MajasSkafferi


Klicka på bilden så kommer ni till mitt skafferi


Kanske dags att sluta.

Man börja ju fundera på om det är någon mening att ha kvar denna blogg, på min nya blogg majasskafferi som har varit igång ca 3 dagar så har jag idag 187 unika besökare och då är kvällen ännu inte över.


okej

okej jag skrev ju att jag gjort en blogg till, om ni är intresserade så har den adressen www.majasskafferi.blogg.se. Jag tänkte att det kunde vara roligare att skriva om något annat än mit meningslösa liv. Och då jag älskar att baka och laga mat så blev det ju en mat och kakblogg. Håll till godo. Och ja det är fel på min sida så länken syns inte, men det går att klicka på den tomma raden så kommer ni till sidan


Pinnsoffa

Efterlyser denna pinnsoffa. Så finns det någon som har en undangömd är jag mycket intresserad av att köpa den.


Wiiiiiii

Skickade ju iväg mina bilder till företaget som vill använda mina bilder för kort och annat. Hon skrev bland annat
Hej Maja,
Tack för bilderna, superfina!
Vi vill definitivt ha några stycken,
Och att dom skulle visa dom för deras samarbetspartners.
HJÄLP!!! gud va kul detta är.


Gustavsberg+Lisa Larsson=Traffic

Jag älskar gamla prylar, och jag verkligen älskar Serien Traffic från Gustavsberg som är skapad av Lisa Larsson. Serien är så bedårande och jag skulle mer än gärna ha en samling av dessa vackra ting på en stringhylla i mitt kök eller vardagsrum. Dock slutar aktionerna rätt högt och flygplanet i mitten slutade på 10 000 kr på en aktion på tradera, så om jag inte snart blir mycket rik får jag nog vänta ett bra tag.











Blogg

Jo förresten så har jag skafft en ny blogg, jag kommer uppdater denna på samma sätt som innan men har en annan vid sidan av :D


orchideer


Idag kom mamma och Lasse hem till mig med två orchideer, det var mer än välbehövligt i mitt tomma köksfönster.


middag hos mamma 2 dagar i rad


Det var verkligen super gott. mammas potatisgratäng är super, och igår frågade jag mig själv varför jag äter sprris så sällan, det är lite av det bästa jag vet


 


Please kill me, en komihåg till mig själv

Idag fick jag ett boktips av Daniel på jobbet, och jag tänkte att jag inte får glömma detta så jag lägger en påminnelse här.



Please Kill Me - Den ocensurerade historien om punken, är den generöst sleaziga, skamlöst underhållande och på sina ställen även tragiska boken om sjuttiotalets amerikanska punkscen och den efterföljande engelska bastarden. Här möter vi band som Ramones, MC5, Patti Smith, Television, Blondie och Sex Pistols.

Det handlar om ett gäng förlorare och missanpassade typer, knarkare och prostituerade, genier och idioter, poeter och analfabeter, som för en kort period i historien gjorde gemensam sak och skapade storartad rockmusik!

Legs McNeil och Gillian McCain har intervjuat en imponerande mängd av de personer som betydde något för den rockscen som hade sitt epicentrum på CBGBs och Maxs Kansas City i New York.

En rockbok-klassiker kryddad med kopiösa mängder sex, drugs & rock'n'roll.

Punkarna får sköta snacket. Och då blir slutresultatet uppkäftigt, levande, bitvis skrämmande och samtidigt oemotståndligt snaskigt.


Bulle

Jag sitter och kollar lite olika uppfödare av bullterrier och jag funderar skarpt på att köpa mig en bullterrier så fort tiden är inne.


Trevlig kväll







Mamma hade gjort egna hamburgare och det var kanon gott.



Och så var jag och hämtade min böker jag beställt
Om det så skulle kosta mig livet
Marilyn Mansons självbiografi
Mötley Crüe The dirt
Lasermannen
Whithe line fever av Lemmy Kilmister (självbiografi)




Baglady

Jag önskar mig detta fina armband


Klicka på biden så kommer ni till sidan.


Bullterrier

Jag längtar tills jag har tid att köpa mig en Bulle. Jag ska ha en vit hona som ska heta Doris eller Bodil


Bilden är lånad från Google


Morgon

'
Väntar på att tevattnet ska bli klart


Lovely Bob


Hallen


Nu bubblar det.


2 knäckebröd med ost och paprika samt lite te på de.


Nu ska jag och Bob ut i -12 g, men vi bruka bli varma när vi går. Sen ska jag bege mig till Therese.


Idag ska mina naglar få en makeover

Klockan är 08:39 och jag skulle egentligen kunna sova i några timmar till. Men jag tänkte jag ska gå ut med Bob och sedan äta frukost, plocka lite hemma inför kvällens samkväm hemma hos mig och Tobias. Jag har ju varit ledig nu i 3 dagar och har fått den stora äran att jobba helgen, så ingen fest för mig. Tanken är att vi ska ut ikväll och äta med lite vänner så det blir nog inget avancerat. Men innan ska jag hinna med att städa upp här hemma, rasta Bob och sedan bege mig hem till Theres som ska fixa tippar på mina naglar, jag hoppas att dom kommer fastna. Jag sparade ju ut så jag hade mycket fina och långa naglar, men efter 24 års bitande är dom inte så hållbara och gick av, så nu ska vi göra ett nytt försök med tippar, jag hoppas att detta hjälper. Mer om dagen och mer bilder kommer snart.


En ledig torsdag

Jag vaknade idg vid 09:00, jag tog på mig kläder och gick ut med Bob. Efter en promenad så gjorde jag mig i ordning och gick hem till Therese för lite kaffe, självklart var lilla Belle och storebro Ludde hemma också.


Sötaste Bella


Ludde funderar och äter smörgås


Är ju tvungen och kolla kamerans alla funktioner, här provar jag porträtt fotografering, vilken inställning som är bäst och vad som är skillnaden


Vi gick på en kvällspromenad och jag testde ISO inställningen


Tobias


Efter en kall promend var det skönt med ett varmt bad.


Här testar jag en annan inställning på kameran


Slut


Canon eos 450D

Idag har jag införskaffat mig en canon eos 450D. Det var egentligen meningen att jag skulle köpt en canon eos 500D som har 15,1 megapixlar samt att du kan filma med den, dock kostade den ca 1500 mer utan objektiv. Canon eos 450D gav jag 5990 kr för samt att jag fick ett macro objektiv det är 12,2 megapixlar och du kan inte filma. Men hur ofta filmar man och hur bra blir dom filmerna? så de fick bli en Canon eos 450D. Batteriet ligger på laddning och jag hoppas det är klart snart så jag kan kolla in min nya älskling. Jag har hittat en kamera väska som jag senare ska införskaffa mig. Jag hoppas att Therese snart ringer och meddelar att är på väg till gymmet så man kan bege sig dig.


Jo förresten så var gårdagen fantastiskt trevlig. Jag, Maria, Linn, Therese, Elin och Tobbe var på Harrys och bowlade. Det var kul att alla var samlade vilket inte blir så ofta eftersom Maria först flyttade till Paris och sedan till Göteborg, nu är hon äntligen hemkommen till Kalmar, Elin flyttade till Halmstad för att plugga produktutveckling, och Therese är ju mamma till två små go bitar och är ju tyvärr mammaledig vilket är mycket tråkigt, Linn är tjänstledig och pluggar till lärare. Så alla är borta från jobbet utom jag. Men imorgon blir det kaffe hos Therese och de ska bli mysigt. Nu dags för gymmet.


TILL VILDINGARNAS LAND

Det är nu 24 dagar kvar tills premiären av till vildingarnas land. Filmen är baserad av boken med samma namn av Maurice Sendak. Den handlar om Max som är en ung pojke som känner sig missförstådd och rymmer till vildingarnas land. Självklart måste jag se denna film. Från barnbok till film, det blir intressant.








Fy tusan mer död än levande

Nu har jag avverkat 1,5 timma på gymmet, sprang 30 min på löpbandet, 30 min på crosstrainen, och sist men inte minst 30 min rask gång på löpbandet. Och tro det eller ej men jag hade kunnat fortsätta 1 timma till, tyvärr stängde gymmet och vi fick bege oss hem.  Tack therese för en trevlig stund på gymmet.


Nyårsafton




















RSS 2.0