Bye bye old times

Grus i ögonen och en känsla av trötthet. Så här började min morgon. Efter 3 koppen kaffe så är jag ännu inte piggare. Vad ska jag göra? 

Maja det är bara att inse, du måste börja träna så du blir pigg igen. Svårt att komma iväg och springa men fantastiskt skönt när det är gjort och JA jag blir mycket piggare och gladare. Så för att skona alla i min närhet så är det dags att ta tag i sitt liv. Bye bye old times.


fucking jävlar p-bot

Idag eller snarare i morse så dividerar jag med mig själv om jag skulle cykla eller om jag skulle köra, jag tog bilen då jag insåg att det var kort om tid, och tur var väll de för på rutan så satt en p-bot, för att jag hade varit så klantig och glömt lägga upp parkeringslappen som visar att jag bor på området. Så 200 jävla spänn för en sådan skit sak. Ja ja det är bara att betala och glömma. Men tur att jag körde så jag inte fick en till.

What???



Detta måste vara det äckligaste på länge, klicka på bilden så kommer ni till anonsen

Skor







Kantarell

Idag ska jag, Tobbe och mamma ut i skogen och plocka svamp, min erfarenhet av svampplockning är att jag aldrig hittar någon svamp, så vi får se hur det går idag. Mamma hade haft en kund i affären häromdagen som hade plockat 40 lite kantareller, hallå 40 LITER??? Jag har ju hittat max 2 på sin höjd och då menar jag inte 2 liter utan 2 svampar. Bob kanske ska ta och bli tryffelhund eller nåt.


Förväntansfull

Jag kanske berättade innan att jag lämnade iväg teckningar till en kvinna som jobbar på ett företag som trycker tyger, väskor, kuddar och mycket mer, dom har bland annat tryckt tyger för Karin Mannerstål. Hon har i alla fall hört av sig och vill gärna träffa mig. Känns otroligt kul att hon gillar de jag gjort. Vi får se lite vad tiden har att utvisa och jag hoppas att dom ser ett fortsatt intresse för de jag gör.




Coney Island freak shows



Jag skulle mycket gärna gå på en show med Coney Island freak shows.
Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan.

Frivillig?

Just nu sitter jag och Tobbe vid vars en dator i samma rum och det känns lite slött vill jag lova. Tobbe har fastnat i något jädrans spel på facebook, själv sitter jag bara och slötittar, Bob ligger vid min sida och JA han ligger i sängen vilket han ALDRIG annars brukar få, och jag är väl medveten om att jag kommer få lida för detta senare. Sitter och Kollar runt lite på kläder, letar inspiration till en ny kollektion. Jag satt idag på jobbet och blev förbannad på mig själv för att jag inte syr så mycket längre. Så detta måste de bli ändring på, tyvärr är det svårt att göra mönster på sig själv då man inte kan prova in och göra alla ändringar man behöver, så finns det några frivilliga i Kalmar som kan tänkas ställa upp med sina kroppar så hojta till. Storlek på kroppen spelar ingen roll mitt uppdrag är att få alla typer av kläder att se bra ut på alla kroppsformer.

Jo för resten så fick jag en fråga innan om vart jag har pluggat, så om ni trycker på bilden så kommer ni till skolan jag studerade på, jag pluggade Mönsterkonstruktion, modeteckning & design.


Tattoo

Jag sitter här full av skatt, nyss hemkommen från Helsingborg, läste igenom alla mina kommentarer jag fått medens jag var borta. Jag har fått en komisk kommentar om våra tatueringar. Det var en tjej som tyckte vi skulle hålla oss till verkligheten och det håller jag med om men förmodligen har vi olika syn på livet. Jag lever här och nu medens hon lever 20 år före sin tid. Hon tycket det var urgulligt att tatuera någons namn men som hon uttryckte det så ska man hålla sig till verkligheten och den dagen vi gör slut är det inte lika kul, men hallå sweet jag och Tobbe har varit tillsammans i 5 år och jag lever inte med den inställningen om att det ska ta slut, och skulle de nu vara så att vi gjorde slut är det inte värre än att han tatuerar över de. När det kommer till mina diamanter så är jag fortfarande någon som lever i nuet och jag kan lova er att jag har andra tatueringar som är sjukt mycket fulare än diamanterna, men som sagt jag ångrar inget och vist dom sitter där dom sitter men om jag nu inte blir nöjd så fixar jag bara till dom det är inte svårare än så. Men med detta kan vi ju bara konstatera att denna lovely lady har ett rätt fattigt liv.

Helgen i Bilder. Helsingborgsfestivalen 2009






























Golge med vän















Hus

Igår satt jag med min huvudvärk och bläddrade igenom inredningstidning efter inredningstidning. Jag har hittat soffan jag vill ha, och jag räknade ut att om jag sparar 3400:- mån så kommer jag ha både sängstommen och soffan på 3 månader, hur bra är inte de. Men om jag känner mig rätt så kommer de bara sparas 3000 så då tar det ca fyra. Men jag blir tokig, det är så tråkigt att bo i lägenhet, jag tänker inte lägga ner pengar på att måla om, byta lister eller kakel, golvet här hemma är vedervärdigt. Så när Tobbe är klar med skolan då är det dags att kolla hus.


Zoo

Nu har jag sett till att alla djuren här hemma har det bra, Lemmy har fått lyxmat, Bob har fått en godiskub och ett jätte stort lårben och Marsvinet och kaninen har också fått lyxmat med tranbär och annat gött i, Lemmy ligger i badkaret, kaninen och marsvinet är i köket och bob är här i vardagsrummet med mig och Tobbe och sitt jätte ben så klart. Jag ska snart fortsätta min rensning och jag har bestämt mig för att jag ska börja med sovrummet och fortsätta med vardagsrummet. Så bye bye så länge

Rensa

Håller på att tvättar och plocka i ordning inför imorgon, Tobbe lagar lunch till mig och det blir inget annat än tonfisksallad. Jag ska fortsätta med rensningen snart och hoppas på att det kan resultera i att det blir lite mer ordning i hemmet. I min källare står en fåtölj från NK som heter Triva, Jag älskar verkligen denna modell på fåtölj, dock är tyget inte så välvårdat och behövs nog bytas ut så jag kan ha den framme. Så efter rensningen ska alla mina 60-70 tals gör det självböcker fram. Idag är fåtöljen röd och svart men klär jag om den så vill jag nog ha den i någon mellangrå ton. Känns som jag har många bollar i luften just nu och jag borde nog sansa mig lite snart. Kanske ska inrikta mig på ett rum och inte hela hemmet. Jo förresten så fick jag hem mitt tyg från Marimekko igår Kalkue tyget. Ne dags att börja rensa.

Mitt huvud sprängs och jag vill lägga mig under täcket

?

Mer inredning


Denna byrån tycker jag är fantastiskt fin


Och då jag är svag för 50-tal så är detta köket perfekt för mig


Och detta barnrum är verkligen fantastiskt fint




skit onsdag

Endast
några få dagar kvar till skåne. Ska bli skönt att komma från Kalmar. Har sett på vädret att de ska regna i Helsingborg hela helgen vilket är mindre kul. Vi får hoppas på att vädret tar annat håll. Jag ska fortsätta mina projekt när jag slutat jobba, de vill säga att terrariet ska målas en sista gång och sedan ska jag rensa ut all skit.

Tisdag

Vilken dag, har haft utbildning hela dagen och det märks, att sitta 8 timmar och bara mata in information om fakturor, nya system och rutiner m,m de är tufft. När jag hade slutat så åkte jag hem och hämtade upp Tobbe. Vi åkte iväg till Bauhaus och handlade färg och matta till terrariet, de ända som fattas nu är lite sten och glas men vi ska fixa de sista efter helgen, så Lemmy kan flytta in till nästa hel. Jag ska fortsätta imorgon om jag hinner, har ju även en date med Challe som jag inte träffat på sjukt länge. Ne nu ska jag äta sen ska jag färga håret. Så bye bye


Utbildning

Imorgon börjar 2 veckors utbildning på jobbet, faktura och mobilt, känns skönt med 2 veckors utbildning, dock är det mindre kul när man är "klart" och ska svarar på alla frågor och rätta till allt som blivit fel. Jag ska snart slänga mig i duschen och göra mig redo för sängen, tänkte att jag skulle samla ihop alla mina idéer för hemmet och sammanställas vad som bör göras innan jag lägger mig, jag ska strukturera upp mitt liv nu. Och nej jag fixade inte terrariet idag det får bli imorgon, var ju inte riktigt meningen att jag skulle tatuera mig.

get a new tattoo

Idag har jag och hjärtat tatuerat oss.


Jag tatuerade två diamanter


Tobbe tatuerade Maja true love, de kallar jag kärlek.

Jobb jobb och åter jobb

Idag är det jobb som gäller, efter mitt riktiga jobb så ska jag åka iväg och införskaffa mig de sista till Lemmys terrarier. måste säga att det dragit ut alldeles förläng, nu måste jag få tummen ur och göra klart de så han kan flytta in, och jag kan lova er att två terrarier tar alldeles för mycket plats med tanke på att de han har nu är 120 B 180 H och 90 D och det nya terrariet är 200 B 200 H och 100 D så ni kan ju tänka er hur det ser ut i vårt vardagsrum. Kommer bli en lättnad när de gamla är borta. Så ikväll ska det shoppas färg, penslar och roller och sen är det bara till att börja måla. Har ju hur mycket idéer som helst nu, har massa saker jag ska tillverka och jag lovar att lägga upp bilder.

Måndag morgon

Då var det måndag igen, snart dags att jobba. Vi får hoppas att denna dagen går fort, för jag vill hem och städa och rensa ut. Har hur mycket som helst att kasta, och jag vet att Tobbe är överlycklig över att höra mig säga dessa ord. Men jo jag är så trött på all skit som bara ligger. Jag behöver inte ens hälften, där emot så har jag svårt och kasta saker även om jag inte behöver dom, så det kanske blir och slänga upp allt på tradera, men orka.


Anna Nicole Smith

Vi sitter bänkade framför tv:en och väntar på filmen om Anna Nicole Smith. Hon var en rätt speciell människa måste jag säga.

Pin Curl


Detta pysslar jag just nu med

Ännu mer blåbär

Tobbes kalas blev riktigt lyckat igår och alla vad nöjda, så summan av det hela var att det var en riktig toppen kväll. Idag har jag och mamma varit och plockat ännu mer blåbär, blev 1 lite till. Tobbe och Bob gick runt slingan medans jag och mamma låg i mossan och hade 1000 mygg och flygkryp kring oss. Så nu sitter jag i sängen och har starka idéer om att hoppa in i duschen, men har snurrat in på lite inrednings sidor som jag först måste ta mig ut ifrån.

Lördag

Ska snart åka iväg till pappa och börja fixa med Tobbes kalas. Det är kvavt och varmt och jag har ont i huvet. Men det ska bli kul att fira hjärtat idag. Trots våra 5 år ihop så har aldrig min pappa och Anna träffat Tobbes föräldrar, så idag är det 1 gången, undrar varför dom aldrig träffats? måste ha att göra med att min pappa jobbar mycket helger vilket även Tobbes mamma gör, eller har vi helt enkelt varit dåliga på att styra upp de.


Väggdekoration

 


Jag skulle mer än gärna vilja ha dom tre första
,

Kulkue


Som jag tidigare skrev så är jag sugen på att fixa om hemma, och idag beställde jag detta vackra tyg från Marimekko, tyget heter KulKue och kostar 375 kr per rapport, jag tycker det är underbart och de kommer nog få hänga på väggen som en tavla. Det var faktiskt Hanna Ö som inspererade mig, hon har själv hängt upp detta tyg i sitt barns rum och då jag ska inreda i färgerna turkost, svart, vitt och gult så passade ju detta perfekt. Jag är kär

Tobbe 32 år eller ska jag skriva Tobias????


Julia hade bakat sin pappas favoritkaka, drömtårta





Far och dotter



Nenne





Mina två hjärtan



Swingit



Systrana Clown


Jag är en clown


The Crew


1 vecka kvar

Om en vecka flyr vi Kalmar. Vi packar bilen och kör mot Helsingborg. Jag, Tobbe, Ellen, Marcus och Danne ska till Helsingborgsfestivalen. Jag längtar ner till skåne och Helsingör, att sitta på färjan och dricka danska öl kommer sitta fint efter 1 veckas utbildning på jobbet. Jag längtar innerligt och hoppas på lika fint väder som förra året.

Just nu vill jag ha

Ett stort växthus fullt med växter och värme.


Kaffe


Sol


Bruna ben


Ledighet


Närhet av Tobbe


Trött

Här ligger jag nu i sängen, trött och blöt. Har nog 1000 myggbett MEN dom kliar inte som tur är, men jag är helt bucklig. Tobbe är hos Nenne för att kolla fotboll. Det går tydligen bra för Kalmar framkom det i ett sms från Tobbe. Imorgon är det Tobbes födelsedag och jag ska jobba, hur rättvist är de? Efter jobbet så ska vi dra och handla inför kalaset på lördag, det kommer bli en trevlig tillställning. Ne dag att sova. Jo förresten så om det är någon som har någon ide va man kan göra med blåbären så vill jag gärna ta del av de.

Blåbär





Idag åkte jag hjärtat och Bob ut i skogen och plockade blåbär. Vi plockade en hel liter. Tobbe var nog inte lika road som jag så han ville rätt snabbt gå igen, hade ju gärna plockat några liter och inte bara 1. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra med de, saft, sylt, frysa in eller bara äta upp. Kanske baka en kaka till Tobbes kalas på lördag.


Ge mig

Jag vill ha ett stort växthus NU

Onsdag

Jag börjar snart jobba och borde egentligen kasta i mig frukosten, men här sitter jag i godan ro och äter risifrutti och dricker mitt kaffe. Sitter och funderar över vad jag ska göra med mina naglar. Har ju slutat bita och efter otaliga försök så brukar dom gå av, jag tror egentligen inte att dom är för tunna utan mer att dom går av för att jag pillar och pillar, är inte van vid att få skit under naglarna och måste nu frenetiskt pilla bort all skit och detta tär nog rätt mycket på mina små stumpar. Jo förresten så ska vi ut i skogen efter jobbet och plocka blåbär med Tina och Eddie, jag och Tobbe hade sedan länge bestämt att vi måste plocka blår bär och det är äntligen dags. Ne dags att börja jobba

Peugeot 205

Jag är nu ägare till en peugeot 205. En skruttibangbang från 91. Går kanon och utan anmärkning på besiktningen, eller jo det var ett, ena baklyktan var trasig vilket är åtgärdat men i övrigt inga fel. Och för 4000 så tycker jag att de är rätt överkomligt. Jag har fått min andra bil såld till Larry för 2000, den behöver få nya bromsbackar men i övrigt inga fel vad jag vet, ska skattas och besiktas i september, och handy man som Larry är så tror jag han fixar de galant. Efter bilköpet så körde jag hem min nya pärla och inväntade besök från Tina och Eddie. Vi lagade lite mat, fikade på en kladdkaka jag bakat med mini marschmellow på. Efter att Tina och Eddie åkt så tog vi den nya bilen för att köra förbi mamma och Lasse, dom ville ju självklart se tillskottet och hälsa på Bob som dom inte träffat på länge. Ne dags för sängen nu.


Uppdatering på bordet.









Så här ligger jag till just nu med bordet, grundmålat och ska bara slipa bort de ojämna som blivit av penseldragen och sedan rolla alla delar i vadera färg


Bil

Idag ska jag åka och kolla på en bil, det är en peugeot 205 skattad och försäkrad i 10 mån till nya däck och jag ska betala hela 4000 kr, jag hoppas att den går bra och att jag blir av med bilen jag har idag. Vill ju ha en liten bil som drar lite, så nu håller vi tummarna.


Varför älskar jag Jan Stenmark så sjukt mycket? förmodligen för att han har så jävla rätt varenda gång


hej hej hallå

Efter jobbet cyklade jag till pappa och grundmålade alla delar till bodet, de vill säga 1 bordsskiva och 2 iläggsskivor plus 4 ben och ett underede. Det var många delar men det gick rätt snabbt. Nu ska jag bara införskaffa mig svart och vit halvblank färg tillsammans med en Roller, sen kan jag slutföra arbetet med bordet och fortsätta på stolarna. Förresten så är jag inne på att köpa en ny sängstomme, vet inte vilken de blir Tobbe är inne på Malm från IKEA i ekfaner och jag är inne på en som heter Hemnes också den från IKEA dock den i svart. Jag är egentligen emot svarta möbler då det blir så j/%&¤a dammigt, men tror att den kommer bli bäst när jag har fått iordning sovrummet som jag vill ha de, de ska gå i färgena svart, vitt och turkost. Köket ska gå i svart, vitt och gult, eller möjligen svart, vitt och rött. Tror jag mer känner för svart vitt och gult men jag får prata ihop mig med hjärtat så löser vi nog de till de bästa.

Renovering

Detta fula bor köpte jag på tradera för 1 kr, hämtade här i Kalmar.



Men med en slipmaskin



Och lite spackel så kommer de bli kanon



Imorgon ska jag åka tillbaka till pappa och grundmåla allt, Det ska bli svarta ben och svart underede med en vit halvblank bordsyta.






Efter de att bordet är klart så ska jag börja med stolarna. Dom ska också slipas ner och spacklas, jag ska måla dom vita och klä om sittdynorna. Jag ska ni sätta mig med stoff ocg stils katalog och kolla efter ett bra stolsdyne tyg.

 


Calmar Classic


























Tisdag


















Jag vet en som inte fattar, hon är för trög för sitt eget bästa



Folk som inte fattar Jan Stenmark fattar förmodligen ingenting
2009-07-06 @ 21:54:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig

Ge mig pengar så vi kan köp ett hus, jag vill också ha en ny bil, gärna en Volvo C30 eller en Golf R32
2009-07-06 @ 21:14:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen

En riktigt bra dag för att vara den första av 3 veckors semester. Det var väll sådär kul att komma tillbaka efter 3 veckors semester men det som glädje mig var att det har varit pissväder idag men under mina 3 veckor har det varit kanon väder. Jag jobbar i 5 veckor till sen har jag semester i 2 veckor igen men det känns inte så tungt då jag ska ha två veckors utbildning på jobbet inom mobilt och faktura så jag jobbar bara 3 kan man säga. Men det är inte slut på äventyrna för att jag börja jobba, vi har en hel del som står på agendan. Nu ska vi krypa ner i badet så bye bye.
2009-07-06 @ 20:48:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Även små grytor har öron

Sista dagen på denna semestern. Imorgon börjar jag jobba igen, jobba 5 vekor och sen 2 veckor semester till. Men helgerna finns ju alltid kvar. Vi har ju endel inplanerat på helgerna och lite små utflykter som vi ska på. Bland annat så ska vi på Helsingborgsfestivalen som är 23-25 juli och dit ska jag, Tobbe, Danne och Ellen och så hoppas vi självklart på Marcus. Sen ska vi ju också tälta någon helg då det inte blev av sist. Jag antar att det är bra att börja jobba igen då det går sjukt mycket pengar när man är ledig. Längtar redan till lön.

2009-07-05 @ 16:42:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag kväll




Den finaste av dom finaste.




2009-07-04 @ 22:38:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kakor och andra frestelser

Jag funderar på att snart ha en fest med Amerikanskt tema. Jag älskar att baka och jag älskar desto mer att baka Amerikanska kakor och andra frestelser. Man kan säga att jag älskar att baka när det är  mycket färg, strössel och dekoration, dock får det inte se giftigt ut utan det måste vara med stil. För er som gillar att baka så rekommenderar jag er att besöka www.kakburken.se
2009-07-04 @ 22:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pop tarts

Pop tarts

100 g Rumsvarmt smör
3,5 dl vetermjöl
0,5 tsk Salt
3 msk Iskallt vatten
1 dl Sylt

Glasyr
2 dl Florsocker
3 tsk Vatten

Strössel till garnering


Tillagning

8-10 kakor:
1. Nyp ihop smör, vetemjöl och salt. Tillsätt vattnet lite i taget och arbeta snabbt ihop till en deg. Täck med plastfolie och ställ i kylskåpet ca 1 timme.

2. Värm ugnen till 175 grader

3. Dela degen i två delar och kavla ut varje del ca 3 mm tjockt mellan två bakplåtspapper. Ta bort det översta pappret och skär degen i rektanglar, ca 5x8 cm.

4. Lägg hälften av dem på en plåt med bakplåtspapper. Klicka ut ca 1 tsk sylt i en sträng längs mitten av varje rektangel.
5. Lägg resten av degrektanglarna ovanpå och tryck ihop kanterna med hjälp av en gaffel. Pricka degen försiktigt utan att göra hål rakt igenom.

6. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna en stund på plåten och lägg -sedan över dem på ett -galler för att kallna.

7. Blanda ihop florsocker och vatten till en tjock-flytande glasyr. Häll den över kakorna och dekorera eventuellt med strössel.

2009-07-04 @ 21:51:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wii

Tobbe och Danne spelar Wii, själv håller jag på med maten till grabbarna, har precis duschat och är sjukt sugen på kaffe, har inte fått i mig en droppe på hela dagen. Nu ska jag gå ut och ge mitt hjärta en puss,
2009-07-04 @ 18:14:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så här blev det.














2009-07-04 @ 18:00:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Igår var det en riktigt skön slappdag. Dagen började med att jag, Vilja och Elof åkte iväg till min vän Martina i Kolboda. Vi gick en husesyn och vandrade sedan ner till stranden. Martina hade gjort riktigt smaskiga mackor och medtagit egengjord flädersaft. Vi åkte hem runt 15:00 tiden. Vid 19:00 åkte jag, Tobbe, Danne, Bob och Elsa iväg till Tina för att grilla. Det blev mycket prat och trolleritrick. En lyckad dag och kväll med trevliga människor. Nu ska samma gäng dra iväg till Öland för en badtur.
2009-07-04 @ 12:27:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Igår var vi på stranden





'

Igår var vi på stranden med min kära vän Martina. Elof och Vilja var också med. Det var mycket sol och bad
.
2009-07-04 @ 10:56:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Krogen med systrar och papi











DAD


Syster yster


Ebba ka Fager






Far och dotter lika som bär




 
2009-07-03 @ 17:59:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Staden

Sitter och dricker en drink och väntar på att det är dags att bege sig till stan, ska möta upp min kära pappa och mina systrar för en after work. På larmtorget spelar Larz kristerz klockan 19:00, då blir det fest och dans. Dagen har varit rätt händelselös, vi åkte och badade vid 10:00, när vi väl var hemma så började vi att städa. När städningen var klar så satte vi oss och spelade lite Wii, vi köpte nämligen ett Wii igår och det var efter längtat. Nu är det dags att det händer lite så jag ska bege mig till stan.
2009-07-02 @ 16:03:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en dag på Öland med grabbarna



Vi drog och badade på Öland idag och jag kan lova er att det var varmt i vattnet. Och Bob simmade för första gången och det gick kanon, vi håller tummarna för att han fortsätter simma och gilla vatten så han kan hänga med Elsa ut på äventyr. Det var riktigt fint idag, man hörde hur det mullrade i Kalmar och såg hur regnet öste ner men på andra sidan bron var det inget att klaga på
2009-07-01 @ 22:12:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feber


?

Ät glass normalt då för "#&¤/ hjärtat

Drinken bestod av sprit, Schweppes Russchian och gurka. Sjukt god drink, tro det eller ej, prova får ni se.

Mycket gurka ska de vara


Det blev ingen tältning, Tina låg i feber och det skulle dess utom regna så vi skippade de och tar det en annan dag. Där emot så blev det ju hur som helst en kanon dag. Vi drog på en road trip jag Tobbe, Danne, Julia, Elsa och Bob. Jag körde och riktiningen var mot nybro men vi slutade i kosta ha ha. Sen for vi hem och gjorde tacos och drack drinkar på balkongen.
2009-07-01 @ 22:08:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0