Fullrulle

Idag har jag fått mycket gjort och det känns bra. Jag tog lite ledigt från jobbet och åkte in till stan med Challe. Jag införskaffade mig ett par svarta ballerinaskor och en ljusrosa och vitrutig BH också. Jag hittade sjukt mycket fint jag ville ha, men då Tobbes före detta arbetsgivare inte betalar ut hans semesterersättning självmant, utan att facket måste dras in så är det ut nu lite kärvt om pengar denna månaden. Så tack vare dom får jag avstå från allt fint jag hittade. När jag kom hem gick jag och Tobbe ut med Bob, vi gick förbi affären och handlade lite mat. Verken jag eller Tobbe hade ingen större lust att ställa oss och laga mat så vi köpte bara tjocka korvar som vi grillade och till de serverades de potatissallad delux. Vid klockan 20:00 hade Tobbe bokat tv då det var hockey. Själv passade jag på att få Ebbas mönster till klänningen klart och det känns skönt att ha de gjort. Nu kommer mamma och Ebba på söndag för att prova mönstret och om det nu passar som det ska så är det dags att ta ut mönsterdelar och börja sy. Börjar ju känna mig lite smått stressig över denna klänning då den ska vara klart tills 20090524 och de är ju rätt snart. Efter stöket med klänningen så gick jag och Bob ut på en kvällsrunda och jag längtar verkligen tills han orkar att gå långt, nu blir det ju bara en runda på ca 20-30 min. Imorgon är det torsdag och sista jobbdagen för denna veckan, men det är också valborg imorgon och kvällen ska spenderas hos Tina med en grillning och trevligt sällskap. Man kan lugnt säga att jag har fullt upp just nu. Imorgon valborg, fredag kommer tjocka släkten och Björn min kusin kommer in till mig och Tobbe för att dricka lite öl och umgås, på lördag så är det kalsa för min farmor som fyller 85 år, så det är därför hela tjocka släkten är i stan, och sist men inte minst så kommer ju Ebba och mamma på söndag för att prova in klänningen. Så ni kan nog inte räkna med att jag kan hålla er uppdaterade. Men jag ska göra ett tappert försök.

Älskade Kjol

När jag var 17-18 år så hade jag en kjol som jag älskade över allt annat, men under året jag var 18 så träffade jag Tobbe och vårt förhållande började som en bergochdalbana men under 2005 så flyttade jag till Malmö och Tobbe insåg snabbt att han saknade mig, och varje helg som kom och gick så var antingen Tobbe hos mig eller jag hos honom, jag flyttade hem till Kalmar igen. Tobbe hade redan flyttat in i min lägenhet som var en super liten 1:a på 40 kvm. Jag blev alltså sambo med killen jag älskar över allt annat och det visade sig rätt snabbt att man hade blivit sambo. För både jag och Tobbe har lyckat gå upp en hel del, och det resulterade i att jag inte längre kunde ha min älskade kjol, så under 4 års tid har jag inte kunnat få på mig den, under vissa perioder så kunde jag inte ens få på mig den och andra gånger så fick jag på mig den men kunde inte knäppa den, För bara någon månad sedan så provade jag den och kunde inte få ihop den, men idag gjorde jag ett nytt försök och även att det hängde över på sidorna så kunde jag knäppa den, det är ju fantastiskt. Jag är alltså på rätt väg. Under hela förra veckan så gick jag till jobbet , det är ca 35 min enkel väg så alltså 70 min promenad varje dag under en vecka samt alla promenader med Bob. Det är bara till att fortsätta på denna väg. Här kommer en bild på min finaste kjol EVER, jag älskar den så trots att den är lite sliten.


Tripp till Öland

Igår var vi i Nunnedalen och vandrade med Danne och Elsa. Nunnedalen ligger på Öland och är ett skogsområde som faktiskt är väldigt förtjusande, det är smalt och snårigt och mycket av djur och växter. Det var mycket trevlig promenad och både Elsa och Bob var mycket duktiga när dom gick upp för dom branta backarna, det är så brant att man måste hålla sig i ett rep vid sidan av stigen och jag kan lova att det var jobbigt. När vi hade gått en runda och klättrade oss upp för dom branta backarna så vi kom till stigen uppe så stannar Danne helt plötsligt och säger lugnt och sansat, oj en orm, och då vaknade Tobbe bakom mig, Tobbe hatar ormar och an fick smått panik men skötte det fint. Denna lilla huggorm var ju bara liten och ringlade snabbt iväg, men när vi har gått en stund till så stannar Danne igen och säger ne men kolla, då är det en Huggorm till och den var inte liten den, den var stor och tjock. Jag måste säga att det var riktigt länge sedan jag såg en huggorm. Väl vi bilen igen så körde vi till sandbergen så att Elsa och Bob fick bada. Tobbe hade ju gjort en picknick korg med skinksallad och pitabröd, det var super gott att sitta där i solen med trevligt sällskap och äta en fin sallad. Vi åkte hem efter några timmar på Öland, jag släppte av Tobbe och Danne hemma hos Danne och åkte sedan hem för att lämna bilen. Jag gick sedan tillbaka och satte mig på balkongen med Danne, Tobbe Bob och Elsa.


                             


Kommer strax

Jag har inte tid med att blogg, jag har fullt upp med annat. Återkommer snat

After Work med team 3

I fredags efter jobbet så drog teamet in på en after work, mycket trevligt vill jag lova. Det var en hink med öl samt en Kröges platta. Alla var på glatt humör och Mario överraskade oss med sin närvaro vilket var mycket trevligt. För ni som undrar, så är Mario han med tungan.



                 


BAJEN

Igår vart det fotboll på menyn. Kalmar FF mot Elfsborg. Det slutade med 1-1 och Kalmar ligger nu på 13 plats med 2 p. Jag önskar att jag hade mer ro i kroppen att kunna titta på en hel match, men icke. Jag tycker nog egentligen att det är riktigt kul att kolla fotboll men ron finns inte i mig helt enkelt. Men jag fortsätter att göra tappra försök. Har lovat Tobbe att gå på lite allsvenska matcher i sommar, bland annat ska vi kolla på KFF mot Bajen, och det ser jag verkligen fram emot. För är det något lag jag håller på i allsvenskan så är det HAMMARBY


       1994 ställde bajenpartiet upp i valet
        bajenpartiet står för

  • Kriminalisera seger över Hammarby
  • Förbjud blåvita, rödvita och gulsvarta lag i allsvenskan
  • Försäljning av starköl på matcherna
  • Avkriminalsisera domarlynchning
  • Friplats för Hammarby i Champions League
  • Lägre skatt för Hammarbyare (0%)
  • Riv Globen till förmån för Hammarby
  • Avskaffa religionskunskap i skolan till förmån för fotboll, ishockey och bandyträning
  • Obligatorisk skolundervisning i Södermalms historia
  • Fräschare kvinnliga poliser
  • Första ölen gratis på Söders krogar för gäster iförda Hammarbytröja
  • Avskaffa dörrvakter på Söder
  • Inga karensdagar för bakfulla Hammarbyare
  • K-märk Björns Trädgård
  • Kenta Gustavsson som pausmusik på Söders alla tunnelbanestationer
  • Fri lokaltrafik för Hammarbyare på Söder.

Dock gick det inte så bra för dom. tyvärr.


Lycka

Idag är min första kväll på jobbet på sjukt länge, Jag jobbar till 18:45 och sen är det raka vägen hem för att åka iväg och handla. Jag pratade med min finaste vän Marcus idag, han är ju "tyvärr" bosatt i Stockholm istället för Kalmar, men han kommer hem under sommaren, des utom kommer han hem i slutet av maj för att gå på Ebbas student vilket är väldigt kul. Marcus kommer alltid vara en del av min familj och vi saknar dig så. Jo det jag skulle komma till var att jag har suttit och funderat på något att göra under sommaren som tex hyra en stuga på Öland eller hitta på något annat kul. Marcus var självklart på som vanligt. Jag pratade med Tobbe om detta och då gjorde han ju mig uppmärksam på att hans syster och hennes sambo har skaffat en sommarstuga i Oskarshamns skärgård som vi säkert kan låna för en peng. Det vore ju Toppen och hur mysigt som helst. Jag hoppas också på att min finaste mamma kan ta hand om Bob mellan den 29-30 Maj då det är rasslepunk, och dit måste vi ju åka för det kommer många bra band i år också. Och självklart så blir det ju Helsingborgsfestivalen i år också, förra året var Helsingborgsfestivalen helt klar det roligaste under den sommaren, vi åkte färjan mellan Helsingborg och Helsingör, drack öl och hade det kanon. Vi hoppade av i Helsingör och gick till slottet, satt där i flera timmar och hade det verkligen super. Tror att Ellen, Tobbe och Krisse tycker samma sak, eller det är jag säker på att dom gör. Jag längtar verkligen till sommaren och semestern.


Lovely

Idag har jag funderat över vad jag ska göra för att få bort dom sisat 15 kg. Jag vet egentligen vad som bör göras men att få slag i sak är inte lika lätt. Som jag skrev i tidigare inlägget så är jag bäst på att skjuta upp saker. Som min fina vän Tina alltid säger,

- Jag är en måndags bantare.

Jag tänker varje helg att på måndag då gäller det då ska jag ta mina kvällspromenader eller dra till gymmet, äta sunt och rätt men jag är seriös i ca 3 dagar sen glömmer jag vad jag håller på med och bryter då rutinen, så om det är någon som har ett förslag på hur jag ska hålla i detta utan att bryta rutinen, för mig är det allt eller inget, det funkar inte med en dag i veckan utan allt ska bort, så skicka gärna idéer om ni har några. Men som vi alla vet så är ju träning och rätt mat det ända rätta.

Ikväll är jag och Bob själva hemma, Tobbe är hos Nenne och kollar fotboll. Jo förresten så var vi ju hos veterinären med Bob idag han var super duktig. Veterinären kollade på Svullnaden vid svansen, vi fick en salva utskrivet. Veterinären trodde det skulle försvinna med salva och klorhexidin, om huden skulle börja spricka så skulle vi smörja med helosan. Men om det inte försvann så kunde det vara en tumör och det är något jag inte hoppas på, men jag frågade veterinären vad som hände om det var en tumör, men hon sa att det brukar aldrig vara några problem att få bort, det kan till och med vara så att tumören kan försvinna av sig själv, jag hoppas allt slutar bra och att han blir av med svullnaden/tumören vad det nu är. Nu ska jag kolla efterlyst för att sedan ta en kvällspromenad med Bob och sen ska vi lägga oss i sängen och mysa.


Onsdag


Idag ska vi till veterinären vid 14:30 för att vaccinera lille Bob, vi ska också kolla vad det är för något han har fått vid svansen, jag tror det är ringorm men vi får se vad veterinären säger, hoppas det är lätt att bota och inte bestående.  Sen bär det av till jobbet igen för att jobba mina sista 45 min, eller ja jobba och jobba, sitta på möte är väll mer korrekt. Det har börjat bli sämre väder nu, grått, molnigt och blåsigt. Jag som ville ha sommar och sol, semester, ligga på en strand och äta Ben and Jerry, vara brun och fin. Men inte, här sitter man blek och torr, jag känner mig som dom 3 F:en, fet, ful och finnig. Som tur är så har jag en sambo som älskar mig ändå. Men nu är det dags igen för att ta tag i livet och gå ner dom sista kilona, nästa månad är det jag som köper ett par joggingskor, kan ju inte hålla på att skjuta upp på saker och ting. Jag har aldrig förstått mig på folk som har nyårslöften, som en klassiker,

- Mitt nyårslöfte är att gå ner i vikt.

Men hallå, mitt råd är att du istället lovar att sluta skjuta upp saker. På tal om något helt annat så slutar jag 16:15 och ska göra klart Ebbas mönster för balklänningen, ta ut nya mönsterdelar, och så är det bara till att hoppas på att det blir bra denna gången, men det som oroar mig nu är hennes axel. Jag hoppas bara att det blir bra någon gång. Jag har föresten beställt några meter ljusrosa tyg med vita prickar på, ska sy några stolsdynor till balkongen, tyvärr var den ljusrosa vaxduken med vita prickar på slut, den skulle jag haft till att dölja det fula balkongstaketet, så jag ska allt ta och beställa en gång till, och då ska jag beställa lite mer tyger, bland annat lite tyg till ett överkast till sängen samt några kuddar och mycket mycket mer. Nog pratat om tyger och mönster, ikväll efter jag fixat det sista så ska jag ut och gå en lång promenad, för jag antar att Tobbe ska kolla fotboll eller något liknade. P åtal om Tobbe så överraskade han mig igår och jag blev mycket glad. Jag hade sjukt mycket att tänka på igår, Efter jobbet skulle jag hjälpa Henke med ett CV och så skulle jag städa, tvätta, göra mönster, baka till team mötet idag, diska, rast Bob och så sist men inte minst så skulle jag vika tvätt. Men när jag kom hem så hade Tobbe Vikt tvätten, städat, diskat och när jag ringde Henke så hade han fått hjälp med att skriva sitt CV. Det var en lättnad och en fin gest av Tobbe.


påskmiddag

Idag har vi varit på påskmiddag hos mamma och Lasse,. Det var jag, Tobbe, Julia, Ellen, Ebba, mormor, mamma och Lasse. Vi var hos mamma ca 13:00, alla gick och väntade på att Ebba skulle komma hem från simhallen, vi höll på att dö av hunger. Tillslut kom Ebba och äntligen kunde vi äta. Jag har insett att jag måste ha bättre planering över mina måltider. Efter maten så gick jag ut med Bob. Tobbe, Julia, Ellen och Ebba följde med. Vi gick runt Lindö och Bob var verkligen tokig. Väl hemma igen så var det dags för fika, det serverades kaffe och citronpaj med grädde och jordgubbar, mumms. Jag tog också lite nya mått på Ebba för balklänningen, jag blir så trött på det mönstret och hoppas det går ihop med alla mått nu. Nu sitter vi hemma i soffan precis hemkomna från en promenad, Tobbe väntar på att fotbollen ska börja, KFF mot AIK. Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på, ska jag kolla fotboll med Tobbe eller roa mig själv? Borde i och för sig jobba med Ebbas mönster så det blir rätt någon gång.

       
     

Med eller utan Glajjor, vad tycker ni?

 
Har länge funderat på linser, men Tobbe tycker glajjor, men hallå jag har haft det sen jag var 4 år och behöver lite förnying.

Bob hälsade på Gille och efter det vart de picknick

   
     



Festen dog


Jag och Ellen panerade en utekväll i fredags. En av mina kära vänner vid namnet Cem ringer och säger att han är i Kalmar och att dom ska till söderport, jag och Ellen bestämmer att vi också ska dra dit, men tro på fan om att det var fullt. Vi var laddade på att dricka lite öl och lyssna på bra musik samt dra några danssteg, men icke. Stämningen dog och vi gick hem,

Kalas hos pappa och Anna i Torsdags

   
     
 



Singoalla

Nu har jag verkligen varit dålig på att blogga. Vi har haft fullt upp hela helgen eller ja egentligen från Torsdag till nu. Det har verkligen varit kanon väder och vi har bara glassat. Jag orkar inte dra allt som hänt men en liten summering ska jag väll kunna ge er. Igår så åkte jag, Tobbe, Bob och Henke P in till stan för att jag behövde några nya plagg till garderoben jag, Tina och Johanna skulle ju ut på kvällen så ett linne och en kofta handlades samt en flaska rosévin införskaffades och las på kylning medens jag fixade till mig. Innan det var dags för fest så lagade vi lite mat och satt på balkongen och hade det bra, det blev en egengjord potatissallad och till de så serverades kassler och sallad. Efter maten så drog Tobbe iväg till Nenne medans jag åkte ut till Lindsdal för att hämta tjejerna och lämna Julia hos en kompis. Tina och Johanna hade varit på släktträff och nu var det dags för tjejträff, det var sambo och barn fritt hemma. Tiden snurrade på och Tobbe kom hem runt 20:30, det var faktiskt så trevligt att jag glömde av tiden helt. När vi väl kollade på kockan och insåg att det var dags att åka men tror inte då att vi gör oss redo för att åka utan dricker lite till och pratar på och till slut så hade vi missat den bussen också, då det fick bli en taxi till Krögers. Jag måste säga att även om mitt huvud inte är med mig idag så är det helt klart värt de för jag hade riktigt trevligt. Nu sitter jag med huvudvärk i soffan och väntar på att Sabina ska komma hit på en fika, och det bästa av allt är att jag bjöd hit henne och inser att jag näst in till är strandsatt då jag inte har någon mjölk eller fikabröd, känns lite fräckt att bjuda in någon och sen be om köpa med sig fika ha ha. Men å andra sidan så brukar jag alltid ha med mig fika till Sabina så, och jag har ju faktiskt lovat henne att baka radiokaka någon dag så de får jag allt ta och bjuda igen på. Ne nu ska jag mysa med Bob och ta mig en huvudvärkstablett. Och just de en sista sak är att singoalla finns nu med lakritssmak, sjukt goda,

   


Gubbjävel

Jag är så trött på människor som gör sig sjukare än vad dom är. Det hela började idag när jag och Tobbe var ute och rastade Bob. En gubbe i uppgången bredvid ropade på oss. Han ville informera mig och Tobbe om att gräsmattan utanför vår dörr inte var en rast plats för hundar och det hade dom nämligen tagit upp i bostadsrättsföreningen, men vad jag vet så bor jag i en hyresrätt och det står inget i mitt kontrakt om att jag inte får rasta min hund på gräset, och jag har eller inte fått något papper i min brevlåda om att detta skulle vara bestämt, men det är väll han och hans gubbgäng som bestämt detta. Tobbe tyckte ju på att nu när Bob är så liten så sker det ju så snabbt och börjar han pissa inne i lägenheten så måste han ju släppas på närmsta gräsmatt så han får göra sina behöv klart, men icke det gick inte gubbgänget med på. Tobbe tycket även på att om det nu är så att Bob skiter på gräset så är det självklart att man plockar upp de, då kommer gubben med en befängd kommentar om att man inte får upp all skit, men hallå ligger han och gräver i backen eller? Dess utom så har gubb%&¤%&¤# precis opererat sig och fått protes och ja vist jobbigt för han men kan han rasta sin hund och gå promenader med den så behöver han faan inte någon jävla parkeringstillstånd utanför ingången, han har för faan en fru som kan bära kassar om det så behövd och dess utom så är det 20 meter till parkeringen från hans ingång, Jävla viktigpetter. Finns tydligen många bittra människor som gör sig sjukare än vad dom är. Så varför hänga upp sig på en valp som inte kan råför vart kan skiter eller pissar. Ursäkta mitt språk men bittra jävla människa säger jag bara.

Tisdag och snart 4 dagar ledighet

Det är konstigt hur snabbt veckorna går. Imorgon är det redan onsdag och så är det bara torsdag kvar att jobba, sen 4 dagar ledigt, riktigt skönt. Och det bästa är att det ska bli upp till 18 grader. Jag var precis ute med Bob och jag måste säga att han är fantastiskt duktig på att gå i koppel för att bara vara 9 veckor. Vi gick en kort runda, han följde min högra sida fint, lite gnäll men det ignorerade jag. I övrigt så har jag gjort ett nytt mönster till Ebbas klänning och hoppas på att det passar bättre denna gång. Nu ska jag sätta mig och göra ett födelsedagskort till Elof som faktiskt fyller 4 år idag. Så ett stort grattis till min finaste lille bror.

Söndag

Idag har det inte varit lika fint väder som igår. Det har varit molnigt och blåsigt. Jag och Bob åkte till pappa en runda, satt ute i trädgården medans pappa och Anna räfsade ogräs. Vi stannade bara en stund. Vi åkte hem till Tobbe igen och jag började städa och plocka. Mamma, Ellen, Ebba och Fiffi kom förbi en runda, Ebba skulle prova sin grundform till mönstret för balklänningen, men jag vet i tusan hur jag har räknat det fattades typ 1 dm i ryggen och jag får nog ta och göra om mönstret. Men som tur är så tar det inte så långt tid. Efter att Ebba provat grundformen så kokade jag lite kaffe och tog fram kakan jag bakat, Blev en stund i köket med mamma, Ellen och Fiffi, Ebba är en trött tonåring och låg och sov i soffan med Bob. Jag längtar tills vi ska äta, för jag har tagit fram räkor för tining, och jag ska äta rostbröd med vitlökssmör och räkor ikväll, det var så sjukt länge sedan. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite.

Vilken underbar dag

       
   


Det har verkligen varit en kanon dag. Vi har varit i Lindstal från 11:00 till 16:00, vi satt på Tobbes föräldrar gräsmatta hela dagen. Fiskarna i Anders damm hade vuxit och blivit rejält stora. Vi har suttit ute i solen hela dagen och jag har fått en bra början till bränna. Vid 16:30 mötte vi upp Danne och Elsa. Elsa och Bob fick hälsa på varandra och det gick kanon. Vi satt på balkongen och tog en folköl, lagade lite mat och nu kollar vi Robinson. Hoppas det är lika fint väder imorgon.

God morgon

Bob väckte oss 06:00, men Tobbe var så snäll och lät mig sova ut, men då får jag ett sms från Challe klockan 07:57 så här ligger vi nu hela familjen i soffan, utan Julia som är hos sin mamma. Bob tuggar ben och jag och Tobbe kollar tv och väntar på att ICA ska öppna så vi kan handla frukost . Äta frukost på balkongen är hur mysigt som helst med nybryggt kaffe och en macka. Vi ska sedan dra ut till Lindstal till Tobbes föräldrar, bara sitta på Anders perfekta gräsmatta, den är inte sådär stickig och torr utan välvattnad mjuk och fin. Vi får också hoppas på att Bob inte hoppar ner i dammen bland alla fiskar. Ne nu ska jag fixa kaffet och plocka lite medans Tobbe cyklar upp till affären.


SKA

Även idag fick jag ATK (arbetstidsförkortning) 10 min efter jag slutat så sitter jag på balkongen hemma och ta mig en 3,5. Med Henke och Tobbe. Bob var i full gång med att tigga godis och sova. Det är fortfarande sol och det känns sjukt bra att det är fredag. Klockan är 18:00 och det är fortfarande varmt, Jag sitter och bläddrar i spotify och lyssnar på Bad manners, det är så 2002 för mig. Hela sommaren 2002 så åkte vi runt till olika festivaler och lyssnade på SKA. Bad Mannes, The Liptones, The Specials, och the skeletones. Det finns verkligen mycket bra SKA. Ne nu ska jag umgås med killarna.


Utemöbler och sol

Som ni säkert har sett så har Bob redan kommit hem. Vi fick hämta honom redan i onsdags. Resan hem gick bra förutom lite spyor efter åksjukan. Vi kom hem och Bob var nervös och rädd för vad som väntade han. En han anpassade sig snabbt . Efter ett tag så släppte han loss han började både äta och dricka, och det kändes väldigt skönt att han gjorde det så snabbt. Efter maten så var det ju dags för att kiss, men inte i mitt kök. Så snabbt som tusan tog jag han under armen och ut och ner för alla trappor så han fick göra klart sina behöv där ute. Efter rastning så gick vi upp och la oss i soffan och kollade på tv. När det var läggdags så visade Tobbe vart han skulle sova, och det var såklart bredvid sängen på en pläd och inte i sängen. Han gnydde ett tag men infann sig rätt snabbt och somnade till slut. Under natten så gnydde han och Tobbe klär på sig och springer ut för att låta han kissa, och han behövde verkligen kissa. Det känns som han har fattat grejen med att vara rumsren, men det kanske bara är ett önsketänkande från min sida. När klockan ringde i morse så gick jag upp och ut med Bob. Han gjorde både det stora och det lilla vill säga. Sen var det dags för mig at åka till jobbet medans Tobbe och Bob fick vara hemma och mysa. Jag hade lagt in om ATK (arbetstidsförkortning) idag från klockan 14:00-16:15 och idag när jag kom till jobbet så var det godkänt, då vart jag glad ända tills jag fick mitt semester schema. Och jag kan säga att jag är jävligt bitter på min schemaläggare, jag fick vecka 25-27 och vecka 33-34. Från början hade jag bett om 30-35 och om det var så att det var alldeles för många som ville ha tider där kunde jag tänka mig från vecka 28 eller 29. Men vad &%¤# fick jag om inte helt jävla fel. Nog ältat om de. Idag efter jobbet så åkte jag hem till Tobbe och Bob och vi gick ut en runda och tränade koppel. Det gick bra men självklart fanns det mycket att titta och nosa på. Vi bestämde oss för att åka och köpa utemöbler till balkongen. Det blev en serie från IKEA, ett bord och två stolar. Det står nu monterat på balkongen och vi ska äta vår första middag på denna balkong. Det är ca 13 grader varmt och just nu kan det inte bli bättre. Förresten så har mina plantor börjat komma upp och jag längtar tills dom blir stora och kan stå på balkongen,

 


Välkommen hem Bob

         

RSS 2.0