

               


O!

Idag var jag och Tobbe på stan, det var riktigt mysigt och vi hade kanon väder, Vi tog en fika i solen på SOYAS uteservering , hade gärna suttit länge om det inte var för att jag var tvungen att möta pappa. Jag som hade hoppats på att hitta något på stan tills ikväll men icke. Jag tror dock jag ska köpa ett par 8 håls Dr Martens till hösten. Ska även leta runt lite på nätet och se om jag hittar någon snygg Fred Perry eller merc tröja. Det är snart dax att dra hem till mig och fixa till mig inför ikväll, men jag vet dock inte vad jag ska ha på mig. Nu ropar Tobbe från köket och det är dax för mig att skära grönsaker.
Nu är jag tillbaka med tårar i ögonen, det var en stark lök. Jag hoppas att morgondagen blir lika bra som idag och att det är lika mysket sol, för imorgon ska jag och Tobbe till Öland på en road trip. Ska hem och hämta mina batterier till kameran så ska jag lägga upp lite nya bilder från ikväll och imorgon. Nu ska jag dra ha en fin kväll.


Evil Conduct

Jag blir lika glad varje gång jag hör Evil Conduct. Mitt Favoritband just nu och framför allt den bästa spelningen i somras. Har bra minnen från den spelningen.

Äntligen helg


Äntligen fredag,  jag och Tobbe  sitter hemma i soffan och kollar Jerry Springer ha ha. Jag undrar om något verkligen är sant i det programet, har mycket svårt att tro det. Snart dax att byta kanal. Det blir en lugn kväll i tv soffan rätt skönt faktiskt. Imorgon ska vi dra en runda på stan och spendera min lön som Tobbe säger, så jag hoppas det blir fint väder. Tror det kommer bli en riktigt mysig dag. På kvällen blir det fest med jobbet  även de kan nog bli rätt kul. Ne nu ska jag och tobbe gå och bada skriver kanske mer senare ikväll.

RSS 2.0